Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Sygemeldt indtil min barsel begynder.

mrc | 29 March, 2007 11:32

Så har jeg været ved lægen og få undersøgt mit underliv/bækken og jer har begyndene bækkenløsning, så jeg er blevet sygemeldt resten af tiden nu.

Jeg skal lige hilse at sige at jeg ikke har fået mindre ondt af at være ved lægen, Hun tog sku godt fandt.

Nyborg badeland

christoffer | 28 March, 2007 19:44

-->I dag har jeg været med mor og mors veninde Alice i nyborg badeland. Mor købte nogle luffer til mig, så jeg rigtig kunne svømme rundt alene.

Det var et rigtig sejt og sjovt badeland. De havde en kæmpe vand ruchebane som jeg fik lov til at prøve rigtig mange gange. Men jeg var for lille til selv at køre på den, så jeg skulle sidde på mors skød.

De havde også et boblebad, men det var rigitg varm, så det var kun mor der kunne holde ud at sidde i det Det synes jeg var ret træls, da jeg synes det er sjovt at være i boblebad.

Glykosebelastnings test.

mrc | 27 March, 2007 14:32

Så er det endelig overstået. GLYKOSEBELASTNINGS testen.  Så skal jeg forhåbenlig ikke ha lavet flere i denne graviditet. For det er ingen hemmelighed, det smager ikke ret godt.

Denne gang fik jeg lavet den over i lægehuste, hvilket gjorde det meget mere behageligt/hyggeligt. Jeg fik nemlig en lænestol at sidde i og en masse pudre og et tæppe, så jeg rigtig kunne sidde godt.

Der ud over kunne jeg sidde og se tv, hvilket gjorde at tiden gik nået hurtiger.

Testen var også fin denne gang. Efter de to timer hvor kroppen har arbejde hårdt på at nedbryde alt sukkeren var mit BS 5.8. Hvilket er helt perfekt. Så heller inger graviditets sukkersyge til denne gang. Smile

Øv øv, nu har jeg fået høj feber igen.

christoffer | 26 March, 2007 19:43

I dag da jeg vågne fra min middagslur i dagplejen havde jeg fået høj feber. Den var igen oppe på over 39 grader, så Joan måtte ringe/sms til min mor.

Jeg synes det er rigtig træls at jeg skal blive syg igen, for vi skulle ha været til svømning i aften Frown

Og det er også så kedeligt at være syg. Så har man ikke ret meget energi til at lege og man må ikke komme ud og lege selvom det er rigtig dejligt vejr udenfor.

Ultralydchanning

mrc | 26 March, 2007 18:31

Så har jeg været til den sidste ultralydsscanning i denne omgang. Alt så rigtig godt ud.

Uge : 30+2 (29 + 5) Alt efter hvem du spøger.

Barnes vægt: 1608 g. Helt normalt.

Hoveds omkreds: 27,3 cm

Mavens omkreds: 8,6 cm  

Fosterpræs. UK - numsen nedaf. 

Fostervand: Ok. Masser af fostervand.

Barnes køn: Fik det ikke af vide. Men man har jo øje i hoved. Så bebsen og jeg har en hemmelighed sammen.  

Den lille lå med sine ben trukket op til hoved og den lå og nussede sig i hoved med den ene hånd.

Man kunne se at den drak fint af fostervandet, da der både var vand i mavesækken og i blæren.

I forbindelse med scanningen var der efterfølgende en lægesamtale. Han havde ikke nået at sige, andet end at alt så rigtig fint ud.

 

Jeg har også snakket med min egen læge i dag og jeg er forsat sygemeldt frem til på torsdag, hvor jeg så skal undersøges af hende.

En skøn weekend

christoffer | 25 March, 2007 21:00

Det har bare været en dejlig varm og skøn weekend. Både lørdag og i dag har mor, far og jeg været ude og lege i haven hele formiddagen og hele eftermiddagen.

D.v.s at lørdag formiddag brugte vi godt nok på at kigge på fliser til vores nye badeværelse. Det var også sjovt. Ikke så meget at kigge på fliserne, men de havde et rigtig sjovt legerum jeg kunne hygge mig i imens mog og far kigge på fliser.

Jeg elsker sandkage!!!

søndag d.25. Når man ikke får mad nok, må man jo spiser hvad mankan findesøndag d.25. Når man ikke får mad nok, må man jo spiser hvad man kan finde 8)

Syg en dag

christoffer | 23 March, 2007 13:03

Da jeg vågne i går var jeg rigitg varm og da mor målte min temperatur var den 38.9. Så jeg har været hjemme sammen med mor hele dagen.

Jeg har ikke rigtig haft lyst til at spise nået. Ingen gang min ellers elskede havergrød.

Lige inden jeg skulle ud og sove til middag var min temp. steget til 39.5 og der blev den liggender resten af dagen.


I går aftes kom jeg i seng kl 20.00. og så sov jeg lige indtil kl 10.00 i dag. Det var rigtig lang tid. Men det har hjulpet mig, for da jeg vågne her til formiddag havde jeg slet ikke feber mere. Jeg er bare frisk som en havørn igen.

Lidt energi havde jeg dog til at pjatte med far og mor.

Torsdag d. 20. Selvom man er syg, kan man godt pjatte lidtTorsdag d. 20. Selvom man er syg, kan man godt pjatte lidt

Sygemeldt en uge frem.

mrc | 21 March, 2007 14:30

Så har jeg snakket med min læge. Jeg er blevet sygemeldt en uge fra. Så må vi se om det har hjulpet i næste uge. 

Hvis jeg forsat for ondt når jeg er på arbejde skal jeg kontakte lægen igen. Og så skal jeg sygemeldes den sidste uge inden min barsel begynder.

3. Jordemor besøg.

mrc | 20 March, 2007 15:29

Tal/Fakta:

Uge: 29+3

Vægt: +3

Blodtryk: 140/70

Urin: Minus 

Symfysefund. mål: 29-30cm

Forserpræs.: Hoved nedaf.

Forsterskøn: 16/1700g 

Fosteraktivitet: +

 

Ang. Mine smerter i siden når jeg svømmer er det helt normalt at få. Det skyldes at livmoder væggene bliver længer og længer. Og når jeg så ligge og spænder i mave musklerne når jeg svømmer, kan men godt få ondt.

Det var også det svar jeg regne med at hun ville give mig, men ville bare være 100% sikker. 

 I morgen skal jeg kontakte min læge, da jeg i går mandag begyndte at få ondt i bæknet på arbejde. Så skal der tages stilling til om jeg evt. skal sygemeldes.

 

Næste undersøgelser:

26/3: Ultralyd + samtale med læge.
27/3: Glykosebelastnings test. 
11/4: JM besøg.

3 Tænder på en uge.

mrc | 17 March, 2007 21:38

Så har har Christoffer fået 3 hjørnetænder i denne uge.

-->

I mandags kom kom højre hjørnetand forneden igennem. Sammen dag kom venstre hjørnetand foroven igennem. I dag lørdag er venstre hjørnetand forneden så kommet igennem.

Lægkramper.

mrc | 12 March, 2007 16:29

De sidste par nætter er jeg begyndt at døje men lægkramper. Det gør skide ondt og er pisse træls.Frown Håber det bare er en periode jeg skal over.

Ellers går det godt med graviditeten. Maven vokser, den lille holder dagligt fest inde i maven det meste af dagen. Den her heldigvis sød og sover om natten.Smile Hvilket jeg sætter stor pris på. (håber det er gode tegn)

Jeg kan ellers godt begyndet at mærke at den lille fylder nået mere. Antalet af toilet besøg er sat nået op de sidste par uger. Men føler virkelig at man skal tisse heldt vildt og så kommer der kun en lille tår. Jeg kan heldigvis stadig sove igennem en hel nat uden at skulle ud på toilette.

Jeg døjer stadig med at jeg for ondt i højde side af maven når jeg svømmer. Det går heldigvis over lige så snart jeg stopper med at svømme, men det er ret træls at det skal gøre ondt i mens jeg svømmer.  Jeg snakke med JM om dette  ved næste besøg som er om en uge ca.

I Zoo med mor.

christoffer | 03 March, 2007 19:36

I dag skulle far på arbejde, så mor og jeg har haft en hygge lørdag sammen helt alene.

Vi startet dagen med at køre ud på en skole i Odense og høre om radiograf uddannelsen. Nogle vil nok mene at det er lige lovligt tideligt at begynde at lede efter sin uddannelse, men jeg mener at man ikke kan komme fortideligt i gang. ;-) Ej, det var selvfølgelig mor der gerne ville høre om uddannelsen. Jeg syntes ikke det var ret spændene, for man skulle bare sidde stille og høre på at de fortalte om uddannelsen. GAB GAB GAB.

Da vi endelig var færdig kørte mor og jeg ud zoo. Der brugte vi så resten af formiddagen og middagen ude. Det var til gengæld rigtig sjovt.

Mor havde smurt en madpakke som vi skulle sidde udenfor og spise. Det var rigtig hyggeligt. I zoo sammen med mor. Lørdag d. 3/3

Næste gang vi skal i zoo skal far også med, for der er så mange seje dyr jeg gerne vil vise ham.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb