Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

27 års fødselsdag.

mrc | 14 July, 2008 11:02

I går runde jeg så de 27 år. Uuh jeg er ved at blive gammel, men det skulle selvfølgelig fejres. 

Lørdag aften havde jeg inviteret de unge i Michael og min familie, samt nogle veninder/venner  til fødselsdags fest. (sidste gang jeg kan holde fødselsdags fest hvor alle er under 30 år, ik Thomas og Michael) Christoffer og Liv var nede ved farmor og farfar og blive passede imens.

De var inviteret til kl 18.30. Da vi var komme ret sendt hjem fra zoo havde Michael og jeg ret travlt med at gøre klar.

Da alle var kommet og maden endelig var klar satte vi os til at spise. Under maden blev der SKÅLET godt. Nogle havde hvis en plan og at drikke mig under.

Efter maden fandt vi en masse sprugt frem og så der blev festet hele natten. De fleste havde valgt at overnatte så de rigtig kunne give den gas og det gjorde folk.. Men få undtagelser blev alle godt bedukket og humøret var højt hos folk. 

Metteś 27 års fødselsdagsfestMetteś 27 års fødselsdagsfestMetteś 27 års fødselsdagsfestMetteś 27 års fødselsdagsfestDer er massere af billeder fra festen under juli 2008. 

Søndag morgen/formiddag da folk begyndet at få øjne igen spiste vi fælles morgenmad inden folk skulle hjemad. De fleste nok til deres sofa Wink

Da folk var kørt gik Michael og jeg i karbad og slappede af i en times tid. Så var vi klar til at gøre klar til de ældre i familien kom til fødselsdag kl 14.00. Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag hvor der også blev tid til at se tour de france. Michael faldt hvis lidt i søvn under løbet Wink

"kæmpe" familie tur i zoo

mrc | 12 July, 2008 17:26

I dag har vi været i zoo med Michael side af familie, samt hans moster, onkel og hans 2 fætter.  Den siden af familien kommer ikke så meget sammen, så det var rigtig hyggeligt at møde hans moster, onkel og fætter igen.

Vi mødes alle ved zoo ved 11 tiden. Vi skartet med at gå lidt rundt. Ved 11.45 tiden var Liv ved at være godt træt så vi blev enig om at finde et borg og spise vores medbragte mad.

o Michale moster, onkel og fætter var ikke klar til at spise, så de gik lidt videre rundt. Vi andre fandt en bord og satte os til at spise. Det var heldigvis forsat føtvejr så vi kunne sidde udenfor og spise. 

Da vi havde spist, folk havde slået maver og Liv hav gjodt det klart at hun IKKE skulle sove selvom huin var træt gik vi videre rundt og så på en masse dyr.

Hen på eftermiddagen begyndte det at trække op til regn, så vi søgte læ i et telt ved siden af en is bod og så kunne vi passende få en is i mens det tørvejr igen. Smile 

15.45 tiden kørte vi hjemad igen med to træt børn, som også begge faldt i søvn meget hurtigt. 

Ud og køre go-kart

christoffer | 06 July, 2008 19:21

I dag har vi vi været ude og se Michael køre go kart sammen med Farfar, Martin K, Steffen og Dami. Det var rigtig sjovt at se, men endnu sjover at prøveSurprised. Jeg fik nemlig lov til at prøve en tur med far da de var færdige med at køre om kap. Laughing

det var rigtig sjovt at prøve. Far gav mig lov til at hjælpe med at styre. I gokart hallen d. 6/7I gokart hallen d. 6/7

Liv har også med derude men hun var ALT for lille til at prøve sagde far. 

Da vi var færdig med at køre kørte vi alle ud til skovsøen og fik en gammeldags isvaffel. MUMS MUMS MUMS.

I lørdags var Martin K forbi med sin nye motercykel. Jeg sov desværre da han var her, men Liv var oppe og prøve at sidde på den. Mantin har lovet mig at næste gang vi er sammen og han har den med må jeg prøve.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb