Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Hvis jeg ikke må klippe mig selv, sååååååååå

christoffer | 30 April, 2007 19:51

kan jeg da lige indstille hårtrimmeren imens mor kigger væk.

Idag har mor ordnet mit hår. Jeg måtte ingen gang selv hjælpe til. På et tidspunkt ringe telefonen og mor tog den. Hun slukket for strømmen til hårtrimmeren, så jeg ikke kunne lave nogle nummer med den, troede hun.

Da mor kom tilbage igen og begyndte at klippe mig havde hun ikke opdaget at jeg havde indstillet lidt ved længen på trimmeren. Så nu har jeg en fin streg i narken der er nået mindre klippet end resten af hårdet. Så kan mor bare lære at lade mig hjælpe med at klippe mig selv.

I dag er fars fødselsdag, hurra hurra hurra.

christoffer | 28 April, 2007 23:49

I dag har min far fødselsdag. Dagen startet med at mor og jeg stod op og kørte til bageren.

Da vi kom hjem fandt vi fars gaver frem og så gik vi ind og vækkede ham med morgen sang og flag. Da far endelig vågne fik han alle sine gaver. Jeg fik heldigvis lov til at hjælpe med at pakke dem op.

Da far endelig var færdig med at pakke op, skulle vi ud og spise det lækre mad mor og jeg havde købt ved bageren. mums mums mums.

Ved 15.00 tiden begynde far at få gæster. Hele fars og mors familie skulle komme, pånær moster Maria, faster Joy og onkel Martin. De kunne desværre ikke. Lige før spise tid dukkede faster Joy op alligevel. Far blev nåer overrasket og glad for at se hende.

Ved aftensmaden var jeg lige ved at tage livet af min oldemor. Hun fik det vildeste grineflip over min opførelsel. Bare fordi jeg stod og holdt tale ved bordet.

Det var rigtig dejligt med alle de gæster for så var der en masse jeg kunne lege med.

 

I dag er det mormors fødselsdag. Hurra hurra hurra.

christoffer | 25 April, 2007 22:48

I dag har min mormor fødselsdag. Hun bliver 50 år.

Hele formiddagen har mor og jeg været til fødselsdag hos mormor. Det var rigtig hyggeligt/sjovt. Der kom nemlig en masse børn jeg kunne lege med.

Har til aften har far, mor og jeg så været til fødselsdagsfest igen hos mormor. Hun fik rigtig mange gaver.

At holde på vandet.

mrc | 25 April, 2007 11:35

Jeg har normalt ikke haft problemer med at holde på vandet og synes også jeg har været/er utrolig flitte til at lave knibeøvelser, men i går gik det galt.
Jeg havde gået med kvalme hele dage og sidst på eftermiddagen og igen sendt på aften havde jeg to utrolig voldsomme opkast. Det var så meget kraft på begge opkast at jeg kom til at tisse i bukserne begge gange. UPS. Selvom jeg havde det utrolig dårlig kunne jeg ikke lade være med at grine over at jeg tissede i bukserne.

Michael mener at nu skal vi have pusletaske med til både Christoffer og jeg Laughing

Firma sjov med fars firma.

christoffer | 22 April, 2007 15:48

I går var jeg sammen med mor og far til firma hygge med fars firma. Først skulle vi spille en masse badminton. Det synes jeg er helt vildt sjovt, selvom jeg ikke kan skyde over nettet i nu. Men øvelse gør mester.

Bagefter skulle de spille lidt fodbold. Det måtte jeg ikke være med til, da de var lidt for vilde syntes mor.

Da vi var færdig med at spille fodbold skulle vi ind og spise æggekage med flæsk. MUMS det smager godt. De voksene drak af sådan nogle små glas. De sagde det smagte godt, men de ligne altså ikke nogle der kunne lide det, for de skar ansigt hvergang.

Kl 21.00 ca. kom farfar og hentet mig, da jeg skulle hjem til dem og sove.

Idag har farfar og jeg været nede ved børnehaven og lege på deres legeplads. Den er helt vildt sej. Jeg kunne bruge hele dagen dernede hvis det stod til mig. Men jeg skulle desværre hjem og sove til middag.

Påsken.

christoffer | 12 April, 2007 13:36

Det har både været en god og dårlig påske i år. Den startet heldigvis godt.

Onsdag op til påsken skulle jeg passes og overnatte ved mormor og morfar, da far og mor skulle ud og fejre at mors barsel var begyndt og bagefter skulle de til håndboldfest.
Det var rigtig hyggeligt at sove hos mormor og morfar igen.

Skærtorsdag skulle jeg så med mormor og morfar ned i deres sommerhus og arbejde. Mormor havde bla. taget en scooter med til mig, så jeg kunne ligge og køre på.
Vi var også nede ved stranden og lege, men det blæste desværre helt vildt, så man fik sand i øjnene. Rigtig træls.
Hen på eftermiddagen kom mor, far og moster Maria. Far skulle hjælpe med at arbejde, imens vi andre kunne lege videre.

Langfredag skulle vi så til påskefrokost i farmor og farfars sommerhus. Vi kørte tideligt derned, da jeg vågne rigitg tideligt om morgen. Jeg var lidt pjævset hele formiddagen, så jeg kom tideligt ud for at sove til middag. Da jeg vågne igen, var fartser Joy, onkel Martin og farbror Steffen kommet.

Vi skulle sove nede i sommerhuset til om lørdagen. Lørdag morgen vågne jeg rigtig tideligt igen. (alt for tideligt hvis du spøger min mor. Sengene nede i sommerhuset er nemlig ikke graviditetes venlige, så hun havde ikke sovet ret meget)
Sidste på formiddagen kørte mor, far og jeg hjem. Vi havde aftalt at vi på vejen hjem skulle i svendborg badeland/svømmehal. Det var rigtig sjovt og dejligt at komme ned og svømme.

Søndag morgen vågne jeg med rigitg høj feber. Min temp. var over 40 grader. Jeg havde det rigtig dårligt, så mor og far blev enig om at køre til vagtlægen og få mig tjekket.
Vagtlægen kunne kun sige at det var en virus og der bare skulle god og kærlig pleje til, men det giver mor og far mig altid.

Resten af søndagen gik med at ligge på sofaen og skiftevis sove og se Pin gu.

Mandag skulle vi ha været til påskefrokost ude ved oldemor og oldefar, men jeg havde stadig meget høj feber, 39.8, så far og jeg blev hjemme og så tog mor alene til påskefrokost.

Tirsdag, onsdag havde jeg stadig feber og først torsdag var jeg helt feber fri igen. Det var en rigtig hård omgang denne gang. Håber der går rigtig lang tid før jeg bliver syg igen.

4. besøg hos jordemorden.

mrc | 11 April, 2007 14:34

Idag har jeg været et smut forbi Jm til kontrol.

Uge: 32+3

Vægt: + 4.5kg. Taget 1 kg på i påsken :-(

Blodtryk: 131/80

Urin: + sukker.

Symfysefund. mål: 32

Fosterpræs.: Hoved nedad

Fosterskøn: 2000g

Fosteraktivitet: dagligt liv. 

 

Næste kontrol:

2. Maj: Læge besøg. - Uge 35

8. Maj: JM. - Uge 36

?.Maj: Jm - Uge 38

?. Juni: JM - uge 40

Barsel.

mrc | 04 April, 2007 13:33

Så er min barsel begyndt. Meget underligt at trænke på at der kun er ca 8 uger til den lille kommer. Tiden er godtnok gået hurtigt.

Faster Joy med til svømning.

christoffer | 02 April, 2007 21:45

I dag har faster Joy været med til svømning. Det var rigtig sjovt at have hende med. Jeg har nemlig lært en masse nye ting siden hun var med sidste. Så det skulle jeg rigtig vise hende. Hun syntes også jeg var blever rigitg dygtig.

Onkel Martin var også med ned i svømmehallen, men han havde det ikke så godt (tømmermænd), så han sad bare på en stol og kigge på.

Mor sad og så på at Joy og jeg svømmede. Hun har tage nogle billeder og videoklip af det og lagt dem på siden.

Da vi var færdig med at svømme var vi alle blever rigtig sultene, så vi fik lov af mor til at spise på den gyldne måge.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb