Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Går mod 2 år og 6 mdr.

mrc | 31 October, 2007 21:23

Christoffer er inde i en periode hvor han mener han skal bestemme det hele.

Hans ynglings udtryk fortiden er:

NEJ, ikke .................

Bobber ikke .............

Christoffer udvikler virkelig sin leg fortiden. Det er rigtig leg han leger nu. Forstår og kæde legetøjet/tingene sammen.

Han er rigtig glad for at lege med tog, traktorer og flyvemaskiner.

Han er også blevet rigitg god til at kaste med en bold og ja han kaster stadig med venstre Smile. Der er Michael rigtig glad for. Der kan ikke gå længe inden han skal begynde til håndbold.

Han er også blevet rigtig god til at synge. Han kan rigtig mange sange nu.
Hans ynglings sang fortiden er: se min kjole. Den kan han dog ikke synge helt med han kan meget af den.

Han er en stor efteraber fortiden. Alt hvad vi gør og siger gør han. Bla. ammer og bøvser han med sin yngligs bamse tigerdyr.

Liv har haft besøg at sin veninde Amalie og været i babybio

mrc | 31 October, 2007 20:24

I går fik Liv og jeg besøg af Carina og Amalie. Amalie er 6 dage ældre end Liv. Jeg har mødt hendes mor inde på netdoktor.dk/babyklub.  Inden vi fødte mødes vi til et mave møde inde på en cafe i Odense. I starten af oktober var Liv og jeg på besøg uden hos dem. De bor i Odense og i går kom de så på besøg hos os. 

Det var rigitg hyggeligt.  Carina og jeg snakker rigitg godt sammen og Amalie og Liv  hygger sig også helt vildt sammen. Det er maga sjovt at se hvorden de "leger" sammen og hvordan de smiler og griner til hinanden.  Smile

 

I dag har Liv og jeg været i babybio. Det var Livs første tur i biffen (uden for maven).

Vi tog lokal bussen op til Ringen hvor vi tog videre med toget til Odense. Vi skule i biffen inde på banegården, så det var jo rigtig ment. Ved biograffen mødtes vi med Carina og Amalie.

Vi fik pladser ved midtergangen i biffen. Det var rigitg dejligt, for imens vi så film kunne Liv og Amalie ligge og lege nede foran os på livs voksidyne.

Liv syntes åbenbart det blev lidt kedeligt at være i biffen så de sidste 20 min tog hun sig lige en lur. 

Da vi havde været i biffen tog vi toget til Årslev hvor vi gik ned til mormor og morfar hvor Christoffer er i gæstedagpleje i denne uge. 

 

Uden og kigget på en ny seng til mig.

christoffer | 29 October, 2007 21:20

I dag har vi været uden og kigget på en ny seng til mig. Nu hvor jeg er ved at blive en stor dreng skal jeg nemlig have en stor seng som jeg selv kan komme ud og ind af.

Da mor kom og henet mig i dagplejen (er i gæstedagpleje hos mormor hele ugen) kørte moster Maria mor, Liv og jeg op til togen.Vi skulle køre med togen ind til hjallese station hvor far så hentet os og så kørte vi videre ud og kigge på senge til mig.

Jeg fandt hurtig en jeg kunne lide og mor og far syntes heldigvis også at den var rigtig flot og at det var den jeg skulle have Smile

Vi havde desværre ikke plads i bilen til at få den med hjem i aftenFrown, så nu må jeg vente HELT til på lørdag med at få min nye seng. Jeg glæder mig hemt vildt til lørdag aften for der skal jeg så prøve at sove i den for første gang.

Min gamle seng skal så ind på Livs værelse og stå. Når hun så skal til at sove inde på værelset skal hun nemlig sove i den.Smile

AV morfars finger.

christoffer | 29 October, 2007 21:04

I fredags kom morfar til skade med sin hånd. Så nu skal han gå med gips på i 3 uger og derefter en forbinding i 3 uger. Jeg synes det er synd for morfar, selvom han ser lidt sjov ud med gispen på.

Jeg kunne godt tænke mig at prøve at have sådan en på, selvom mor siger at det ikke er ret sjovt.

Musik legestue med farfar.

christoffer | 28 October, 2007 14:53

I går var jeg sammen med farfar til musik legestue oppe på ringe bibliotek. Det var rigtig sjovt at været til. Vi sulle synge en masse sange og lege en masse sanglege.

Da det var slut skulle jeg med farfar hjem og hygge. Hen på eftermiddagen kom armor hjem. Det var faktisk hendes fødselsdag i går så det fejre vi resten af dagen. Jeg havde fået lov til at overnatte hos farmor og farfar :-)

Smagt på grød for første gang.

mrc | 26 October, 2007 21:03

Den sidste 1½ uge har Liv ikke sovet ret godt om natte. Hun er begyndt at vågne for at få mad midt på natten. Det kunne godt tyde på at hun ikke bliver mæt nok at min bryst mælk mere til at kunne sove hele natten.

i dgar har hun derfor så prøvet at få lidt grød. Hun syntes det var het vildt sjovt at prøve, men hun skal lige lære hvordan man spiser det. Jeg tor hun fået at få 2 ske funde ned. 

Jeg havde elllers håbet på at jeg kunne vente lidt i nu med at begynde på grød, men sådan skulle det altså ikke være. Men hun er jo også ved at være en stor pige. Hun bliver snart 5 mdr. Synes tiden går alt for hurtigt. 

Nu spiller vi begge i SNIF.

mrc | 11 October, 2007 20:34

I søndags Skulle vi begge ud og spille håndbold. Michael skulle spille på hjemmebane i Espehallen og jeg skulle et smut til Munkebo.

På vej til Munkebo ringe Michael og fortalte at hans træner alligevel var stoppet efter den "søde" måde HF midtfyns bestyrelse havde behandlet ham på. Michael hvde hele tiden sagt at hvis træneren stoppede ville han rykke klub. Derfor spille Michael ikke i søndags alligevel for ikke at blive låst.

Jeg var som sagt et smut i munkebo med mit hold hvor jeg fik comeback på en håndboldbane. Selvom jeg ikke havde trænet eller nået i nu fik jeg lov til at starte inde. Jeg fik æren af at spille højre fløj og lidt højre back. Det blev desværre ikke til nogle mål fra min side Cry, men jeg havde da hele 3 skud fra fløjenSmile og ½ fra backen. Laughing. Jeg spille det meste af kampen. Fik 7 - 10 min pause + de 2 min dommeren syntes jeg skulle have.

Jeg syntes faktisk jeg gjordet det rigtig godt/flot af min første kamp. Se kamp refaret her.  Dejligt at komme igang igen. Selvom jeg UDEMÆRKET godt kunne mærke min krop dagen efter.

Michael har valgt at skifte til snif. Det passer mig rigtig godt, da det passer meget bedre ind i vores hverdag. Planen er at om tirsdagen bliver Liv og Christoffer passede af mormor og morfar imens vi træner, da vi overlapper hinanden. Om torsdagen køre jeg til træning først.. Jeg stopper så 15 min før træningen slutter og skynder mig at køre hjem og bytte med Michael. På den måde kommer Christoffer og liv i seng til normal tid og vi kan begge to træne.Smile

Jeg vil forsat prøve at komme ud og svømme en gang om ugen, hvis det kan lade sig gøre.                        

 

Sjov weekend, med alt for lidt søvn.

mrc | 07 October, 2007 21:13

I fredags var jeg til 10 års gensyns fest med min folkeskole. Rigtig sjovt at møde/snakke med dem igen. Det v ar meningen at jeg ikke skulle alt for sendt hjem, da vi skulle tidelig op og til KBH næste morgen og jeg skulle lige nå at bage pølsehorn først.

MEN MEN MEN festen var så sjov at jeg først køret fra aarup 04.15 og natten. Det var rigtig tåget så jeg var først hjemme lidt over kl 05.00. Inden jeg så kunne kommei seng skulle jeg lige pumpe en masse mælk ud. Begge mine bryster var FYLDE. Så den blev 05.30 inden jeg faldt om på sengen. Liv vågnene imellem kl 7.00 - 8.00. (kan ikke huske det) og skulle have mad. Bagefte Sov jeg videre. Michael stod op og passede børnene og jeg kom op lidt over kl 9.00 og ligne mået der var løgn.

Kl 11.30 kørte vi mod kbh. Lidt/meget forsendt og uden pølsehorn. Jeg skulle ha haft mødtes med nogle fra Christoffers mødergruppe over nette kl 11.00 i KBH Zoo. Ups.

Da vi kom til KBH køret vi først ind til Joy og Martin og satte Michael af. De bor på Nørrebro. Alr var stille og fredeligt på det tidspunkt. Så køret jeg med ungerne til zoo, hvor det selvfølgelig var umulig at finde en p-plads i nærheden. Kl 13.45 mødes jeg endelig med de andre. Bedre sendt end aldrig.

Vi var inde i zoo til de lukkede. Efter zoo var lukket satte Christoffer, Liv og jeg os over i parken over for og spiste en is vi lige nået at købe.

Bagefter kørte vi tilbage til Joy og Martin lejlighed. Jeg havde fået Martins nøgle så jeg kunne komme ind i deres leglighed. Joy var nemlig lige ude og spille håndbold og Martin var sammen med med michael og nogle andre ude og se Mermaid Bowl. På nørrebro var der kommet en meget dyster stemning, pga det med de unge der ville have et nyt hus. Den direkte vej var selvfølgelig også spærret, så jeg måtte køre en anden vej. Jeg havde ikke nået kørt med, så jeg måtte køre lidt på gefühl.

Jeg var ikke ret stolt af at køre rundt med Liv og Christoffer på nørrebro den eftermiddag. Christoffer syntes til gengæld det var rigitg sjovt for TV2 news helekoptoren var over os det meste af tiden.

 imens drengene var ude og drikke Smile Efter Mermaid Bowl tog drengene videre i byen. Deres aften kan Michael fortælle om, hvis han kan huske den Wink

Søndag formiddag hygge vi hjemme ved Joy og Martin. Sidste på formiddagen vente vi snuden hjemad da vi skulle hjemad

Tuneringen starter på søndag.

mrc | 04 October, 2007 15:17

Så startet håndbold tuneringen på søndag.

Jeg får comeback på en håndbolbane efter tlidt mere end 1 års pause og det bliver ikke som målmand. Jeg har besluttet mig for at jeg ikke gider stå på mål mere, så nu skal jeg ud i marken og spille. Så må vi se om jegkan finde ud af det og ellers bliver der en at grine afWink. Jeg ligger hårdt ud mef at spille klamp, så må vi se hvornår jeg får tid til at komme til træning.

Michael ved ikke i nu om han skal spille håndboldkamp på søndag. Det finde han ud af i aften.

I går ringe Lars (sdr. Nærå herre træner) og spurgte hvad de lige skete i Hf Midtfyn (Michaels håndbold klub) De havde trukket sig fra herre serie 1 puljen. Jeg kunne kun sige at det viste jeg/vi ikke nået om. 

Michael fik snakket med sin træner og bekraftet at det var rigtigt. Bestyrrelsen havde trykket holdet uden at spøger træneren først. Træneren viste ikke hvad planer klubben havde man ham nu. Så Michael er meget spændt på at komme til håndbold i aften og høre hvad f..... der foregår.

Michaels fremtid i klubben kommer meget an på hvad planer klubben har med træneren.

Næsten 4 mdr.

liv | 04 October, 2007 14:56

Mor har lige haft mig en tur på vægten. Uhh det var koldt at sidde på den uden ble på Surprised Nå men min vægt er nu oppe på 7.9 kg.

Mor havde lidt problemer med at måle mig, da jeg ikke har tid/ro til at ligge stille i mens hun får målt færdig. Så min helt rigtig højde må i vente med at få til far kommer hjem.  Jeg er min. 65 cm siger mor.

Mor har købt en tandbørste til mig. Ikke fordi jeg har fået nogle tænder i nu, men mine gummer klør helt vildt, så måske jeg er ved at få en tand Smile. Det håber mor ikke for hun ammer mig jo stadig 100 %. Hun tror åbenbart at jeg kunne finde på at bide hende, bare fordi jeg nogle gange kommer til at bide med mine gummer når jeg får mad. 

Måtte trække hjem.

mrc | 04 October, 2007 14:51

I går måtte jeg trække det meste af vejen hjem med cyklen og cykeltraileren.Frown Nogle af egerne på mit baghjul var blevet løse. På vej op efter Christoffer havde der ikke været nået, men på vej hjem kunne jeg llige pludselig mærke at der var nået galdt med baghjulet.

Det var jo heldigvis skønt vejr i går til at gå i, jeg havde dog ikke fået nogle særlig gode sko på til at gå  lang i. Cry

Ude ved hestehave skoven fik Christoffer lov til at gå ved siden af, Han fik samlet en masse ting han syntes vi skulle have med hjem. Vi fik også set og snakket lidt med nogle kør og høns. Vældig hyggeligt.

På den anden side af skoven kom Michael og tog Christoffer med i bilen. Så gik Liv og jeg resten af vejen hjem. 

Christoffer er stoppet til svømning.

mrc | 01 October, 2007 22:14

Her fra 1 oktober er jeg stoppet med at gå til svømning, da jeg svømmede sammen med nogle der var meget ynger end mig. De øvelser vi lavede var de samme som jeg lavede fro 1 år siden, så jeg syntes det var blevet lidt kedeligt.

Det er meningen at jeg nu skal svømme sammen med mor, far og Liv. Det er meget sjover for så kan jeg lave de ting jeg helst vil.

I fredags var vi så afsted for første gang alle fire. Vi kørte til svendborg og badet, da Liv skal bade i nået ekstra varmt vand.

Jeg fik plasket en masse med far. Det var sjovt at have ham med ned og svømme igen. Det er LANG tid siden han har været med.

Det var også sjovt at se Liv svømme. Hun kan ikke så meget i nu, men jeg synes nu er smader god.

Arbejds weekend.

mrc | 01 October, 2007 14:42

I den overstået weekend har vi været oppe ved Jette og Damian fra lørdag formiddag til søndag aften. Vi har været oppe og hjælpe dem med at lave en mur, ligsom vores på terrassen, ind mod deres nabo.

Det har været en rigtig hyggelig weekend, hvor der båder er blevet arbejde hårdt, hygge en masse og kørt bilspil.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb