Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Mit mål bliver 100% opfyldt nu.

mrc | 31 May, 2007 20:20

Jeg har lige fra starten af min graviditet sagt at jeg/vi gik efter at få et juni barn denne gang. Så med kun 3 timer og 40 min tilbage af maj månede tør jeg godt at sige at mit mål når at blive opfyldt.Smile

Mit nye mål bliver at gå alle 40 uger ud. Det vil sige at jeg tidligst må føde på søndag. 

J eg er stadig ikke træt af at være gravid. Dagene går stille og roligt. Nogle dage kan jeg lave en masse og andre dage bliver jeg nød til at ligge på sofaen det meste af dagen. Der er heldigvis flest af de gode dage.

Det er underligt og SKØNT at tænke på at om max 3 uger så sidder vi med endnu en skøn lille baby i vores favn.

Det bliver spændene at se hvad køn det bliver. Folk har forskellige bud på hvad køn det er når de ser min mave.  

Nogle merer det er en pige pga. min mave er anderledes denne gang og andre siger det bliver en dreng pga. mavens form.

Men vi må alle vente med at se kønnet til den lille kommer ud. 

Et smut i lægehuset.

mrc | 30 May, 2007 12:43

Så har jeg været et smut i lægehuset får at få tjekket mit BT og min urin.

BT: 137/85 

Urin: + Bakterier. 

Mit BT er på vej nedaf igen, så det er fint.

Der var lidt bakterier i min urin, men da det var så lidt ville lægen se tiden an til på fredag hvor jeg så skal komme over med en ny urin. 

Hun syntes nemlig det var for lidt bakterier i urinen til at sige med sikkerhed at jeg har fået blærebetændelse. Nu skal jeg bare drikke en masse vand, så kan det være jeg undgår at komme i behandling. 

Får en sikkerheds skyl ville lægen sende min prøve ind på sygehuset til kontrol.

Så nået jeg/vi det hele.

mrc | 26 May, 2007 19:42

Har været meget spændt på om jeg ville nå alle vores planer i denne uge.

I onsdags var vi til Run Rig koncert på Lykkesholm slot.

Torsdag til tupperware party

Fredag fik vi gæster

Lørdag var vi til pinsefrokost på taasinge

og i dag har vi været til pinsefrokost i Strib.

Selvom vi har haft et stremt program de sidste mange dage, laver den lille ingen tegn på  at den er på vej ud.

Den hygger sig rigtigt inde i maven.

Christoffers dagplejmor er virkelig imponeret over hvor stille og roligt jeg tager det. Hun er aldrig set en højgravid kvinde ha så meget ro og som tør lave planer/aftaler omkring sin termin. Smile  Men livet går jo ikke i stå bare fordi man snart skal føde.

Glæder mig til en rigtig slapper dag i morgen.

Lorte nat.

mrc | 26 May, 2007 13:41

Har virkelig haft en lorte nat i nat.  Den lille har ligget og trykket på min blære hele natten, hvilket har gjordt at jeg fra kl 01.00 til ca. 7.30 har været på toilet 6 - 7 gange Frown, da jeg virkelig følte at jeg skulle stor tisse hver gang.  Det blev selvfølgelig kun til nogle dråber. Smile.

Normalt kanjeg nøjed med et besøg om natten,

I zoo med dagplejen og overnattet hos farmor og farfar.

christoffer | 23 May, 2007 22:00

I går var jeg i Odense zoo med dagplejen.

Mor skulle aflevere mig oppe ved togstationen. Så skulle vi køre med tog ind til zoo. Det var sjovt at køre i tog sammen med de andre børn

Da vi kom ind til zoo gik vi rundt og så på de forskellige dyr. Vi havde heldigvis rigtig god tid, så vi kunne kigge på dyrerne i lang tid enden vi gik videre.

Da det blev tid til middagsmad gik vi ud på savannen. Her skulle vi sidde på nogle tæpper og spise. Da vi have spist skulle vi så sove til middag på tæpperne. Det havde jeg temmeligt svært ved. Sover altså bedst til middag i min barnevogn. Så jeg fik kun sovet ca ½ time.

Ved 14½ tiden skulle vi hjem igen. Mor kom og hentet mig ved zoo. Hun have taget klapvognen med, så vi gik lige en lille ekstra tur i zoo. Det var dejligt at gå rundt at se på dyrene imens jeg sad og slappe af i klapvognen.

Da jeg kom hjem var jeg rigtig træt. Så mor og jeg lage os ind i sengen og så lidt pingu.

Ved 18.00 kom farfar for at hente mig. Jeg skulle nemlig ned til farmor og farfar og passes og overnatte, da mor og far skulle til koncert. Jeg fik leget en masse hos farmor og farfar selvom jeg var træt efter zoo turen.

Så de havde heller ingen problemer med at lægge mig og jeg sov rigtig godt hele natten.

Idag har jeg så haft fri fra dagplejen og været hjemme ved farmor hele dagen og leget. Mor kom og hentet mig efter at jeg havde sovet til middag.

6. jordemor kontrol.

mrc | 22 May, 2007 14:40

Så var det tid til at besøge JM igen.
Uge: 38+2

Vægt: +6 kg.

Blodtryk: 145/85

  • Da mit BT er steget men jeg ikke har væske i kroppen eller protein i min urin,  skal jeg til ekstra kontrol i næste uge ved sygeplejesken. Her skal jeg ha målt mit BT og tjekket min urin. 

Urin: Blank.

Væske: Minus.

Symfysefund. mål: 36-37

Fosterpræs.: Hoved nedad, ligger dybt og står fast

Fosterskøn: 3300g

Fosteraktivitet: God hjertelyd + dagligt liv. 

Notat: Dagligt liv. 

De krampe ligne ting jeg er begyndt at få nede i min lyske og lidt op langs tiden, skyldes at barnet står og presser på og lige så stille bevæger sig længere ned.

 

Næste kontrol:

Næste uge: BT + urin kontrol ved sygeplejesken. 

6. juni: Jm - Uge 40

Moster med til svømning.

christoffer | 21 May, 2007 22:58

Moster Maria var med mor og jeg til svømning i dag. Det er lang tid siden moster Maria har været med mig til svømning, så i kan tror hun syntes jeg var blevet dygtig til at svømme.

Først var vi inde og bade ved Anne svømmelære. Bagefter gik vi ind i badelandet/svømmehallen. Vi startet med at gå i boblebad. Det synes jeg er sjovt og dejligt at være i. Bagefter tog moster og jeg en masse rusche turer på den STORE vandruschebane. Den er mega sjov. Tror næsten at vi tog 10 turer. Jeg kunne ha taget mange flere ture, men mor sagde at vi skulle op, da kl var ved at blive mange. Det var jeg ikke helt enig i

Så nået vi uge 38.

mrc | 20 May, 2007 11:39

Den sidsteuge har jeg ikke lavet ret meget andet end at svare på den samme daglige besked. Har du født eller sker der snart nået.

Det er en af ulemperne ved at jeg fødte 3 uger før tiden sidste gang.

Mange gravide vil på nuværne tidpunkt gerne føde, da de er ved at være trætte af maven. Sådan har jeg heldigvis ikke fået det i nu. Jeg trives stadig med at gå rundt og være høj gravid. Selvom mange ting er blevet nået besværlige at lave. Men jeg tager det bare stille og roligt. Tingene skal nok blive lavet på et eller andet tidspunk.

Det svinger meget op og ned hvor ondt jeg har i mit bækken. Nogle dage kan jeg næsten ikke gå rundt uden kraftige smerter og andre dagen mærker jeg intet til det.

Den lille virker også som om han/hun har det godt. Den laver nogle ordenlige bevægelser om aften når enten sofaen eller sengen har fange mig. Den har ikke lavet nogle tegn på at den er på vej ud.

Det er en lidt underlig periode jeg er i nu. Får det vil både være normalt at føde i nat eller først om små fire uger. Så nu må vi se hvornår vores lille familie bliver til fire. Får min skyld  må den lille godt vente lidt i nu med at komme. Et Juni barn ville ikke gøre nået. Men hvem ved hvornår det bliver.

Fødselsdagsgaver.

christoffer | 13 May, 2007 23:57

Jeg har fået rigtig mange gode gaver i dag.

Mor og far: Trampolin, Trillebør af metal, Pingu dvd.

Mormor og morfar: Gå bil (little tikes), Kuffers med Peter plys, H2O klip klapper, Bade sandaler, bade shorts.

Farmor og farfar: Trehjulet cykel.

Oldemor og oldefar: Nattøj, Duplo klodser. Stor plade til duplo klodser.

Moster Maria: Toilet taske, Thomas tog - Toby på wellsworth station.

Morbror Rasmus og tante Maria: Thomas tog - train set

Morbror Thomas og tante Susanne: En kæmpe æsel (peter plys) + Gravmaskine.

Faster Joy, onkel Martin og farbror Steffen: Fodboldmål.

Alice: Trillebør med sandkasseting i.

Joan (dagplejmor): Vendespil.

Mia (fra dagplejen): Traktor.

I dag er det Christoffers fødselsdag, hurra hurra hurra.

christoffer | 13 May, 2007 23:56

Sådan kom mor og far og "vækkede" mig i morges. Jeg var godt nok vågen, da jeg syntes vi skulle tideliger op end normalt. Samtidig med at de kom syngende ind på mit værelse havde og også flag og gaver med.

Hele formiddagen brugte jeg på at hygge med mor og far og lige pludselig var det blevet tid til min middagslur. Imens jeg sov gjore mor og far klar til at alle mine gæster skulle komme. Mor lavede mad, lagkage og pynte min brunsvigermand, imens far samle vores nye stole.

Jeg vågne igen ca en ½ timer før gæsterne skille komme. Det var godt nok svært at holde fingerne væk fra brunsvigeren og lagkagen.

Ved 15.00 tiden begyndte alle mine gæster at komme. De havde godt nok mange gaver med. Det var helt svært at overskue hvor man skulle begynde.

Det var godt mor havde købt en saks til min, får nogle af gavebåndene kunne man næsten ikke få af. I kan tror jeg fik rigtig mange gode gaver. Jeg kan brude dem alle.

Da jeg endelig var færdig med at pakke op skulle vi have boller, brunsviger, lagkage og varm cacao med fløde i. MUMS.

Bagefter var der masser af tid til at lege med mine nye gaver.
Steffen, Joy og farmor gik igang med at samle fodboldmålet. Morfar, Rasmus, tante Maria samle min Gå bil. Mor og Alice samle min trehjulet cykel. Imens lege jeg med resten af gæsterne.

Vi sluttet dagen af med at spise sendt aftensmad og så dessert bagefter.

Jeg var rigtig træt da gæsterne gik hjem og jeg havde slet ikke nogle problemer med at falde i søvn. Jeg sov nærmest inden far havde lagt min i sengen.

Børneværelset tager form.

mrc | 12 May, 2007 22:38

Så fik vi malet børneværelset færdig. Min far har nogle dage været herover og hjulpet mig  med at male børneværelset. (Dvs. han har lavet det meste)I fredag var min mor også over og hjælpe. Det har været rigtig dejligt at de ville hjælpe, da jeg jo har haft/har nået mere ondt i bækkenet denne gang og derfor ikke kan holde til at lave så meget.

Jeg har så selv efterfølgende fået tegnet en stor tegning af dumpo på væggen. Synes selv den er blevet rigitg sød.

I mandags var vi ude og bestille et gulvtæppe. Det har vi så fået i dag og Michael har fået lagt det på gulvet. Det er blevet rigitg flot.

Nu mangler vi bare at købe en reol, en loft lampe og nogle nye stikdåser. De gamle passer ikke ret godt indWink.

Her til eftermiddag har jeg så gået og hygge mig med at finde alle vores babyting frem igen. Christoffer syntes at meget af legetøjet var mega spændene. Selvom han er lidt for gammel til at lege med det Smile

 Jeg er også begyndt at vaske alt vores baby tøj fra sidst. Det er godt nok småt.

5. Jordemor kontrol

mrc | 08 May, 2007 14:38

Jeg har været et smut ved JM i dag. Alt var som det skulle være. 

Uge: 36+3

Vægt: +5 kg.

Blodtryk: 130/80

Urin: Blank.

Symfysefund. mål: 35-36

Fosterpræs.: Hoved nedad og står fast

Fosterskøn: 2800g

Fosteraktivitet: God hjertelyd + dagligt liv. 

Notat: Har det godt, dagligt fint med liv. 

 

Næste kontrol:

22. Maj: Jm - Uge 38?. Juni: JM - uge 40

Fest overstået uden problemer.

mrc | 07 May, 2007 11:36

Så fik jeg overstået den 2*60 års fødselsdagsfest jeg/vi skulle til i jylland.
Jeg har været meget i tvivl hvorvidt jeg skulle tage med eller ej. Der er jo ikke så lang tid igen. Og syntes måske det var lidt lang væk, hvis der nu skulle ske nået. (200 km)

Men da jeg stod op i går hvade jeg det fint. Pakkede dog en taske med min papir osv, hvis der nu skulle ske nået.

Selve køreturen frem og tilbage var ikke så slem. Vi har en fast reste plads hvor vi altid holder pause når vi skal op og søge familien i jylland. Det eneste problem ved denne resteplads er at alt tisseri forgår i skovskider stilling, hvilket jeg har temmeligsvært ved lige fortiden
Wink

Men det var intet problem får vi havde set at der lå en resteplads med toilet 400 m derfra, så der kørte Michael mig hen. Men men men alle toiletterne var overskidt, så jeg måtte pænt holde mig den sidste times kørelselFrown

Festen gik fint, men jeg syntes det var utoligt hårdt at sidde så mange timer. Var oppe og gå mange mange, da jeg havde svært ved at finde ro på stolen.

Hygge og arbejsdag, samt været på mine farie.

christoffer | 06 May, 2007 17:15

I fredags kom mormor og mofar over til os for at hjælpe mor og far med at lave vores nye badeværelse og det nye babyværelse. (der er jo ikke så mange uger til at mor skal føde). De havde heldigvis også masser af tid til at lege sammen med mig.

Mormor og jeg gik en tur på et tidspunkt. Vi gik helt op til den børnehave jeg skal gå i nåt jeg bliver 3 år. På vejen kom vi forbi en kæmpe kæmpe træktor. Den var mega stor og sej. Den holdt heldigvis stiller så vi kunnne komme hen og rører ved den.

Hen på aften kom farmor og farfar forbi for at hente mig. Jeg skulle nemlig med dem i sommerhus til om søndagen, da mor og far skulle til 2*60års fødselsdag lang oppe i jylland om lørdagen.

Det var rigtig sjovt at være med i sommerhus. Jeg er begyndt at øve mig i at spille tennis.

Da jeg kom hjem søndag havde mor tegne en rigtig flot tegning på væggen i det nye børneværelse. Det var en tegning af dumpo. Den er rigitg flot.

2 års tjek ved lægen.

christoffer | 02 May, 2007 19:53

I dag har jeg været til 2 års undersøgelse ved lægen. Hun syntes jeg var rigtig fin.

Vægt: 15 kg.

Højde: 92 cm.

Da jeg var færdig ved lægen skulle jeg med mor ind til en anden dame, der skulle stikke en nål i mors arm. Var var rigtig dygtig for hun grad slet ikke.

Damen var rigtig sød for hun gav mig en ballon. Jeg elsker ballonner.

Jeg blev godt nok lidt sur på mor, for jeg måtte ikke få den med ind til Joan, min dagplejmor.

1 2  Next»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb