Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Kan sætte sig op

mrc | 28 January, 2008 22:28

I dag sætte Liv sig lige pludselig op selv. Desværre fik jeg ikke set den første gang da jeg var på toilet.

Da jeg gik op toilet lå hun pg leget på mave, da jeg kom ud i stuen lidt efter sad hun lige pludselig op. Jeg blev nået overrastet da jeg så det og rigtig stolt.

Resten af dagen satte hun sig op rigitg mange gange. 

På besøg ved oldemor og oldefar.

mrc | 26 January, 2008 20:14

Dagen startet med at Michael kørte Christoffer, Liv og jeg op til Årslev station hvor vi skulle med toget ind til Odense. Christoffer glæde sig helt vildt til at skulle med toget. Heldigvis gik der ikke så lang tid enden det kom.

Da vi endeligkom ind i toget nød han hvert et sekund og da vi kom sæt på babegården kom der jo flere og flere skinder og så var han vd at falde ud af vinduet.

Inde på banegården satte vi os og kigge på at togenen kom i ca. 20 min. Der stod en togmand og ventet på at det tog hans skulle køre kom. Han havde hørt hvor sjovt at christoffer syntes det var når der kom tog, så da han var kommet ind i sit tog og skulle til at køre så vinkede han til Chriwstoffer og dyttede han til Christoffer.  

Da vi var færdig med at se på tog gik vi ned og tog bussen ud til oldemor og oldefar. Inden vi kom med bussen var der lige tid til en tur på rulletrapperne op og ned.

Christoffer blev rigtig glad for at se oldemor og oldefar. Han gik straks i gang med at lege med dem.

Liv var falde i søvn i bussen så hun sov da vi kom. Efter en lille times tid vågne hun og så var hun også i hobla.

Ved 16.00 tiden kom Michael fra arbejde, lige til kaffetid.

Vi havde en rigtig hyggelig dag ude ved oldemor og oldefar.  

På besøg i børnehaven.

christoffer | 22 January, 2008 15:55

I dag har jeg ikke været i dagpleje. Mor og jeg skulle nemlig på besøg i min børnehave.

Oldemor kom ved 8.30 tiden for at passe Liv. Mor og jeg cykle så op til min børnehave til kl 9.00. Jeg var mega spændt på at komme der op.

Da vi kom op i børnehaven kom der en pædago og tog imod os. Hun startet med at finde en plads til mit tøj. Jeg kunne vælge imellem 3 pladser. Jeg valgte den med en elefandt på.

Bagefter viste hun os rundt i børnehaven. Der var godt nok mange børn, så jeg blev lidt generet.

Da hun havde vist os rundt gik vi ind til de andre børn for at lege. Til at starte med ville jeg kun lege ved min mor, de andre børn var lidt vilde synes jeg.

Men efter et stykke tid turte jeg godt gå hen til dem. Børnehaven har også en mege sejt togbane. Den lege jeg med sammen med en anden dreng.

Da vi havde leget lidt indenfor skulle vi ud i det gode vejr og lege. Det er rigitg mange spændene tind ude på legepladsen. Rund på legepladsen er der fliser så man kan cykle rundt. Det brugte jeg meget tid med. Jeg lege også lidt på den store ruschebane og i sandkassen.

Tiden gik så hurtig, så lige pludselig har det tid til at mor og jeg sjkulle hjem igen.

Det var en rigtig sjov formiddag i børnehaven og jeg glæder mig til at skulle derop og lege igen.

Min morfar har iøvrigt fødselsdag i dag. HIP HIP HURRA. Mgåren han er desværre på arbejde og kommer først hjem næste tirsdag, så han må vente med at få sin gave.

Fået lavet boelprøve.

mrc | 21 January, 2008 15:26

I dag har Sundhedssygeplejesken været på besøg. Hun var vældig tilfreds med Liv.

 

Høje: 71 cm

Vægt: 9.2 kg

Hoved: 44.5 cm.

Notat:

Liv er en frisk og glad pige. Kigger nysgerrigt på tingene, motirisk aktiv. Forsøger at kravle, kommer op på alla fire. Støtter totalt med vægtbærring. Spiser godt, begyndt på rugbrød.

Boelprøve: Ok

Rugbrød hapser.

liv | 20 January, 2008 14:54

Selvom mor Ligger syg, kan hun godt finde på nye ting jeg skal prøve at spise. I dag prøvede jeg at spise rugbrød habser for sørste gang.

Mor havde lavet nogle kun med smør på og nogle med leverpostej på. Det var sjovt med anderledes at prøve at spise rugbrød på den måde.

Mor sagde at jeg var rigitg dygtig. Jeg spiste næsten et helt 1/4 stykker. 

Influenza

mrc | 14 January, 2008 20:41

Fredag d. 10/1 kom Michael tidlig hjem fra arbejde og var blevet rigtig dårlig. hannfluensa havde fået influenza. Lørdag aften skulle vi ha været til indflytter fest ved Alice. Men Michael blev hjemme da han var rigitg dårlig.

Thomas kom og passede Christoffer og Liv. De havde en rigitg hyggelig aften. Thomas blev også og sov, da jeg skulle overnatte hos Alice og Michael var rigitg dårlig og ikke kunne pase dem selv søndag morgen.

Michael lå syg indtil tirsdag. Der blev jeg så syg med influenza. Ligsom Michael blev jeg rigtig dårlig. Så onsdag kørte Michael Christoffer og Liv ned til farmor som skulle passe dem hele dagen.

Torsdag og fredag var Liv ude og blive passet af oldemor og oldefar. Christoffer var i dagpleje, så Maria hentet ham de to dage.

Lørdag var jeg stadig dårlig. Når jeg lå ned havde jeg det nogen lunde men hvergang jeg kom op og så blev jeg mega dårlig. Michael skulle på arbejde så oldemor kom og passede de frække børn om formiddagen. Lidt over middag kom mormor med lidt forsyninger og for at passe Christoffer og Liv resten af eftermidda

I dag er jeg så begyndt at kunne gå lidt rundt igen, men jeg fik Maria til at hente christoffer i dagplejen og køre ham hjem.

Av mine lår.

liv | 09 January, 2008 12:24

Her til morges var mor og jeg lige et smut i lægehuset. Jeg skulle nemlig have min 5 mdr. vaccination. 2 mdr for sendt lige præcis i dag, men det er pga. at jeg var indlagt osv.

Da vi kom over til lægehuset var de alarede fyldt med mennesker selvom kl kun var lidt i 8.00. de sad heldigvis alle sammen og ventet på at komme ind til en læge. Mor og jeg skulle bare ned til sygeplejsen så vi kom til efter 3 min venten.

Da vi kom ind til sygeplejsen tog mor mine bukser af og så stak sygeplejsen mig 1 gang i det ene lår. Jeg brokke Yell mig lidt, men hun så ikke ud til at forstå hvad jeg mente for hun stak mig også i det andet lår. Så brokke Yell jeg mig lige lidt højre og så forstod hun.

Lige inden vi gik sagde sygeplejesken at vi skulle komme igen om 2n månede for så skulle jeg have en ny vaccination. Det synes jeg ikke lyder ret sjovt, men mor siger at jeg skal. Frown

Jeg blev vaccineret imod:  Di-Te-Ki- Pol-Hib + Pn

Difteri -  Stivkrampe - Kighoste - PolioHib sygdomme + Pneumokoksygdom.

Pneumokoksygdom Er en ny vaccination der er komme i slutningen af år 2007. Den må ikke blandes med de andre. Derfor skal de stikkes to gange.

blod doner.

mrc | 07 January, 2008 20:29

I dag har jeg været på sygehuset og få tapet blod for første gang. Jeg var meget spændt på hvordan min krop ville reagere på at de lige noppede 500 ml blod.

Da det var første gang var det lidt strænger opsyn med end. Imens jeg blev tapet sad sygeplejesken ved siden af mig. Det tog ca 10 min. Bagefter skulle jeg blive liggende på briksen i 10 min. og derefter skulle jeg sidde 10 min ude i venteværelset før jeg måtte gå.

Jeg havde fået lov til at låne min mog og fars bil derud, men da man som første gang taper ikke må køre bil 2 timer efter kørte min far mig der ud.Så havde han også en undskyldning for at gå i silvan og kigge lidt Wink

Liv var imens kommet i dagpleje hos mormor. Hun havde nyt og ligge og lege og kigge på de andre børn.

 

Det gik fint med at få tapet blod og resten af dagenhar jeg også haft det fint.

Ny barnevognskasse....

mrc | 05 January, 2008 21:13

I Onsdags kom vi hjem fra sommerhuset.  Det første jeg gjorde da vi kom hjem var at ringe til vores forsikring og meldte de skader der skete nytårs aften på barnevognen, voksiposen og madressen.

Vi var meget spænde på om vi kunne få nogle erstatning på det og hvor meget vi evt. ville få.

Vores forsikring selskab var meget forståne og der var slet ingen problemer med at få det forsikret. Jeg skulle bare skylde  mig at sende alle bonnerne/kopi på de ting der vat gået i stykker. Hvis det nået at blive sendt onsdag kunne han gøre skadeanmeldelsen færdig fredag og sende en chek til os, så vi kunne komme ud og få nået nyt

Der ville selvfølgelig blive trukket lidt fra beløbet vi ville få, da tingene var 2½ år gammel og så vores selvrisiko.

Fredag ringe jeg så igen for at høre hvordan det så ud. Han kunne fortælle at vi ville modtage checken lørdag eller mandag. hun kunne selvfølgelig også fortælle hvormeget den var på. Det var nået mere end jeg havde turde håbe på.

I dag har vi så været ude og kigge på nye ting. Vi fik købt en ny barnevognskasse og madres. Barnevognskassen er næsten samme model som den vi havde i forvejen. Det er bare en anden farve og en nyere udgave af modelen.

Nu skal jeg bare på jagt efter den "voksi" pose jeg vil havde. Den skal være den sammen som den vi havde før, nemlig en Brio Dun-I pose. Jeg kan meget bedre lide den end den rigtige voksi pose, da den er meget kompakt. Dun-I posen er meget mere let og dejlig at mærke på.                                                                                                                                                                                            Det viser sig ikke at være helt nemt da mange af butikkerne ikke forhandler den mere. Men jeg giver ikke op.    

Fantasi, fantasi, fantasien er go'

msn | 05 January, 2008 20:53

Jeg har lynende travlt, men jeg ta'r den med roooooooo.....

Christoffer er begynd at bruge sin fantasi rigtigt meget.

Alle hans legetøj er begyndt at snakke, handle, køre på arbejde og i børnehave, sove og køre med tog.

Han er også selv begyndt at køre til og fra arbejde, som tilfældigvis er i børnehaven hvor han snart starter.

hi hi, nu er det blevet rigtigt sjovt at lege med ham..

Mor er løbet tør for mælk..

liv | 05 January, 2008 18:29

I slutnintgen af november og starten af december begyndte mor at have mindre og mindre mælk til mig. Men da jeg/vi så var indlagt begyndte der at kommer mere mælk igen.  Smile

Slutningen af december begyndte mor igen ikke at have nok mælk til mig Frown så nu er jeg stoppet helt med at få babs. De gange om dagen jeg for mælk nu er så i sutteflaske i stedet. Det betyder at far også kan give mig mælk nu  Smile

Jeg er ellers ved at blive rigitg god til at spise nu. Jeg starter dagen med at få en omgang grød og mælk i en tudekop. Hen på formiddagen for jeg så 200-250 ml  modermælkserstatning.

Til middag for jeg så grød eller mos sammen med lidt at drikke i en tudekop.  Hen på eftermiddagen for jeg så 200-250 ml  modermælkserstatning igen.

Til aftensmad for jeg grød eller mos og nået at drikke til. Natmaden består af 200-250 ml modermælkserstatning.

 

Jeg for næsten kun hjemmelavet mad. Mor er rigitg dygtig til at lavde det synes jeg.

Jeg har lært at såise nu: Havergrød, øllebrød, risengrød, hirsegrød, risgrød, forskellige former for frugt mos. Mest æble eller pære. Mor prøver også at give mig kartoffelmos med og uden grønsager i, men det er jeg ikke så glad for i nu.

Jeg kan også lide mandariner/clementiner uden skind, melon, meget små stykker fransbrød og i dag har jeg prøvet at spise majs. Det kunne jeg godt lide.  mor prøvede også med lidt augurk med det havde hun ikke ret meget succes med. Det kan jo også bive for grønt Wink

Jeg sover fint igen om natten. Jeg bliver lagt iseng imellem kl 19.00 - 20.00 og så sover jeg til kl 6.00 - 7.00. Nogle aftenere sker det jeg lige vågner lidt op og skal have en lille smule at drikke igen før jeg sover videre eller en sut. vis det er sutten jeg har brug for er jeg blevet god til selv at finde den og putte den i munden.  

Nytårs aften

msn | 03 January, 2008 20:23

Nytårs aften skulle vi rigtig hygge os i sommerhuset på Tåsinge.

Vi drog hjemmefra søndag d. 30 og var lige et smut forbi Michaels forældre til den traditionelle julefrokost. Vi skulle så fortsætte i sommerhus og sove til nytårsdag.

For at det ikke skulle være så koldt for os, havde farfar og Joy været i sommerhuset og tænde for brændeovn, hænge en ekstra radiator op og gøre klar til ungerne.

Det viste sig at være en god idé for vi kom først derned kl 2 om natten. Der var et par dyster der skulle gøres færdig i Espe. Først gavepakkespilletmedterningeroggaversommanstjælerfrahindenen spillet og derefter Besserwizzer hvor Steffen, Mette og jeg var på hold sammen. Vi var klart de bedste men blev ikke nummer 1 på grund at nogle teknikaliteter. bl.a. en 12 års Chivas Regal.

Nytårsdag skulle vi gøre klar til festen. Vi havde arrangeret det som et sammenskudsgilde med Jette og Dami som skulle besøge os. Så der var ikke så meget mad der skulle gøres klar. Det værste var at gøre grill, affyringsrampe, kransekage og bordpynt klar. Så vi nåede også en tur ned til vandet for at kigge på Farfars båd. Yes, den skal ud og sejle igen..

Aftensmaden og starten på festen gik som det skulle, der var lige lidt knas med en lukket gashane, en vandvarmer som strejkede og en chokolade fondue som blev alt for varm.

Inden desserten skulle vi lige lege lidt med Christoffer. Vi havde knaldperler, stjernekastere og et enkelt bomberør som vi fyrede af sammen med Christoffer. Først ville han ikke rigtigt være med, men jeg viste ham hvordan man skal holde en stjernekaster og så var han helt vild. Det var sjovt både for ham og os.

Da vi kom ind igen begyndte Christoffer at blinke meeeget langsomt, så jeg puttede ham på sofaen med hans tigerdyr, en lego brandbil og en lego passager flyvemaskine. Jeg havde dårligt vendt ryggen til ham før han sov. Jeg bar ham ind i køjen og der sov han til næste MORGEN.

Så drak, snakkede, spiste vi lidt, så 90 års fødselsdag, (vidste i godt at det er et tysk program, Doo'h), kiggede på at klokken blev 12. herefter skete det første uheld. Jeg havde glemt min champagne sabel hjemme, så jeg fumlede lidt med flasken. Dami gav mig en hånd med den genstridige prop og vi fik den op. Som de dårlige ballistikere vi er, havde vi ikke helt taget højde for affyringsvinklen, hvilket resultede i at proppen var på vej ind i mit øre, sammen med en god sjat champagne. Namme, namme. Al larmen havde vækket Liv, så hun var blevet puttet i sin barnevogn og var klar til at komme med ud.

Efter kransekage og udemærket champagne, samt obligatorisk nytårs snaveri, skulle farmand ud og være fyrværker. Det vil sige alt for lidt tøj, stor cigar og masser af krudt. Det gik også fint indtil næstsidste skud i det næstsidste batteri. Det væltede og satte ild til en plasticpose, ramte Dami og fløj ind i Livs barnevogn hvor etellerandet eksploderede. En lille eksplosion, men den resulterede i at Liv vågnede, barnevogn, voksi pose og madras blev ødelagt. Heldigvis er sådan noget lavet af brandhæmmende materialer, så der var ikke flammer, men det var ødelagt.
Mette fik trøstet Liv og undersøgt hende. Der skete hende ikke noget. Liv fik herefter noget mad og blev lagt i seng igen.
Resten af nytårsfyrværkeriet havde jeg gemt til Mette kom ud igen, så det fyrede vi af hvorefter vi gik ind i naboen have og kiggede ud over Svendborg, eller ihvertfald i den retning. Det var meget klart, så vi kunne se meget. Dami fik en masse gode billeder på sit nye kamera som jeg håber vi får en kopi af.

Det nye år startede med irish coffee, Ale nr. 16 og hvad barskabet eller havde liggende. Vi sad indenfor og snakkede indtil ved 3 tiden hvor Jette gav op og gik i seng. Herefter sad Dami og jeg og sludrede mens Mette gik igang med at muge ud efter bordbomber og andet godt og kl 5 var vi allesammen i seng. Ahhh.

Kl. 7 vågnede ungerne så igen og larmede. Mor'n far... Mor'n mor. Vi skulle have savet benene af den knægt dengang vi havde chancen. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb