Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Står på alle fire nu.

mrc | 29 December, 2007 21:47

Det sidste stykke tid har Liv prøvede og prøvede på at komme op på alle fire og stå. Den sidste uges tids er det lykkes for hende at komme op ved egen hjælp.

Hun er blevet rigitg god til at nu. De sidste to dage har hun ca kunne stå i et ½ minut før nu lagde sig ned igen. Smile I dag er hun så begyndt at stå og vugge frem og tilbage når hun står op. Det bliver spændene at se hvornår hun prøver på at komme fremad. Det skal nok give nogle buler Wink

I svømmehallen.

mrc | 28 December, 2007 17:17

I dag har Christoffer, Liv, Moster Maria og jeg været i svømmehallen i svendborg. 

Vi startet all fire i varmebassinet. Efter 15 min ville Christoffer gerne ind og køre på den STORE rusche bane, så Maria og christoffer gik ind ved siden af til ruschebanen og det kolde vandSmile

Liv stor hygge sig i vandet i dag. Hun underholde nærmest hele bassin, både med snak og ved at charmerede sig ind ved folk med sit dejlige smil og øjne.  Hun var rigitg i hopla og vi badet i en hel time i dag før hun ikke gad mere. Så gik jeg op med Liv og fik hende vasket og givet tøj på. Hun kom  i sin autostol og så gik vi ind til Maria og Christoffer. 

Liv sad og lege i sin stol imens jeg bade lidt med Christoffer og Maria. De havde også hygge sig. De havde kørt på den Store og lille ruschebane, været i boblebad og pjattet en masse i vandet.

 i svømmehal med mor, Liv og moster Mariai svømmehal med mor, christoffer og moster Maria

Efter ca 1½ time var Christoffer også færdig med at bade, dvs. hvis man spurgte ham om vi skulle gå op sagde han "Nej ikke op, bade" men man kunne tydelig se på ham at han ikke skulle bade mere. 

Vi havde en hyggelig eftermiddag i svømmehallen. 

AV AV min numse

liv | 27 December, 2007 09:45

Juleaftensdag begyndte jeg at få mere og mere ondt i min munse. Mor og far sagde også jeg blev bleb rødere og rødere på den. Det gjorde bare så godt. Ved 18.00 gik der desværre og hul på min numse AV det gjorde ondtCry

Samtidig havde jeg lidt dårlig mave, så jeg lavede puha rigtig mange gange i løbet af aften og det gjorde bare så ondt hver gang mor og far skulle skifte mig.

Det går bedre med min numse i dag. Den er stadig rød, men der er da heldigvis ikke hule mere og den er heller ikke så rød mere som den var julaften. 

En lorte nat.

mrc | 26 December, 2007 13:44

Sikke en nat vi lige har været igennem.

Ved 02.00 vågner Liv og er sur. Hun kommer ind i vores seng og for en omgang babs. Hun falder lidt til ro men efter 10 min begynder hun at brokke sig igen. Jeg prøver med lidt babs igen men det gider hun ikk at have. Liv syntes bestem ikke at hun skulle sove nu, det var legetid. Det mente hverken Michael og jeg. 

Ved 04.00 tidenprøver vi både med babs og flaske igen, men Liv vl stadig ikke havde nået. hun er bare sur over hun ikke må lege.

Kl 06. 00 opgiver jeg at få hende til at sove. Jeg ligger hende ned på sit værelse meden masse legetøj på gulvet hun kunne lege med.Jeg ligger mig ud på sengen i  "forkontore" og prøver at hvile mig lidt. Det går ikke så godt.

Ved 07.00 tiden gider Liv ikke lege mere selv. jeg prøver igen med lidt babs men hun vil stadig ikke spise.

Man kan se/mærke på hende at hun er pisse træt, en un vil ikke sove. Jg for med meget besvær endelig vugge hende i søven. 

Kl 07.35 kan jeg så endelelig ligge mig til at sove i den tro at nu sover Liv nok i lang tid. Men men men jeg blev klogere. allerede kl 08.30 er Liv vågnet igen. Vi går op og vækker Michael som nu overtager og så fik jeg lov til at sove nogle timer.

Julegaver - Liv

liv | 24 December, 2007 23:44

Jeg har bare fået så mange gode julegaver. 

 

Mor & Far: Bord med to stole til mit værelse.

Mormor & Morfar: Junior dyne, sengesæt med Cirkeline, Kjole + body + strøpebukser med Mini. Bog: Peter plys blæser.

Farmor & Farfar: Kjole + strømpebukser + Lædersutsko med mini, Hagesmæk med Peter plys og venner, Vågelampe, Træ snegler til at trække.

Oldemor & Oldefar: CD: Vuggeviser Søs Fenger, Junior sengesæt, rangle.

Maria: Kuglebane ( Kids-wood)

Rasmus & Maria: Flyvemaskine Andy og Lokomotivet Coal ( Little tikes) Lyt og læs bog/cd: Postmand Per og den altædnse ged.

Thomas & Susanne: Xylofon ( Kids-wood)

Joy, Martin & Steffen: FCK body, Lilla hjerte kjole. Lyserød strik hue, Bog: Prinsesse for en dag.

væk.

Christoffers julegaver

christoffer | 24 December, 2007 23:16

Jeg har bar fået rigtig mange gode gaver.

Mor & Far: STOR træktor til at køre på.

Mormor & Morfar: .Flyvemaskine (Lego), cowboybukser, langærmet bluse, Bog- Dejlige dyreeventyr.

Farmor & Farfar: Hammerbræt ( Kids-wood), Sengesæt med Peter plys og venner, Nattøj + undertøj med Kaj, 1 par strømper.

Oldemor & Oldefar: Sengesæt, Nattøj, Tromme til at have rundt om halsen.

Maria: Brandbil lego)

Rasmus & Maria: Lego grusgrav

Thomas & Susanne: Thomas tog vaskehus, tog og skinder.

Joy, Martin & Steffen: Sengelampe med Peter plys og venner.

Joann: Spiderball, Pixibog

Så blev det juleaften.

mrc | 24 December, 2007 22:31

Så blev det juleaften. Vi har siden vi købte hus holdt jul her hjemme ved os selv. Vi har så skiftevis Michael og min familie på besøg. I år var det Michaels famile der skulle komme.

Dagen gik med at  lave marcipan, forberede maden, rytte det sidste op, pynte juletræ og  se disney show. Vi gik desværre glip af de først 2 min. Det var Michael rigtig træt af. Cry

Ved 17.45 tidem kom farmor, farfar og Joy. De havde anden, fond til sovsen, rødvin og rådkål med. Det vil sige at de opdage at de havde glemt rådkålen, så Annette måtte desværre køre hjem efter den. imens hun var væk fik vi lavede det sidste mad. Udover and skulle vi også havde flæskesteg. Begge dele blev lavet på grillen. 

Ved 19.00 tiden kun vi endelig sætte os tilbords og spise den dejlige julemad. Mums mums mums.

 

Vi skulle selvfølgelig havde ris ala mande.  Vi plejer at lave en masse snyde mandler. Altså mandler hvor der kun lige er skåret et lille hjørne af. Michael var desværre kmme til at overse den mandle da han skar dem, så i stedet for kun at have en mandle i var der to med kun en mandel gaveLaughing. Både flemming og joy fik en. Det var heldigvis en mandle gavde der kunne deles så det gik.

Så var det endelig tid til at danse om juletræ. Vi fik synges en masse jule sange og samler. Christoffer fik også lov til at vælge nogle sange. Så han valgte bla. lille peter edderkop så den sang vi så Smile

Både Christoffer og Liv synes det var sjovt at danse om juletræet. 

Liv var ellers kommet i seng kl 19.00 ca men efter en times tid vågne hun igen og så fik hun lov til at komme op og være med. Hun hvde desværre i løbet af dagen fået mere og mere rød munse og om aften gik der desværre hul, så hun havde rigtig ondt i den. Samtidig havde hun lidt problemer med maven så hun sked og sked hele aften. 

Da vi var færdig med at danse var det endelig gave tid. Det havde Christoffer også ventet længe på. Det var nemlig svært at se på alle de gaver uden at måtte åbne dem. Det var igen i år gaver over det hele.

Vi havde aftalt at Christoffer og Liv skulle have deres gaver først og så kunne vi andre få bagefter.  Men da Chrstoffer gerne ville lege med hver eneste gave han åbne inden han fik en ny, gik vi andre igang. 

Christoffer blev rigtig glad for alle sine gaver. Det er svært at sige hvad for en han bedst kunne lide, men jeg trot nu at gaven fra Michael og jeg var den bedste. Han fik nemlig en stor træktor til atkøre på  Den var så god at han ville havde den med i seng Smile Men da den var lidt stor at have i sengen blev vi enig om at den kunne sove i hans hule under sengen. Så der sov den hele natten Wink

Liv fik også rigit gmange gode gaver som hun nok skal få glæde af.

Da børnene var lagt i seng kunne vi voksene sidde og nye vores gaver sammen med lidt sødt til tanden. 

 

Sikke en december endtil videre.

mrc | 23 December, 2007 21:29

December månede startet med at Christoffer lå syg med lungebetændelse. Tirsdag d 4/12 var han frisk igen og vi var til juletræsfest i hans legestuegruppe i dagpleje. Der kom der bla. besøg af julemaden som havde gaver med. 

Om eftermiddagen blev Liv så syg og vi var ved vagt lægen som indlage Liv og jeg. Hun havde fået rigtig slem astmatisk bronkitis. (læs om det på Livs side)

Vi kom hjem søndag d. 9/12. Den dag havde vi ellers inviteret hele familien til julehygge ved os. Det blev vi desværre nød til at aflyse.

Lørdag d 8/12 skulle Michael og jeg ha været til julefrokost med Michaels arbejde. Da jeg var indlagt kom Michael kun med. 

Fredag d. 14/12 kom Stien og Jacok på besøg om aften. Vi skulle have fondue. Efter en del start problemer fik vi endelig gang i den. Vi havde en hyggelig aften, hvor Christoffer holdt gæsterne godt i gang som altid. Wink

Lørdag d 15/12 skulle Michael og jeg så til 40 års fødselsdag hos Michaels chef. Liv og Christoffer skulle ud og passes ved nogle af vores venner. De blev desværre nød til at aflyse i sidste øjeblik pga. sygdom, så jeg måtte blive hjemme ved børnene.

Næste dag fik vi endelig julehygge lidt herhjemme. Vi fik lavet lidt marcipan om eftermiddagen og smagt lidt på det om aften. Christoffer hygge sig rigtig med at lave det. 

Mandag d. 17 havde Michael fået fri fra arbejde, så der var vi ude og få købt en masse julegaver. Lidt sener end vi normalt gør. Heldigvis var det ikke så proppet med mennesker som vi havde frygtet.

Fredag d. 21 var vi desværre til begravelse ved susannes mor Ulla, som døde meget uventet tordag i ugen før. Det havde lagt en stor dæmper på mit julehumør i år.  

Om aften havde vi besøg af Sanne fra håndbold. Vi havde en stille og rolig aften, hvor Christoffer rigtig hyggesig med at lege med Sanne. Den ene leg gik bla ud på at de skulle være oppe i kravlegåden.  Smile Besøg af sanne

Lørdag d. 22 om formiddagen tog vi ud og fælde vores juletræ. Christoffer syntes det var sjovt at gå rundt og lede efter det perfekte træ. Da vi havde været hjemme med træet kørte vi i rosengårdscenteret fo rat få styr på de sidste julegaver. Vi mange heldigvis ikke ret mange, så det var hurtigt overstået.

Om aften skulle vi til den årlige julehygge ved min mor og far. Vi har en tradition at alle mine søskene + deres kærester og kommende børn (forhåbenligt snartSmile) mødes hvert år d. 23/12 ved mine/vores forældre. I år  var lige en undtagelse med datoen Wink Igen i år havde vi en hyggelig aften, hvert år spiller vi pakke spil. I år havde vi aftalt at i stedet for at have en masse små og irriterende gaver med skulle vi nøjes med at tage en fornuftig gave med pr. person. Det var susannes ide, rigtig god ide syntes jeg. Syses tit det er sådan med de pakkespil at det er ting man ikke kan bruge til nået, ting man bare ligge hjem i sit skab og så bruger næste gang man skal til et pakkespil. Spil af penge.

Christoffer havde rigitg sat hårdet til denne aften.  Sejt hår

Søndag d 23/12 om aften var vi nede ved Michael forældre og julehygge lidt. Vi tog tidligt hjem da børnene skulle være friske til næste dag.

Lavet jule marcipan.

christoffer | 16 December, 2007 21:57

I dag hat mor, far og jeg lavet marcipan. Det var rigtig sjovt at lave. Vi lave mange forskellige forme. Bla,. træktorer, grise, hjerter, stjerner og alle mulige andre.

Mor sagde til far og jeg at vi ikke måtte spise af marcipanen imens vi stod og lave det, men hver gsng mor kigge væk kom vi til at smage på det Wink

 

Stoppet med at få masker.

mrc | 16 December, 2007 21:42

De sidste 3 dage har Liv ikke fået nogle masker overhoved. Hun er kommet sig rigtig godt og hurtigt. Det hjalp at komme på flemoxin. Det var åbenbart den få bakterier hun havde i lungerne der blev ved med at drille hende. I morgen er sidste dag på flemoxin.

Vi er meget spænde på om Liv kommer til at få meget astmatisk bronkitis eller om det "bare" var denne gang og så ser vi det ikke mere. Vo håber selfølgelig på det sidste.

 

Efter vi nogle gange har prøvet at give Liv havergrød uden hun ville have det, ville hun eldelig gerne spise det i aften Smile

Set Lucia

liv | 13 December, 2007 17:42

I dag har mor og jeg været inde i Odense og se Lucia optog på Odense rådhus.

Vi så det sammen med min veninde Amalie og hendes mor. Efter optoget sang de nogle julesamler og så dansede nogle at børnene ballet og moderne danseballet. det var rigtig flot, selvom jeg havde mere travlt med at lege med Amalie. 

Amalie havde en lille gave med til mig. En rigitg flot nissehue. Amalie havde også en nissehue med, så vi vr to rigtig søde nissepiger. Alle folk syntes vi var så søde at se på. 

Da vi var færdige på rådhuset skulle mor og Amalieś mor kigge i butikker. Det syntes både Amalie og jeg var ret kedeligt så vi lage os til at sove.

Jeg vågnede igen da mor og Carina Amalieś mor spiste middagsmad. Mor habde taget grød med til mig så jeg fik også lidt mad. 

 

Brev om børnehave.

christoffer | 13 December, 2007 17:01

I dag da jeg kom hjem fra dagplejen var der brev til mig for faaborg midtfyns kommune. Det var et brev om at hvir jeg ville måtte jeg starte i børnehave allerede d. 1.febuar. det vil jeg helt vildt gerne.

Mor, fat og jeg har nemlig været oppe på børnehavens legeplads og lege nogle gange og jeg synes den er mega sjov at lege på.

Jeg spurgte mor og far om jeg måtte og selvfølgelig måtte jeg godt starte i børnehave for dem.

Mor sad lige og talte sammen. Jeg har kun 25 dage tilbage i dagplejen. For jeg holder ferie i uge 52 og 1. Så inden jeg ved af det skal jeg stoppe ved Joann min dagplejmor.

smagt risengrød og kartoffelmos.

mrc | 12 December, 2007 12:40

De sidste to aftener har Liv smagt risengrød og kartoffelmos. Hun virkede ikke særlig glad for nogle af delene. Men hun slipper ikek så let. Vi prøver bare til igen og igen til kun kan lide det.

Kommer fremad og sidder flot.

mrc | 10 December, 2007 21:40

Så er Liv begyndt at krybe fremad nu også. Så nu har vi hende over det hele. Specielt vores gulvplanter er spændene.

For to uger siden fandt vi den forbudte frem. Gå stolen. Den er hun mega vild med at komme i. Hun køre rundt i hele stuen. Igen er det gået ud over vores blomster. Så nu må vi sætte nået foran dem når hun er i gå stolen.

Christoffer synes også det er sjovt at skubbe Liv rundt i gå stolen. Liv hun griner over hele hoved når han gør det.Laughing

Hun er også begyndt at prøve på at komme op på sine knæ. Hvis vi hjælper hende kan hun stå lidt inden hun ligger sig ned igen.

Inden vi blev indlagt var hun begyndt at sidde lidt selv. Det gik fint men kun med god støtte i ryggen.

På sygehuset fik vi øvet det en hel masse og nu er hun blevet rigtig god til det. Hun sidder fint og kan læne sig frem for at hente legetøj og lege med. 

Ud og køre med damptog

christoffer | 09 December, 2007 22:20

-->Jeg har sovet nede ved farmor og farfar i nat.

I dag har jeg så været ude og køre med damptog sammen med farmor, farfar og faster Joy. Det var rigtig sjovt. Sådan et damptog det lamer rigtig meget.

Julemanden kom på besøg i toget med lidt juleslik. Jeg tog det største stykke jeg kunne finde :-)

1 2  Next»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb