Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

2 * svømning på en dag.

mrc | 28 September, 2007 23:54

I dag har Liv været ude og svømme to gange.  Første gang var i formiddags, da Liv og jeg var til babysvømning som vi altid er om fredagen. Vi var heldigvis i bil, da Michael arbejde hjemme fra.

Her til aften har vi alle fire så været nede og svømme igen. Liv syntes det var sjovt at vi alle var i vandet samtidig. Da hunikke kan holde til at bade så længe som os andre startet hun med at ligge og lege selv i sin lift ved siden af det basin vi svømme/lege i. Da der så var en ½ time til at skulle op kom hun med ned i vandet til os. 

Selvom det var 2. gang i dag hun badet syntes hun det var sjovt.

Onsdagshygge

msn | 26 September, 2007 23:52

Her til aften var jeg alene hjemme med ungerne.

De havde rigtigt hygget sig med mor hele dagen, eller rettere. De havde begge været umulige, så jeg frygtede det værste. 

Men da først Moar var ude af døren, sad vi og hyggede os gevaldigt. Først med noget aftensmad og bagefter med lego og lillesøster nede på gulvet.

Liv kan nu rulle rundt fra ryg til mave og selv komme helt op på hænderne. Hun vendte sig også 180 grader på legetæppet. Onsdag d.26

Det er rigtig dejligt for har hun mere lyst til at lege selv når hun kan flytte sig.

Og som om det ikke var nok, så prøvede hun også at komme op på knæene og støde sig fremad her til aften.

Men al det legeri gjorde dem begge trætte. Meget trætte. Selvfølgelig på samme tid, så da mor kom hjem fra svømning sad vi alle tre i soveværelset og trøstede Liv / læste godnat historier for Christoffer. Så mangler jeg altså lige en klon.

P.S.

Hvad bilder DR1 sig ind. Sgu da sløjt at sende Portland - GOG forskudt klokken midnat. Havde det været ligegyldig dame liga havde inspector Morse nok måtte føje sig.. 

Udvikling. | Next | Previous |

Ondt i halsen

mrc | 26 September, 2007 21:02

I lørdags begyndte Christoffer at hoste lidt og næsen begyndte at løbe. I løbet af søndagen fik Christoffer mere og mere ondt i halsen. Søndag nat fik han det rigtig dårlig og han havde fået feber. I løbet af natten vågne han rigtig mange gange og havde svært ved at falde i søvn igen.

Mandag blev Michael hjemme fra arbejde for at passe Christoffer. Da han vågne op på formiddagen havde han heldigvis ikke feber mere men han var stadig ondt i halsen.

Tirsdag havde jeg så Christoffer hjemme alene sammen med Liv. Han var stadig meget træt men han havde heldigvis ikke ondt i halsen mere. Hosten var heller ikke gået væk i nu.

I dag onsdag hoster Christoffer stadig lidt, men ellers er han helt frist igen. Så i morgen skal han i dagpleje igen og lege med de andre børn igen. Det glæder han sig til.

Passet af oldemor og oldefar.

mrc | 26 September, 2007 12:51

I går aftes blev Liv passet af oldemor og oldefar. Det var første gang at de skulle prøve at passe hende. De havde bestemt sig for at det ok var bedst for hende at blive passet hjemme i vande omgivelser, så de kom hjem til os ved 18.20 tiden.

Da de kom havde jeg lige givet Liv mad og hun var falde i søvn. Så deres aften med at passe Liv startet nemt. 

Liv vågne igen ved 19.00 tiden. Hun gad ikke rigtig sidde oppe ved oldemor og oldefar og lege, men hun ville gerne ligge i sin vugge og lege med dem.

Oldemor prøve at give Liv flaske to gange, men begge gange blev hun sur og ville ikke spise nået..

Kl 21.00 fik de vugge hende i søvn i sin vugge og selvom hun ikke havde spist siden jeg gav hende mad ved 18.00 tiden sov hun hele natten. Hun vågen først op igen kl 6.42 og ville have mad. 

På besøg hos morbror Rasmus og tante Maria.

christoffer | 26 September, 2007 10:00

I går aftes skulle mor og far i teateret uden os børn. Liv blev passede hjemme af oldemor og oldefar og jeg var ude ved morbror Rasmus og tante Maria T. Det var mest Maria jeg blev passede af, da Rasmus skulle til håndbold.

Jeg synes det er mega sjovt at komme ud til dem. De har nemlig mange dyr man kan se og lege med. Fisk, fugle, ørkenrotter og marsvin.

Liv har fart på.

mrc | 18 September, 2007 23:50

Liv udvilker sig helt vildt hurtig synes jeg.

I går rulle hun for første gang fra maven til ryggen helt uden hjælp.

Idag imens jeg puttede Christoffer lå hun og leget på et tæppe på gulvet på ryggen. Da jeg kom ind til hende igen havde hun fået møvet sig 90 grader rundt på tæppen.

I onsdags prøvede hun at sidde i Christoffer trip trap stol imens vi andre sad og spiste. Hendes egen Trip trap stol indvigede hun i aften til aftensmaden.Hun bliver nemlig sur hvis hun ikke for lov til at være med ved bordet når vi andre sidder og spiser. 

Hun vil stadig helst sidde eller stå op når hun er oppe ved os. Hun elsker at få lov til at stå op ude på pudslebordet imens vi holder hende i hendes arme.

Hun er de sidste par dage blevet bedre og bedre til at ligge og lege lidt selv. Den nye skwish rangle som hun fik i dåbsgave er et kæmpe hit.

Hun er også begyndt at tage lidt længere lurer i løbet af dag.

Hun er blevet ekstramt more syg de sidste par uger. Til tider lidt belastene.

Hun er stadig en bestem pige som NOK skal sige til hvis det ikke lige passer hende at lege, spise, sove osv.

Sidst med ikke mindst er hun en utrolig glad pige og pludre helt vildt. HUN ER FOR LÆKKER.

Flere tænder til Christoffer.

mrc | 18 September, 2007 20:59

I søndags opdage vi at Christoffer bagerste kindtand i venstre side forneden næsten er kommet helt igenmmen tandkødet og godt på vej op.

I aften kan vi så begynder at ane den bagerste kindtand i højre side forneden. Der går ikkemange dage før den bryder igenmme.

vil, vil ikke, vil igen.....

mrc | 17 September, 2007 23:49

Efter en flot start fra Liv med at tage sutteflaske, gik det helt galt sidste mandag hvor hun nægtede at spise af sutteflasken da hun blev passede af farmor og farfar. Da de ville give hende mad blev hun sur/ked af det. Så de "hyggede" sig med hende i 1 - 1½ time hvor hun var sur.

I aften har vi så prøvet an igen med at give hende sutteflaske. Imens jeg tog til svømning med Christoffer blev Michael hjemme for at passe Liv. Det var gået rigtig fint. hun havde spist af sutteflasken lige med det sammen.

 

Liv er en meget bestemt pige. hvis man kommer til at prøve på at give hende mad når hun ikke ønsker det, kan hun blive dybt ulykkelig og hun kan være svært at trøste igen. Så man skal være ret sikker på at hun er sulten inden man giver hende mad. 

Livś barnedåb.

mrc | 17 September, 2007 12:48

I dag har vi så holdt barnedåb for Liv.

Dagens program staret kl 14.00 i Søllinge kirke hvor gudstjennesten begyndte. Hvis vi (Michael, Christoffer, Liv og jeg) ikke ville være med under hele gudstjennesten skulle vi bare møde op i kirken senest kl 14.25. Vi  var blevet enig om at ikke være med fra start pga. Christoffer, da han ville have svært ved at sidde stille og være stille så længe.

Liv brokkede sig lidt inde i kirken da hun skulle døbs. Ikke ordi hun blev bange eller lign. Men fordi hun ikke gad ligge ned i mine arme. Hun vil helst sidde eller stå op i mine/vores arme. 

Efter gudstjennesten fik vi taget lidt billeder i kirken og så gik vi alle hjem til os hvor vi havde dække op til kaffebord. Inden kaffen blev severet skulle vi åbne alle gaverne først. Liv var blevet træt af at være i kirke, så Michael og jeg åbnede gaverne på hendes vegne. Hun fik rigtig mange gode gaver. Christoffer var også heldig at få nogle gaver, så han ikke skulle føle sig helt snyt.

Til kaffen blev der severet mormors boller og oldemors lagkage og småkager.

Ved 17.00 tiden skulle Michael tænde grillen. Men han opdaget at vi havde "glemt" at købe tændblokke. Efter lang tid forsøg med at tænde kuldene med altanative måder gik jeg over til genboen og lånte nogle tændblokke og så kom der endelig gang i sagerne.

Vi havde valgt at få en buffe ude fra, så vi ikke skulle stå og lave alt maden selv. vi havde valgt følgende mad:

Græske krydderfrikedeller, Helstegt oksefilet, Grillkølle.
Græsk Tzatziki, Broccolisalat, Pasta pesto.
Ovenstegte krydderkartofler.
Whiskyflødesauce.

Flüte (mormor hjemmebagte) 

Alt maden var så lavet på forhånd, pånær den Helstegt oksefilet den skulle vi selv stege/grille. Resten af maden skulle vi bare lige varme op inden vi severede det.

Til dessert fik vi hjemmelavet is. Det var farmor der havde lavet isen.

Det var desværre ikke alle der nået at smage issen da de blev nød til at køre inden den blev severet.

Ved 23.00 tiden kørte de sidste gæster. Momor og morfar (min mor og far) blev og hjalp med at rytte op efter festen. Det var rigitg dejligt.

 

Vi havde en rigtig hyggelig dag hvor vejret heldigvis holdt tørt. Det var meningen at vi skulle ha været udenfor i et telt, men da de det meste af ugen lovede dårlig vejr droppede vi teltet. så vi skulle finde plads til 26 personer i vores stue.  

Pladsen fandt vi ved at rive "væggen" imellem vores stue og spisestue ned torsdag aften. Det har hele tiden været vores plan at rive den ned og bygge en halvmur op på et tidspunkt. Men det var ikke lige planen at det skulle være nu, men hvad søren. 

Vi er blevet rigtig glade for at den er kommet ned. Det giver meget mere lys i rummet og meget mere plads. Vi går faktisk med tanker på slet ikke at bygge halvmuren alligevel. Vi skal bare ha lavet en pæn overgang fra gulvtæppet til klinkerne.

Fredag fik vi desværre afbud fra Jacob Müller og hans kæreste Mette. Jacob var desværre blevet syg.

I løbet af Onsdag, torsdag og fredag var min fra herover og hjælpe med at gøre klar til barnedåben. Vi havde lige nogle projekter på værelserne der skulle gøres færdig.

Onsdag kom svigermor og svigerfar også og hjalp til. Annette komme lidt lidt over middag og gik i haven og fjernet ukrudt og Flemming kom efter arbejde og hjalp Michael med at lave nogle af de småting der mangle på vores terasse.

Fredag efter arbejde kom flemming og hentet Christoffer. Han skulle passes af dem fra Fredag til lørdag aften, så Michael og jeg havde tid til at gøre klar til barnedåben.

Vi havde fået gjordt det meste klar om lørdagen, så vi havde kun lidt småting vi skulle nå søndag. Så vi havde rigtig god tid til at hygge og lege med børnene.

Barnedåb: Gæster, Gaver, Gudmor & fadere

mrc | 16 September, 2007 15:46

Gudmor: Min mor

 

Fadere: Rasmus Rose Christensen & Steffen Skaastrup Nielsen.

 

Gæster:

Mor & Far: Bamse med baby m. Navn, føds, vægt & Højde.

Mormor & Morfar: Tripp Trapp højstol & Hynde. * Skwish  rangle. * Lille lyserød elefant.

Farmor & Farfar: Bankbog m. 650 kr.  * Lyserød Sparegris fra Sparekasen faaborg. * Min første tand  skål.

Oldemor & Oldefar: Sølv Sparegris. * Mine første år bog.

Maria: Sølvarmbånd. *Åhh abe cd boks. * Dukke rangle. 

Rasmus &Maria: Stor Grislin banse.

Thomas & Susanne: Træ barnevogn kæde m. Mariehøne. * Træ suttekæde m. Mariehøne. * Giraf rangle.

Joy, Martin & Steffen: Sølv halskæde m. vedhæng: L . * Træ Uro til loft.

Alice & Rene: Trædykkevogn m. hovedpude, dyne & madres til. * Bamse.

Jette & Dami: Rød trædykkevogn m. hovedpude & dyne.

Stine & Jacob: Sølv halskæde m. vedhæng: Bamse.

 

Andre:Ulla og Egon:

Søren, Helle & børn: Bog: Dyr i junglen. Bamse

Birthe & Keld: Dukke - cloudy (Cosmos rubens barn) 

Ulla og Egon: Lyserød/brun stribet Trøje + bukser med katte hovede på. (Hello Kitty (H og M))

 

Kirken: Biblen.

Liv 3 måneder.

mrc | 09 September, 2007 22:45

I dag har mor mål og haft min en tur på vægten. Jeg er ved at være en stor og lang pige. Jeg er oppe på 7000g. Præcis det sammen som min storebror Christoffer vejede da han var 3 måneder.

Jeg er ca 66 cm lang nu. 1 cm kortere end Christoffer var.

I dag er det i øvrigt 3 måneder siden jeg kom til verden.

Første tur i hoppegynge.

mrc | 07 September, 2007 21:44

I dag har Liv prøvet at være i hoppegyngen for første gang. Hun elsker at stå op, så vi tænkte at det nok allerede var nået for hende at prøve den og det var det. Hun syntes det var sjovt.Første tur i hoppegyngen. 7/9

Liv er allerede meget bevidst om hvad der sker omkring hende og om folk. Lige fortiden har hun det bedst med at være hos mor, men far kan da også bruges.

Det lille prik....

mrc | 05 September, 2007 17:43

Så har Liv fået sin første vaccination. Hun var rigtig dygtig. Da hun fik vaccinationen sagde hun ingen  ting og bagefter fik sygeplejsken et kæmpe smil. Det er ikke tit de ser det fortalte sygeplejsken.

Hun blev vaccineret imod:

Di-Te-Ki-Pol-Hib: Difteri-Stivkrampe-Kighoste-Polio-Haemophilus influenzae type B.

Om to måneder skal vi så til 5 mdr. kontrol hos lægen hvor hun igen skal vaccineres.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb