Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Lungebetændelse igen og en virus oven i.

mrc | 22 February, 2008 12:33

Da det ikke har hjulpet på Livs astmatiske bronkitis og da hun i går begyndte at lyde som der var ved at få lungebetændelse tog jeg til lægen med Liv i onsdags

Lægen har heller ikke i tvivl. Han lyttede kun på hende og så sagde han begyndende lungetændelse,  så nu skal Liv have en penicillin kur igen. Hvis hun lyder fint igen når kuren er overstået skal vi ikke fortage os nået. Hvis hun ikke lyder helt frisk skal vi komme igen.

Vi skal forsat give maske ved behov.

 

I dag fredag har vi så været ved lægen igen. Liv vågne nemlig op med 39.0 i feber i morges. Jeg ringe først og snakket med den læge vi var inde ved i onsdags. Han var godt nok helt optaget i dag, men han pressede lige Liv ind ved middagstid. Det var var rigitg glad for, nu hvor han også lyttede på hende sidst.

Da han havde undersøgt hende, var han ret sikker på at hun havde fået en virus oven i lungebetændelsen. Det ser de faktisk ret tid på smø børn  at de får. For en sikkerheds skyld syntes han vi lige skulle tage en prøve og se om Livs medicin virkede som det skulle.  Så vi skulle lige gå over til laboranten og få taget en lille blodprøve i fingeren. Det syntes Liv ikke var spor sjovt.

Blodprøven viste at medicinen virke som det skulle.

Lægen sagde at dette var en sjovt eksempel på at det ikke altid er feberen der afgørende for hvor syg man er. For selvom Liv have 39.00 i feber pga. virusen var det stadig lungebetændelsen der var værst for hende.

Til sidst sagde han at hvis det ikke var blevet bedre på manddag skulle vi kigge forbi igen. 

Første tand på vej

mrc | 19 February, 2008 12:32

Så er spidsen af Livś første tand kommet igennem he hendes tandkød. Hun er heldigvis ikke ret påvirked af det.

Tog på hjernen

mrc | 14 February, 2008 12:50

Christoffer har tog på hjernen for tiden. Han kan få alt til at ligne et tog eller en togbane. Selv hans morgenmad for han til at lige et tog Smile Skumboblerne i badekaret kan man da også lige få formet som togskinder Smile.

Han leger med togbane i børnehaven og han leger med togbane her hjemme. Det er Brio toget der er mest in for tiden. Når vi skal over til mormor og morfar siger han: Mor snakke med mormor, Christoffer lege tog med morfar.

Ynglings udtryk for tiden: Christoffer siger NEEEEEEJ.

Cykler i børnehave.

mrc | 14 February, 2008 12:48

I denne uge har Christoffer cyklet på sin trehjuler til og fra børnehave. Det hygger vi os rigitg meget med. Jeg har så en træstang med til at skubbe ham med nogle gange. Det kan godt være lidt hårdt at cykle hele vejen nemlig.

Det går ellers stadig godt i børnehaven. Lige fortiden har han faktisk OVERHOVED ikke tid til at komme med hjem når jeg kommer. Jeg leger mor siger han.

Hvæser lidt igen.

mrc | 14 February, 2008 12:31

Liv har de sidste par dage hvæst en del. I går hvæste hun meget, så vi gav hende maske to gange. Det hjalp på hende. I dag har hun ikke indtil videre haft brug for masken.

Lille pillefinger

mrc | 14 February, 2008 12:30

Liv er nået til den alder hvor hun rigtig skal undersøge alt. Lige fortiden er det mest spændene at åbne alle de skuffer hun kan nå og tage tingene op. Inden på hendes værelse er det rigitg sjovt at hive alle tingene ned fra reolen. Smile

Hun bruger mget tid på  lege med sin Xylofon hun fik i julegaver. Hun er udemærket klar over hvordan den virker. Til at starte med slog hun bare med sine hænder på den og så sagde den jo lyde, men nu slår hun med køllerne der høre til. Hvis hun finder en af køllerne på gulvet tager hun den i hånden og kravler over til Xylofon og begynder at spille. Smile

Hun er begyndt a rejse sig op af ting nu. Første gang jeg så det var i tirsdags inden på Christoffer værelse. Jeg skulle lige sætte lidt musik på og de jeg vente mig om igen stod hun op af nået af legetøjet. Surprised

Hvis Liv lige skal lege lidt selv inde på hendes værelse er det tit hun efter et stykker tid kravler ind på Christoffers værelse og leger videre med hans ting.

Jubii jeg kan kravle nu.

liv | 09 February, 2008 17:28

Jeg er ved at blive rigitg god til at kravle. Jeg kravler imellem 3-4 meter nu inden jeg ligger mig ned og kryber videre. Det går ikke så hurtigt i nu, så hvis jeg skal skynde mig afsted så snyder jeg lidt og kryber hele vejen Wink

I dag har mor, Christoffer og jeg været ude og lege i haven. jeg fik lov til at prøve Christoffers gynge. Det var rigtig sjovt. Både mor og Christoffer skubbede mig.

Bagefter lege jeg lidt på nået mor kaldte for en græsplæne. Det er sådan nået sjovt grønt nået der stikker op fra jorden.  'da jeg ikke gad det mere, tog mor min gå stol med ud. Så kunen jeg rigtig "køre" frem og bilbage på den. Det var rigtig sjovt.Smile

Første uge i børnehaven.

mrc | 08 February, 2008 21:00

Så har Christoffer gået i børnehave i en uge. Det har været en uge med rigtig mange nye indtryk for ham.

I mandags skulle de have fasterlavns fest. Christoffer var ligsom i dagplejen udklædt som pirat. Fasterlavn i børnehaven
Da Michael havde fri fra arbejde passede han Liv derhjemme så jeg kunne koncentrere min 100% om Christoffer.

Vi tog op i børnehaven til kl 9.00. Der var rigtig gang i den. Alle børnene løb rundt i deres fasterlavnstøj og råbte og skreg. En af pædagoerne var klædt ud om en kæmpe abe. den var Christoffer helt vild med.

kl 9.30 gik vi alle over i gymnastiksalen for at slå katten af tønnen. Christoffer "slog" kun to gange. han havde ikke lyst til at være med, så vi satte os og kigge på i stedet.

Da bunden faldt af vælde det ud med en masse slikposer. mums mums mums. Dem var Christoffer rigtig glad for og ville  gerne være med til at spise ;-)

Ved middagstid kørte jeg hjem. Christoffer var ikke ret glad for at jeg skulle køre. Han blev faktisk ret ked af det. Men efter jeg var kørt gik det hurtigt over igen.

Michael, Liv og Jeg gik op og hentet han ved 15.00 tiden. Der var han i fuld gang med at lege med tog og havde ikke tid til at komme med hjem.

Tirsdag Skulle Christoffer prøve at være i børnehaven fra ca. 9 til kl 15.00 alene, da jeg skulle til jobsamtale på sygehuset. Jeg afleveret Christoffer kl 8.45. Da vi kom derop løb Christoffer glad ind. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få overtøjet af og lagt madpakken i kølerskabet, så han kunne komme ind og lege. Liv og jeg var lige med inde i 10 min, men så skulle vi gå . Igen var han ikke helt tilfreds med at jeg skulle gå uden ham. Men han blev hurtig glad igen.

Om eftermiddagen kom morfar med for at hente Christoffer. Det var Christoffer rigtig glad for og morfar gik også en rundtur i hele børnehaven, Selv det lille og store wc skulle han se :-)

Onsdag gik det lidt bedre med at aflevere. Han brokkede sig lidt, men da jeg vinke farval til ham ude fra cyklen kunne jeg se han var glad igen.

Hver onsdag har de cykel dag, Så skal man tage sin egen cykel med og så cykler de ned til legepladsen ved kirken og hjem igen. Christoffer lånte en af børnehavens 3 hjuler, da de havde sagt han bare kunne cykle på dem til at starte med.

Torsdag var Christoffer mega træt efter de tre første dage i børnehaven, så jeg holdte ham hjemme. Onsdag aften var han komme i seng kl 19.30 ca og jeg vækkede han kl 9.30. Alle de nye oplevelser havde virkelig gjordt ham træt. Vi hygge os resetn af formiddagen herhjemme og ved middagstid kørte vi i zoo. ( Se indlæg d. 7/2)

I dag fredag har han så været afsted igen. Jeg afleveret han til kl 9.00 igen. Ligsom de andre dage kunne det ikke gå stærkt nok med at komme ind og lege med tog. Liv og jeg blev der lige i 15 min og snakkede lidt. Da jeg sagde at nu skulle Liv og jeg til at køre, fik jeg afvide at jeg bare SKULLE sætte mig ned igen og se på at han lege. BOB BOB.

Dorthe pædagog spurgte Christoffer og hun skulle vinke med han igen i dag, ligsom i onsdags. Det måtte hun gerne. Han løb hen til vinduet og stillede sig klar. Det var lige før han ikke havde tid til at kysse mig farvel. Da jeg gik stod han klar ved vinduet sammen med Dorthe og 2 andre børn til at vinke farval. De havde åbnet vinduet så christoffer og de to andre stod og råbte farvel til mig. Det var rigtig dejligt at gå derfra i dag, når man viste at han var glad.

Perfekt vejr til zoo tur

mrc | 07 February, 2008 23:08

I dag har Liv, Christoffer og jeg været en tur i zoo. Vi kørte der ind ved 12.00 tiden, da Liv lige skulle vågne fra hendes formiddagslur. Christoffer havde sovet længe, så han skulle ikke sove til middag.

Vejret var perfekt til en zoo tur. Solen skinde rigtig dejligt.

Christoffer fik lov til at bestemme hvad vi skulle se. hele vejen derind havde han snakket om girafferne, så efter at vi havde set på de små aber ved indgangen gik vi hen til girafferne. De var heldigvis alle sammen ude.

Derefter sklle vi ind og se på de store fisk. (Sø køerne), men da de lå og halv sov neden på bunden gad han ikke være der ret lang tid, så vigik hurtig videre op for at se på Pingu.

Derefter skulle vi over i den anden ende og så på skilpaderne. Der var både store og små. Den ene var "ude og gå en tur" Christoffer prøvede at fortælle den hvor den skulle gå hen og lege, men den lyttede ikke efter.

Da vi havde været ved skilpaderne, var Christoffer klar til en tur på legepladsen. Der brugte vi resten af tiden henne.

 

Ved 14.15 tiden skulle vi videre ned og besøge mormor og morfar. Christoffer havde nemlig aftalt med Amalie ( en af mormors dagplejbørn) at han skulle komme på besøg og lege med hende i dag.

Der var vi resten af dagen. Michael var i københavn med sit arbejde, så vi blev og spiste aftensmad der, bagefter kunne jeg så tage til håndbold imens mormor og morfar passede de to trætte børn.

Sidste dag i dagplejen og første dag i børnehaven

mrc | 01 February, 2008 15:00

I går havde Christoffer sidste dag i dagplejen. Da jeg havde bilen fik han lov til at sove lidt længe, så han kom først op til Joann ved 9 tiden.

Formiddagen brugte de på at hygge og lege. Det var Christoffer der måtte vælge hvad de skulle lege i dag.

Han fik et fote album med en masse billeder som Joann havde taget løbende imens han havde været i dagpleje ved hende. Det brugte han meget tid på st se i.

Christoffer havde også valgt hvad de skulle have og spise til middagsmad. Han havde valft lasange.

Fra kl 14.30 var vi forældre inviteret til aflutning. Joann havde bagt boller og vafler imens de sov til middag. Vi havde en hyggelig eftermiddag.

I dag erChristoffer så startet i børnehave. Han havde snakket meget om at han skulle i børnehave i dag.

Da vi kom derop løb han ind og begyndte at lege med togbane. Nogle af de andre børn var nemlig igang med at lege med den og han måtte gerne være med.

Hele formiddagen hygge han sig med at gå rundt og lege med det forskellige legetøj.

Der var også lige tid til at tege en spejdermann og byggemand Bob tegning.

De er delt ind i tre grupper i børnehaven. Lille - mellem og store gruppen. Christoffer er selvfølgelig i lille gruppen.

Når de skal spise sidder de i de tre grupper og spiser. Lillegruppen sidder i køkkenet for sig selv og spiser. Så kan de bedre koncentrerer sig.

Christoffer havde glæde sig meget til de skulle spise, for han havde sin nye madkasse med.

Da de havde spist var det sove tid for de børn der stadig sover til middag. Det skal Christoffer også gøre, men i dag fik han lov til at blive oppe og lege. De børn der ikke skulle et smut udenfor og lege. Christoffer havde hele vejen op til børnehaven snakket om at han skulle derop og cyke og lege med gravmaskine, så han blev super glad da de skulle ud i det "gode" vejr. Han er nu lige glad med at det regner og blæser. Han hygge sig helt vildt uden for og var den sidst der kom ind.

Vi havde en rigtig hyggelig dag i børnehaven. Han skal lige vende sig til at der er nogle flere børn og ikke alle er lige søde.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb