Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Kør på mark.

mrc | 26 April, 2008 17:05

I dag gik vi alle 4 op til Eskilstrup for at se en bondemand lukke en masse kør på mark. Det var rigtig sjovt at se hvordan køerne først styrte ud på marken, men så fortrød og ville gerne tilbage, hvilket de jo selvfølgelig ikke kunne komme. Efter et stykke tid faldt de så til ro og så var det jo dejligt at komme på græs.

Vi fik også lige at se hvordan man gør når en ko lige smutter ud på den forkerte side af hegnet. Faktisk ganne to.

Da alle køerne var komme på græs var der kaffe og rundstykker m.m til alle. Så kunne man gå lidt rundt og se stalden, malke robotten osv.

Bondamanden fortalte os at når kørerne var på græs var der altid åben så de kunne gå frem og tilbage til stalden som de ville. Nå de så skulle malkes gik de bare selv indenfor og ind i en malke robot maskin. Den kunne så aflæse hvornår  koen sidst have været malket, hvor meget den sidst havde leveret  og om det var tid for den til at blive malket igen.  Hvis det var tid vaskede den først køens yver og så malkede den koen. Hvis det ikke var tid for koen til at blive malket, så skubbede robotten den bare uden igen. Rigtig smart.

Vi havde en rigtig hyggelig formiddag deroppe. Da vi kom hjem gik vi alle i haven og legede.

Lige om lidt skal vil til mormors fødselsdag. Hun blev 51 år i går. Hurra hurra hurra.

I zoo.

mrc | 23 April, 2008 18:49

I dag har Christoffer og Liv holdt fri fra dagplejen og børnehaven da vi har været i Odense zoo sammne med min tidliger arbejds kollega Vinja og hendes to børn.

Vi skulle tage togen fra Pederstrup kl 12.00. Da der ikke går  busser på det tidspunkt  blev begge børnene sat i klapvognen og så gik vi derop. Liv syntes åbenbart det vat en kedelig tur så hun faldt i søvn. Lidt mere spændene var turen for Christoffer da der kørte mange traktore rundt på markerne og på vejen.

Det var meningen at vinja og børnene ville skulle stå på i Årslev, men de var kommet afsted uden deres årskort til zoo så de nåede ikke toget. Hendigvis ville der gå et 20 min senere. Vi stod af ved Fruens bøge station, da vi så kunne lege lidt i skoven imens vi vente på de andre.  Da tiden nærme sig at de ville komme ind med toget gik vi op mod zoo. Da vi nået op til den store vej opdage jeg at LIv havde smidt den ene sko ud, så vi måtte gå tilbage og kigge efter den. Vi fandt den heldigvis.

Lidt senere en planlagt kunne vi alle 6 gå ind i zoo. Vi startet med at gå rundt og kigge på lidt på de forskellige dyr. Efter en lille time gik vi ned på legepladsen og lidt mad, kage og børnene en is og så var der dømt lege tid. Alle fire børn havde rigtig travlt med at lege, så vinja og jeg kunne bare sidde og nyde synet af 4 børn der virkelig hygge sig. 

Efter en times tid gik vi videre rund til de dyr børnene gad og se.  Sidst på eftermiddagen gik vi alle op og tog toget hjem igen. Christoffer, Liv og jeg stod også af i Årslev hvor Michael så kom og hentet os.

Det var to trætte børn vi kom hjem med. 

Thomas tog.

mrc | 20 April, 2008 19:28

I dag har børnene og jeg sammen med morfar og moster Maria ude på danmarks jernbanemuseum i Odense. De havde nemlig fået besøg af et kæmpe stort Thomas tog fra England som man kunne komme ud og køre i og det måtte vi bare ud og prøve. Christoffer er jo tog på hjernen.

Vi startet dagen med morgenmad ved mormor og morfar. Derefter kørte vi derind. Ligsom os var der rigtig mange andre der også ville se Thomas tog, så vi startet med at stå i en LANG kø. Heldigvis gik det ret hurtigt fremad. 

Vi startet med at gå rundt og kigge på de forskellige gamle tog de havde ståne. Nogle af dem kunne man komme op i. Derefter gik vi ind i lege hallen. Der var fyndt med alle mulige slagt Thomas tog tog og togbaner man kunne lege med. Der brugte vi  et godt stykke tid inde.

Bagefter gik vi udenfor hvor det store Thomas tog var og fik en tur i det. Det syntes christoffer var rigtig sjovt. Liv var lidt mere ligeglad. Da turen var slut satte vi os ved et bord udenfor ved siden af Det store Thomas tog og fik lidt og drikke og Christoffer og Liv fik lidt mad. Fra bordet kunne vi rigtig sidde og se på Thomas tog, så Christoffer blev hurtig færdig og så kunne vi så skiftes til at gå med ham hen og se på det store Thomas tog.  Imens tog liv sig en god lur i klapvognen.

Vi slutte dagen af med at Maria og Christoffer fik en tur på et lille mini tog man kunne prøve. Christoffer syntes det var rigtig sjovt. Han grinte hele turen rundt.

Derefter kørte vi hjem til mormor som havde stod klar med nybagt brunsviger. Mums.

Sidst på eftermiddagen kørte Christoffer, Liv og jeg ind på Odense banegård igen. Der skulle vi hente far Michael som kom hjem fra en uges kursus i Californien.

Der ligger mange flere billeder inde fra daden i dag under: 2008 -  April - Thomas tog.

 

Så er tand nr. 4 kommet igennem.

liv | 16 April, 2008 12:44

I løbet af i nat kom tand nr 4 igennem. Det gjorde heldigvis ikke så ondt som nr. 3, men jeg sov ret dårligt den nat. Det gjorde mor også. For hun skulle skiftevis trøste mig og så Christoffer som er syg. Mor siger at der nok kommer til at gå lidt enden jeg får flere tænder.

Christoffer ligge syg.

mrc | 13 April, 2008 23:30

I fredags blev Christoffer syg. Det startet med at han fredag morgen fik en ordenlig omgang tynd mave. Sidste på eftermiddagen havde han også fået høj feber 39,7.

Hele weekenden har han haft rigtig tynd mave, opkast og høj feber omkring de 40 grader hele tiden.

Han har det ikke ret godt. Ville selvfølgelig ikke have nået mad og drikke kun en lille smule.

Snakkede med lægevagten i lørdags. Vi aftalte at hvis det ikke var blevet bedre mandag morgen skulle vi kontakte egen læge. Vi skulle selvfølgelig også bare ringe igen hvis han fik det dårliger.

Begyndt i dagpleje.

mrc | 11 April, 2008 12:42

I mandags begyndte Liv i dagpleje. Den første dag var jeg med der oppe. Vi kom ved 9 tiden og cykle hjem igen ved 11.15.

Liv hygge sig rigtig med at lege, undersøge og kigge på de andre børn.

Onsdag og torsdag var hun så der alene. Begge dage var det gået rigtig godt. Det eneste de ikke var helt enig om var at man skulle ligge på ryggen når man blev skiftet og at man skulle beholde handskerne på når man gik tur.  Så Lotte mente at det skulle de nok finde ud af. Smile

Begge dage havde hun hygge sig rigtig meget. Hun havde bare leget løst. Det generet hende slet ikke at de andre store børn løb omkring hende og råbte højt.

Det er skønt at de første dag har er gået super godt. Liv er glad når man aflevere hende og glad når man kommer.  

AV av av det gør ondt i mit tandkød

liv | 08 April, 2008 11:41

I nat kom min 3. tand igennem. Det gjorde bare så ondt. Jeg havde meget svært ved at falde i søven. Det er min venstre fortand for oven der er kommet igennem.

mor siger at den ved siden af snart komme igemmen også. Jeg håber ikke den kommer til at gøre lige så ondt.

 

Mor var iøvrigt ved tandlægen i dag. Imens var jeg ude og lege ved oldemor og oldefar. 'de syntes jeg var blevet rigtig dygtig til at stå og gå fra ting til ting.

På et tidspunkt stod jeg uden af holde ved nået i ca 10 sekunder. Mor og oldemor var rigtig stolte af mig. 

Så kom tand nr 2. og begynder at give slip.

mrc | 04 April, 2008 21:40

Efter LAAAAAAAAAAAAAANG tids venten kom tand nr 2 endelig igennem tandkødet. Der er den den komme lige ved siden af den anden tand Liv har forneden i munden.

 

Liv er begyndt at give slip når hun står op, så hun står selv i luften. Kun lige et kort sekund for så midster hun balancen. Hun er rigtig stolt når hun forsøger på at stå selv uden at holde ved. 

Skal begynde i dagpleje.

liv | 03 April, 2008 11:46

På mandag skal jeg begynde i nået der hedder dagpleje.

Mor har fortalt mig at det er et sted hvor jeg skal passes imens mor og far skal på arbejde. Der vil være 3-4 andre børn jeg kan lege med. Jeg glæder mig til at skulle lege med de andre børn.

Min dagplejmor hedder Lotte, både mor og mormor siger at hun er rigtig sød. Mor siger at jeg faktisk har mødt hende før og "snakkede" med hende før, men det kan jeg altså ikke huske.

På mandag skal mor være med dagplejen sammen med mig. Hvis det går fint, skal jeg prøve at være der selv om onsdagen. 

Prøvet en kæmpe maskine.

christoffer | 01 April, 2008 18:29

-->I dag var far og jeg i Espe nede var farmor og farfar. Steffen var over og arbejde ved deres genbo. Han brugt en kæmpe makine til at grave nået jord væk med. Det lignede en kæmpe gravemaskine.

Jeg fik lov til at prøve at sidde sidde oppe i den og grave lidt. Selvfølgelig sammen med Steffen. Det var rigtig sjovt at prøve.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb