Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Maria er blevet student.

mrc | 24 June, 2008 23:57

I dag har Christoffer og jeg sammen med mormor, mmorfar, Rasmus og Maria T været nede på Midtfyns gymnasium, da Maria blev student.

Christoffer skulle give hende hue på, hvilket han havde glæde sig til. Tror bare ikke lige det var gået op for ham at der vil være mange mennesker der. Men han fik givet Maria huen på, vi andre skulle bare lige være lidt hurtige på aftrækkeren for at  nå at tage billeder af det. Det gik stærkt.

Han var rigtig stolt over at give hende den på. Hun fik også et tillykke kys af ham. Christoffer gav Maria hue på

Sommerhus i Strib

mrc | 22 June, 2008 20:56

Her i weekenden har vi været i sommerhus i Strib.

Vi kørte derop fredag aften efter at Christoffer og Liv havde fået aftensmad og kommet i nattøj. Da vi nåede op til Strib sov Christoffer som en sten, så vi skyndte os ind og gjorde hans seng klar.

Liv fik lov til at lege lidt imens vi fik pakket tingene ind. Da vi var kommet på plads kom Liv i seng og Michael og jeg kunne nyde vores aftensmad i ro til hav udsigten.

Lørdag havde vi en rigitg hyggelig dag med skønt vejr. Hele dagen brugte vi udenfor. Vi startet med at fælde græsset så vi kunne lege på græsset.  Vi fik leget både oppe ved sommerhuset og nede ved stranden. Christoffer fik også leget lidt i vandkanten. 

Det blev også til en tur i mosen hvor vi så en masse dyr.

Sommerhus i stribSommerhus i strib

Lørdag aften var knap så hyggelig. Liv og Christoffer skulle nemlig falde i søvn i samme rum. Det var interssant og meget besværreligt. De var begge mega trætte med de blev ved med at holde hinanden vågne. Til sidste gik jeg en tur med Liv i barnevognen får at få hende til at falde i søvn. Da jeg kom tilbage var Liv stadig lyst vågen, men Christoffer som som en sten. 

Søndag var vejret knap så godt. Det var dog tørvejr men ikke nogle sol fremme. Vi fik dog leget en masse udenfor alligevel. Sidste på eftermiddagen kørte vi hjem med to meget trætte børn.

Været på koloni med børnehaven.

christoffer | 20 June, 2008 13:55

De sidste tre dage har jeg været på koloni med min børnehave på langeland. Det har bare været en super duper tur.

Vi blev hentet ved børnehaven i onsdags af en bus der skulle køre os til langeland. Inde vi kunne køre skulle vi først have pakket alle vores ting vi skulle have med.

Da vi nåede frem til den hytte hvor vi skulle bo startet ved med at spise middagsmad. Da vi var færdige med det gik vi ind i sovesalen og fandt de senge vi skulle sove i. Vi skulle sove i nogle små grupper sammen med en voksen. Jeg skulle samme sammen med vores pædago studerene Thilde. Hende kan jeg nemlig RIGTIG godt lide. Det var køjesenge vi skulle sove i og jeg fik lov til at sove øverst Laughing ved siden af en der hedder Mikkel.

Vi havde 2½ rigtig sjove dage på kolonien. Vi fik leget en masse, gået negle ture. Hytten lå ved en skov, eng og strad så der var rigtig mange muligheder for at opleve ting. 

Begge aftener lave vi aftensmad ved bålet, det var rigtigt hyggeligt. Onsdag aften var vi lidt mere friske en torsdag aften. Der sov alle kl 20.00, altså alle børnene Wink .

Fredag formiddag gik med at pakke sammen, så vi kunne komme hjem til vores spændet forældre. Ved 13.00 tiden kom vi tilbage til børnehaven hvor mor og Liv sammen med en masse andre forældre stod med flag og vinkede til os.

Thilde fortalte mor at jeg havde været rigtig god og nem at have med. Men det kunne mor jo ha sagt sig selv. Laughing

 

 

Klippet for første gang.

liv | 17 June, 2008 19:00

Her til aften kom farmor, farfar og Joy på besøg. Farmor havde en spaciel saks med til at klippe mit hår. Selvom jeg ikke har så meget i nu, syntes mor nemlig at det var blvet lidt for langt i narken.

Så nu er jeg blevet klippet for første gang. 

Gaver til min 1 års fødselsdag.

mrc | 09 June, 2008 16:24

Mor & far: Masse lækker nyt sommertøj Smile

Christoffer: 3 små sandkassebiler og 2 både.Smile

Mormor & morfar: Legehus sammen med Christoffer. Smile Bog: Pigernes store eventyrbog. Smile Tøj: 2 par shorts, 1 nederdel, 1 skjorte uden ærmer, 3 t-shirt. Smile Lidt små bamser: Tigerdyr, grisling, æsel, Peter Plys, Haffelaf. 

Farmor & Farfar: Træ komfur til legehuset. Smile Bog: tillykke Malle. Smile Bandane.Smile Sommerkjole. Smile

Oldemor & oldefar: Sandkasseting - bla en sandmølle. Smile Gavekort på 300 kr til Rosengårds centeret. Smile

Moster Maria: Vippe SmileVippe Smile Badebasin. Smile Badedragt Smile

Thomas & Susanne: Bondegårdsputt - Kids wood. Smile Dukke. Smile

Rasmus & Maria: Formpudselsspil - Kids wood Smile Putteboks - Kids wood Smile

Steffen: Træ gryde og ske til komfuret. Smile

Joy og Martin: Sommerkjole Smile

Lotte (dagplejmor): Plastisk service.Smile

Mathilde (fra dagplejen): Pudselsspil.Smile

Jeg har fødselsdag i dag

liv | 09 June, 2008 08:17

I morges kom mor, far og christoffer ind til min med flag og begyndte  at syne for mig. Det var rigtig sjovt. Da de var færdig fik jeg en masse gaver af dem. Liv 1 års fødselsdag. Er lige blevet vækket med snag og flag

Det må de gerne gøre hverdag synes jeg.Da jeg havde åbnet mine gaver og leget lidt med Christoffer fik vi morgenmad. Bagefter gjorde mor mig klar og nu skal jeg op i dagplejen og fejre min fødselsdag. Mor har bagt en kage jeg skal have med Mums.

Nu kan jeg gå.

liv | 08 June, 2008 18:22

De sidste par dage har jeg gået nogle skridt selv. I går lørdag fik jeg rigtig øjnene op for hvor sjovt det er at gå selv.  Hvorfor er jeg dog ikke begyndt på det nået før.

Det længste mor og far har set mig gå i nu er ca 2 meter siger de. Jeg kan gå lidt og så samle nået op fra jorden ig gå videre uden at vælte. Det synes mor og far er rigtig flot. Smile

Mor har længe sat at hun var sikker på at jeg kunne gå inden min 1 års fødselsdag og det er i morgen, så hun fik ret. 

Holdt 1 års fødselsdag.

liv | 05 June, 2008 18:50

Selvom jeg først bliver år på mandag har vi holdt min 1 års fødselsdag i dag. Det har bare været en super dag. Ved 13.30 tiden begyndte alle mine gæster at komme og de havde rigtig mange gode gaver med. Jeg havde næsten ikke tid til at åbne dem alle sammen, men Christoffer var så sød at hjælpe mig. 

Holder 1 års for familienHolder 1 års for familienHolder 1 års for familien

Efter vi havde åbne alle gaverne og leget lidt fik vi boller og brunsvigerkage. Mums det smagte godt. Men jeg havde næsten ikke tid til at sidder oppe ved bordet. Jeg ville jo ned og lege med alle mine nye ting.

Holder 1 ård for familienHolder 1 ård for familien

Resten af eftermiddagen hygge vi os alle i haven. Nogle lege på græsplane, andre på terrasen og nogle sag og snakkede. Det var rigtig hyggeligt.

Hele min familie var med undtagen tante Susanne, faster Joy og onkel Martin. De kunne desærre ikke komme med i dag, men så må de bare komme en anden dag og holde fødselsdag med mig.

I dag gik jeg også selv 3 gange. Imellem 3 og 4 skridt, men så bliver jeg for ivrig og sætter mig ned. Mor siger jeg bare skal slappe af, men det er svært for det er så sjovt at prøve at gå selv.  

Efter en rigitg god 1 års fødselsdags fest er jeg  meget træt og skal snart i seng. 

1 års undersøgelse.

mrc | 02 June, 2008 15:48

I dag har Liv været til 1 års undersøgelse. Før det var Livs tur skulle lægen lige lige undersøge Christoffer til hans 3 års tjek. Imens lege hun på gulvet og var rigtig i godt hurmør. Hun fik rigtig vist alt det hun kunne/kan. Lægen var rigtig imponeret over hende.

Liv blev lidt sur dag lægen skulle undersøge hende. Hun var jo lige i gamg med at lege så godt og så skulle man bare undersøges.  Det gad hun ikke. Der var selvfølgelig heller ikke nået at komme efter der.

 

Til sidste skulle hun vaccineres to gange. Et stik i hvert lår mod DiTeKiPolHib 3  og PCV7. Liv var ikk særlig tilfreds med det 

Hun blev godt sur, men det gik heldigvis hurtigt over igen.

 

Liv tal : 

Højde: 77 cm.

Vægt 10.8 kg.

Hoved: 47 cm. 

Til Manne og Bjarnes bryllup.

mrc | 01 June, 2008 12:33

I går var Michael og jeg til Marianne og Bjernes bryllup. Imens vi var afsted blev Christoffer og Liv passede af Thomas og susanne hjemme ved os.

Vi kørte mod Als 12.15. Det var en meget varm tur derned og med meget trafik. Der var faktisk så meget trafik at vi var en ½ timer længer om at køre derned en man normalt ville være. Der gjorde at vi ikke kunne nå at komme i kirken til kl 15.00. Så da vi ankon til det sted hvor vi skulle skifte tøj og sove om natten, blev vi enig om at vi bare tog det stille og roligt og så kørte op til kirken til de ville komme ud. Hvis vi virkelg ville kunne vi har nået op i kirken til kl 15.10 men ingen af os havde lyst til at gå ind i kirken der og forstyre det hele.

Manne og Bjarne var bare så flotte begge to.

Efter kirken kørte Manne og bjarne ud for at få taget billeder. Vi andre kørte ud til den skovkro hvor brylluppet skulle holdes. Der var der sat frem til kaffe og kage.

Ved 18.30 tiden gik vi til bords og så gik det bare derud af. Det var et super bryllup. Jeg fristes til at sige at det lige mit drømme bryllup på en prik. Alle var i rigtig godt humør, Musikken var super og der var bare en dejlig afslappet og god stemning.  Det var ikke skruet op til at skulle være det perfekte bryllup hvor intet måtte gå galdt, hvor alt skulle gå efter planerne, hvor det hele skulle ske på et beskemt tidspunkt og hvor folk nærmest ikke tør sige nåe af frygt for at ødelæge nået.t. Det var ikke et bryllup der skulle overgå nogle andre bryllupper og sidst men ikke mindst det var ikke suppe, steg og is musik der blev spillet. Det var BARE SUPER. Andet er der ikke at sige.

Vi var blevet sat ved et bord sammen med alle deres venner. Flere af dem havde jeg mødt til polterabend. Var var rigtig hyggeligt og folk kunne snakke på kryds og tværs.

Da vi var færdig med at spise blev der der spillet op til dans på dansegylvet.. Der blev spillet både nyt og ældre, Dansk og udlands musik. Nogle af det der blev spillede var med TV2, Kim Larsen, safri duo, Robbie williams. Så det var en god blanding af musik. I baren blev spruten sat frem og så var der dømt fest.

Næsten morgen kørte vi over til Manne forældre og spiste morgenmad  med sammen med Manne, Bjerne og hendes søskende m.m. Vi skulle desværre allerede køre kl 11.00 da Thomas og susanne skulle på arbejde og derfor kun kunne passe til kl 13.00.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb