Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Jeg ønsker mig mere sne

christoffer | 23 January, 2007 20:30

Da mor og jeg kom hjem fra dagplejen idag var der kommet en masse sne i vores have. Så vi blev udenfor og leje. Mor fandt min kælk frem og så fik jeg en ordenlig kælketur i haven.

Jeg lege også i sneen. Jeg synes det er sjovt at lege i sne. Mor lavede nogle små bolde man kunne kaste med. Men de gik istykker når de ramte jorden/sneen.

Jeg synes godt at der må komme endnu mere sne.Tirsdag d. 23/1.
Ude og lege i sneen. Den første sne i denne vinter.

Tirsdag d. 23/1. Ude og lege i sneen. Den første sne i denne vinter.Tirsdag d. 23/1. Ude og lege i sneen. Den første sne i denne vinter.

Mor har været ved Jm i dag. Og hun havde optagen minkommende lillebror/søsters hjertelyd på sin mobil. Det var sjovt at høre.

2. besøg hos jordermoden

mrc | 23 January, 2007 12:27

Så er jeg lige kommet hejm fra mit 2. JM besøg. I dag fik kunne jeg så endelig få lov til at høre den lilles hjertelyd. Det var en stor oplevelse.

Jeg fik lov til at optage hjertelyden. Det kommer på siden sener. 

Tal/Fakta:

Uge: 20+6

Vægt: -2

Fosteraktivitet: +

JM ord: Velbefindene foster med god aktivitet.

 

Næset undersøgelser:

21/2: Læge besøg

20/3: JM besøg

Marts: glykosebelastnings test. 

26/3: Ultralyd + samtale med læge.

Ultralydsscanning - Type 2

mrc | 19 January, 2007 21:09

I dag har vi været nede på svendborg sygehust og få lavet en type 2 scanning. Det er den scanning hvor de kigge fosteret igennem fo ydre og indre misdannelser.

Alt så fint ud. De kan selvfølgelig ikke love 100% at man for et rask barn. Men ud fra det de kunne ser på scanningen var alt fint.

Sygeplejsken var glad for at hun kunne fryse de forskellige bileder, da der var rigitg gang i fosteret. 

Tal/fakta:

Uge: 20+2

Hoveds omkreds 46 mm.

Fosters vægt: 287g

foster præs.: UK - numsen nedaf. 

Fostervand: Ok

Modekagen:  Ligger på bagsiden. Det vil sige op mod min rygrad  

Køn: Det for vi af se til maj/juni. 

 

Næste udersøgelse:

Tirsdag d. 23/1: JM 

Der er kommet nye mave og scannings billeder.

Mærket liv med hånden

mrc | 17 January, 2007 22:25

I aften fik jeg det første spark som kunne mærkes på ydersiden af maven. Jeg havde heldigvis lige lagt min hånd på maven, så jeg nået at mærke det.

Michael var desværre ikke hjemme til at opleve det første livstegn fra den lille, som han har mulighed for at mærke. Men det gjore heller ikke så meget, for det blev kun til det enkel spark der var kraftig nok til at kunne mærkes uden på maven. Men han skal jo nok få rig mulighed for at mærke den lille sparke de næste 20 uger. (plus/minus)

fødselsdag og i sommerhus

christoffer | 15 January, 2007 19:29

I fredag var mor, far og jeg til morbror Rasmus og tante Marias fødselsdag. De havde godt nok begge fødselsdag i oktober, men de har ikke haft tid til at holde fødselsdagen før nu.

Så længe kunne jeg godt nok ikke holde ud at gå og vente på min fødselsdagsgave.

Det var en rigitg sjov aften. Morbror Rasmus og tante Maria har to ørkenrotter. Der var rigtige søde. Den ene er gravid og jeg kunne rigitg godt tænke min at få en, men det må jeg ikke for mor og far. De siger at man ikke både kan have en kat og så en ørkenrotte sammen, da katten bare vil spise ørkenrotten. Men jeg tror bare det er en undskyldning for at jeg ikke må få en. Få micro kunne da ikke finde på at spise min ørkenrotte, vel!!!

Lørdag formiddag kørte vi alle 3/4 (mor tæller jo for to. Hendes mave er rigitg bulet ud) i sommer hus på tåsinge. Der skulle vi være indtil søndag aften.

Da vi kom derned var farmor og farfar der. De var nede for at lave sommerhus taget, da der var gået hul i det så det kunne regne ind. De kørte hjem igen lide før jeg skulle ud og sove til middag. De skulle nemlig hejm og pakke tøj, da de lørdag aften skulle køre til frankrig på skitur.

Da jeg vågne igen, gik vi ned til stranden. Det blæste helt vildt. Jeg blev lidt sur på mor og far fordi jeg ikke måtte gå ud i vandet. Hvad skal man så lige lave ved stranden !!!

Søndag gik vi alle i brugsebad sammen. Da vi var færdig med at bade satte vi os hen foran brandoven og tørret. Det var rigitg dejligt varmt.

Far havde fortalt mig om lørdagen at jeg ikke måtte rører ved brandeovnen, da den var mege varm. Og jeg holdt mig væk fra den hele weekenden og det syntes mor og far var rigtig flot.

Da vi var helt tørre fik jeg lov til at rende nøgen rundt og lege. Det synes jeg er skide sjovt og dejligt.

Vi havde en rigitg sjov weekend i sommerhuset. Men det var også lidt dejligt at komme hjem igen til alt mit legetøj.

En tand mere

mrc | 03 January, 2007 19:28

Så kom den sidste af de foreste kindtænder frem. Nemlig den længe ventede kindtand i venstre side forneden.

Så nu er christoffer oppe på 12 tænder i det hele.

Juledagene og nytårsaften.

christoffer | 01 January, 2007 12:21

Da jeg stod på den 25. decemcer stod der en masse pakker og ventet på at jeg skulle pakke dem op.

Jeg havde næsten ikke tid til at spise morgenmad først, så spændene så de ud. Men mor og far sagde jeg jeg skulle spise først inden jeg måtte pakken dem op.

Der var en masse spændene inde i pakkerne. Da jeg var færdig med at pakke op og havde leget lidt med tingene skulle vi til julefrokost over hos mormor og morfar. Der kom alle mors søskene + kærster og oldemor og oldefar.

Morbror Thomas lærte mig en sjov leg. Man skulle tage en balon og køre den mod ens tøj, så kunne den sidde fast på loftet. Og den eneaste møde dem kunne komme ned igen var at prikke til den. Det var rigtig sjovt at lege, men morbror thomas har dårlig ryg så han kunne ikke holde til at lofte mig så mange gange. Men så var der jo heldigvis også, oldefar, morfar, morbror Rasmus, moster Maria der kunne hjælpe til.

Den 26. december skulle mor, far og jeg bare slappe af. Mor og far syntes vi skulle køre ned til nørre sø og gå en tur oven på alt julemaden. Det var rigitg sjovt at komme ud i skoven og rende lidt rundt.Den årlige tur rundt om nørre sø ved Korrinth

Den 27. december var vi til julefrokost nede hos farmor og farfar. Far og jeg blev hentet lidt før middag af farbror steffen. Mor var nemlig på arbejde og skulle så køre direkte derned.

Vi fik en masse lækkert mad. Og jeg fik lov til at være lidt længe oppe.

Den 31. december var det så nytårsaften. Vi skulle til Munkebo og holde ved mors barndomsveninde Jette og hendes mand Dami. Vi skulle være 13 i det hele. Jeg var det eneste barn, men det gjore ikke nået for de vokse ville gerne lege med mig.

Der blev fyret en masse raketter af. Jeg syntes det var rigtig flot. Da vi havde spist skulle vi også ud og fyre nogle raketter af. Jeg skulle have sikkerheds briller på, for at beskydte mine øjne.Nytårs aften hos Jette og DamiNytårs aften hos Jette og Dami

Det var bare så flot at kigge på. Mor og far fortalte at jeg også så det sidst år, men der var jeg jo bare en lille baby, så det kan jeg ikke huske.

efetr at have set alt det fyreværkeri blev jeg utrolig træt. Men det var mega svært at falde i søvn. Så mor gik en tur med mig i barnevognen og så faldt jeg hurtig i søvn.

Det var en rigtig sjovt aften. Og jeg glæder mig allerede til om et år hvor jeg skal se det igen.

Startet år 2007 med at mærke liv.

mrc | 01 January, 2007 06:24

Da vi kørte hjemme fra nytårsaften. Mærkede jeg det første rigtige spark i maven. Det var en dejlig nytårsgave at få.

Det er selvfølgelig ikke ret kræftit i nu. Men det er skøn at mærke liv.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb