Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv skal til at sove på sit eget værelse

mrc | 30 November, 2007 23:09

Da Christoffer har fået en ny stor seng har Liv fået tremme sengen ind på sit værelse. Så i nat skal hun prøve at sove i den og på sit eget værelse for første gang. Det bliver spændene at se hvordan det kommer til at gå. Håber ikke jeg kommer til at skulle rende alt for mange gange i nat. 

Indtil videre sover hun rigtig fint derinde.

Lørdag d. 1 december:

Liv sov rigtig flot/godt i nat. Hun sov hele natten. Michael var bare lige inde og give sut en gang. (det kan han dog ikke selv huske)  

Ny sej STOR seng.

christoffer | 30 November, 2007 18:32

I dag har mor og jeg flyttet om på mit værelse. Vi skulle nemlig have plads til min nye seje seng. Jeg er nemlig blevet en stor dreng nu og så skal man ikke sove i tremmeseng mere.

Da vi havde fået rykket rundt på mine ting gik mor straks i gang med at samle min seng. Jeg hjalp selfølgelig til.

Da vi var færdig med at samle den passede det lige med at jeg kunne få lidt a spise og så kunne jeg prøve at sove til middag i den.

Nøj den var god at sove i. Jeg sov 2½ time og vågne kun fordi mor og Liv begyndte at lege inde på ivs værelse.

Jeg glæder mig til at skulle sove i den igen i aften.

 Christoffers nye seng. Han har lungebetændelse

Fået lungebetændelse.

mrc | 28 November, 2007 16:31

Da Christoffer har ligge med feber de sidst epar dag har vi været med lægen i dag.

Det hele startet i søndags, hvor Christoffer kaste op 1 gang søndag formiddag. Resten af dag virkede han ikke 100 % frisk, men han havde ikke feber.

Meget sendt søndag aften vårne Christoffer op med feber. Hele mandagen havde han imellem 40.00 og 40.6 i feber.

Da Christoffer har haft nogle gange hvor han har haft høj feber en dag og så været frisk igen næste dag igen, blev vi enig om lige at se tiden an.

Mandag aften blev jeg så også syg. Hele eftermiddagen og aften gik jeg rundt med kvalme. Jeg havde flere gange hvor jeg troede jeg skulle kaste op med der komme ikke nået. Sendt mandag aften kaste jeg så også op.

Tirsdag var Christoffer feber falde lidt. hele dagen lå den imellem 38.0 og 39.0 grader. Tirsdag aften begyndte Christoffer og få tegn på at han havde fået lungebetændelse. Feber, besværet, overfladisk og hurtig vejrtrækning og så begyndte han at hoste meget. Man kunne høre han havde en masse skim siddene.

I dag fik vi så morfar til at køre os til lægen. Efter lang tids venten kom vi endelig ind til lægen. Han kunne også godt høre det ikke lod for godt på lungerne.

Vi blev sendt ned til laboranten. Hun skulle tage en blodprøve der skulle slå fast om det var en lungebetændelse eller ej.

Hun skulle stikke Christoffer i hans fingere. Det sagde han ikke fået til, men da han så blodet begyndte at løbe begyndte han at græde og fik ondt.

Blodprøven viste han havde fået lungebetændelse. SÅ nu er han komme på piller mod lungebetændelse.

Om en ugen skal vi så til kontrol ved lægen igen for at sikre at lungebetændelsen er gået helt væk.

Mælken forsvinder og ikke helt enig om hjemmelavet grød.

mrc | 20 November, 2007 13:08

De sidste stykke tid har Liv ikke ville ammes af mig om den sidste gang om aften ved 19.00 tiden.

Det har også virkede som om at jeg ikke har ret meget mælk til hende om aftene. Så nu for hun næste flaske hver aften inden hun går i seng. 

Nu hvor Liv ar kommet godt igang med at spise grød har jeg haft gang i gryderne og få lavet et masse lækkert grød til hende. Men vi er ikke helt enig om hvor godt det smager. De første to dage spise hun næste ikke nået af det. I dag har hun så spist en normal potion (ca. 1 dl) men ikke med samme iver som ved købe grøden. Men mon ikke hun indfender sig med mit grød på et tidspunkt. Så dårlig smager den nu heller ikkeWink 

Lavet bolsjer

mrc | 18 November, 2007 21:29

i dag har jeg været oppe ved Jette og lavet hjemmelavet bolsjer og slikkepinde med hende. Rigtig sjovt og hyggeligt at prøve.

Vi fik lavede 5 forskellige smage, mums de smager godt.  Det synes både Christoffer og Michael også. Jeg er blevet nød til at gemme dem lidt væk eller ville de to nå at spise dem alle sammen på en dag. De er jo godt nok lavet til at spise, men tror ikke deres maver har godt af flere.

Sovet hos mormor og morfar sammen med Liv.

christoffer | 17 November, 2007 16:27

Da mor og far skulle i byen i går aftens til sendt i nat skulle Liv og jeg passes af mormor og morfar. Da vi kom havde mormor lavet pandekager til os. Det er synd for Liv at hun ikke kan spise sådan nået i nu, for MUMS de smagte godt. Men på en måde også meget godt for så var der flere til mig.

-->

Da vi havde spist var der dømt lege tid. Efter et stykke tid skulle Liv have sin flaske og i seng. Det er første gang hun skulle overnatte ude. Jeg var meget opmærksom på at mormor ikke kom til at putte liv i min seng.

Da vi havde puttet Liv kunne vi forsætte med at lege. Vi havde det rigtig sjovt.

I morges vågne jeg lidt over syv da mormor skulle op og give Liv flaske. Så fik jeg lov til at komme op i deres senge og gasse en ½ times tid. Da Liv havde spist kom mormor og Liv op i sengen og gassede lidt sammen med morfar og jeg.

Ved middagstid kom mor og hente os.

Sovet uden for første gang.

mrc | 17 November, 2007 15:07

I nat har liv overnattet ude for første gang. Det var mormor og morfar det fik lov til at prøve at have hende sovende for første gang. Det var faktisk den selv der forslog om Liv og christoffer ikke bare skulle overnatte ved dem. De har nemlig passede hende så mange gange nu, så de ikke mente det ville være nået problem. Det var det jo selvfølgelig ikke. 

Efter at ha hygge/leget  en lille time fik hun en flaske og så blev hun puttede i seng. Her lagde hun sig fint til til at sove og sov ind til næste morgen kl 07.10. 

Mormor skulle bare lige op to gange i løbet af natten får at give en sut.   

Hygge formiddag i ringe.

christoffer | 14 November, 2007 16:26

I dag har mor, Liv og jeg været i ringe. Vi kørte med bus op til ringe. Jeg synes det smader sjovt at køre bus. Da vi kom til ringe gik vi førts ind for at handle i brugsen.

Da vi var på vej ud igen mødte vi farmor som skulle ind og handle. Jeg fik lokkede hende med om på legepladsen. Har lege vi lidt på de forskellige ting og lidt med den lille smule sne der var falde i nat.

Da det blev forkoldt at være uden for gik vi ind på biblioteket for at læse og lege lidt. De har et rigtig sjovt lege hjørne.

Lige inden vi skulle hjem igen skulle mor absolut ind i en ny børnetøjs forretning og kigge på tøj. GAB det var ikke ret spændene. Jeg kunne heldigvis holde øje med togbanen fra butikken.

Da mor endelig var færdig gik vi over og tog bussen hjem igen.

Christoffer lidt syg.

mrc | 13 November, 2007 21:25

I dag ved 10.30 tiden ringe Joann, Christoffer dagplejemor, at han havde fået feber. Liv lå selvfølgelig lige og sov, så morfar gik over efter ham. Lige så snart Liv vågne og havde fået lidt bryst skyndte vi os at cykle til årslev efter Christoffer.

Da vi kom frem sad Christoffer og morfar og så film inde i stuen. Man kunne godt se at han havde lidt feber, men ikke meget. Da det var ved at være tid ti at sove til middag blev vi enig om at blive hos mormor og morfar imens Christoffer sov til middag.

Efter en god lang middagslur var Christoffer frisk igen og feberen var væk.

Til 5 mdr. kontrol ved lægen.

mrc | 08 November, 2007 21:05

I morgen bliver Liv 5 mdr. Vi har i dag været til 5 mdr. kontrol ved lægen. Hun var vældig tilfreds med Liv.

Hun syntes bare hun var så lækker og hun var mega vild med hendes navn. Hun sagde hvis man var sikker på at få sådan en dejlig pige hvergan, så skulole hun da helt klart have flere børn.

Livs tal i dag:

Vægt: 8.5 kg.

Højde: 69 cm.

Hoved: 43 cm.

Ved 5 mdr. kontrol skal de også vaccineres. 2 gange faktisk. Men da Liv er blevet forkølet og hun hvæser lidt, blev vi enig om at det ville være synd for Liv at blive vaccineret i dag. Så lige så snart hun er helt frisk igen skal vi et smut derover og stikkes 2 gange Frown

På heldags besøg ved oldemor og oldefar.

mrc | 05 November, 2007 21:12

I dag har Liv, Christoffer og jeg været på besøg ved deres oldeforældre hele dagen.

På vej derud skulle vi sætte Michael af på sit arbejde. Da Christoffer opdaget at vi kørte ind på p- pladsen ved Michael arbejde råbte han "NEEEEEEEEEEJ ikke fars arbejde, oldefar" Han elsker at være sammen med dem.

Christoffer fik leget en masse hele formiddagen. Han havde næsten heller ikke tid til at få middagsmad lige indtil han opdagen at oldemor havde sat æbleflæsk på bordet. Så smed han alt havd han havde i hænderne og skyndte sig op på sin plads. Han spiste 4 store stykker med æbleflæsk. Han ville ikke have andet.

Efter alt den æbleflæsk og leg med olderne var Christoffer blevet rigtig træt, så han fik en lang velfortjent middagslur i barnevognen. Som han godt nok er alt får lang til. Men han elsker at komm ud og sove i den.

Imens Christoffer sov skulle jeg et smut ind på sygehuset og ha taget en blodprøve. Jeg har nemlig meldt mig som bloddoner, så de skulle ha en prøve for at se om de kunne bruge mit blod. Inden jeg kørte gav jeg Liv mad og så blev hun tilbage og lege med olderne.

De havde rigtig hygge sig imens jeg havde været væk.

Sidst på eftermiddagen kom Michael hjem til dem. Vi blev og spise aftensmad og fik tidelig aftenskaffen og så kørte vi hjem med to meget trætte børn, som begge havde haft en rigtig god dag hos olderne. 

ØV Øv Øv

mrc | 02 November, 2007 21:24

I dag har vi været ude for at køb Christoffers nye seng, men den var desværre udsolgt. De for først nogle nye hjemme d. 28 nov. Så der er LANG tid til Christoffer for sin nye seng. Øv øv.

Vi har fået reserveret en så vi er sikker på at få en.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb