Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

1. lægebesøg

mrc | 24 October, 2006 16:13

Gestationsalder: 8+5

Vægt: +0

Blodtryk: 135/85

Urin: Minus

Hæmoglobin: 8.5

Termin: 3 juni 2007

kontrol af øret.

mrc | 19 October, 2006 12:12

I dag har Christoffer og jeg til kontrol af hans øre. Betændelsen var næsten helt væk, men den prøve lægen havde taget i sidste uge viste at der var en bakterien i øret, som ikke skulle være der. (en man bliver vaccinerte imod) Så Christoffer er kommet på en pencilin kur i en uge nu.

Betændelse, klippet, Maria, tand osv.

mrc | 15 October, 2006 15:20

Den sidste uges tid har christoffer oplevte meget.

Han har hele uge været i gæstedagpleje (hos mormor) Han elsker at kommer i gæstedagpleje og lege med hendes børn. Jeg føler også han lære meget mere af dem.

Tirsdag begyndte der at løbe betændelse ud af Christoffers øre. Så vi måtte et smut til lægen. Det var en omgang betændelse i øreganegn. Så Christoffer skal ha dryppet øre 3 gange om dage dte næste stykke tid. Torsdag d. 19/10 skal vi så til lægen igen for at tjekke øret igen.

Onsdag blev christoffer klippet for første gang. Det gik rigtig godt. Det var farmor der svinge saksen.

Onsdag og tordag var også dagene hvor vi offenlige gjore at Christoffer skal værer storebror. Han havde en bluse på hvor der stod: verdens bedste storebror. Så var dte meningen at folk skulle læse sig til det på blusen. Nogle blev mere overasket end andre.

I løbet af denne ugen har Christoffer også lært at sige Maria. Og det er moster Maria virkelig stolt over. Christoffer har også et helt specielt forhold til hande. Når hun kommer kan vi andre ikke bruges. Han skal altid over og kramme med hende. Det er bare så dejligt at se.

Christoffers første kindtand er næsten også brudt igennem tandkødet. Jeg tror christoffer ville ønske at den snart kommer helt igennem, for det gør ondt.

Gæt hvad jeg skal være !!!

christoffer | 13 October, 2006 19:02

JEG SKAL VÆRE STOREBROR TIL JUNI. JUBII JUBII JUBII.

GLÆDER MIG HELT VILDT.

Jeg skal være storebror

Så fortalte vi det.

mrc | 13 October, 2006 16:12

Så kunne vi ikke holde på vores dejlig hemmelighed mere.

I onsdags fortalte vi det til Michael familie og torsdag til min. Det er bare så skønt ikke at skulle holde det hemmeligt mere.

Vi havde købt en t-shirt hvor der stod storebror på. Den fik Christoffer så på lige inden de kom.

Michael forældre blev ikke særlig overasket. De sagde de havde regne det ud fordi jeg ikke ville drikke en øl da vi var ude og se fodbold for et par uger siden. 
Frown Men jeg drikker nu aldrig øl til fodboldkampe. Gider simpelhen ikke give så mange penge for en halv vandet øl.

Mine forældre havde slet ikke regnet det ud, så de blev rigtig overasket. Laughing De havde snakket om at de ikke regnet med at der ville gå længe inden jeg nok blev gravid igen. Men at det var sket, det havde de ikke regnet ud.

Torsdag aften da vi havde spillet pokalkamp fortalte jeg det så til mit hold. Nogle af dem havde snakket om jeg jeg var gravid igen, da jeg ikke havde trænet de sidste 2 uger. Men det var nu fordi jeg havde været ude og svømme med en veninde. 

Jeg har valgt denne gang at stoppe med håndbold med det samme, da jeg har haft/har lidt ondt i maven. 

Jeg vil i stedet til at svømme fast hver tirsdag.

En uge med buler.

christoffer | 09 October, 2006 20:53

Sikke en uge jeg havde sidste uge. Tirsdag slog jeg jo mit hovde ind i et skab i dagplejen. Og i Torsdag faldt jeg af min scooter og slog mit hoved lige ned i vores fliser i indkørelsen.

Det gjore rigtig vildt ondt. Så nu har jeg en masse buler i hele hoved.

I lørdag tog mor, far og jeg over til mormor og morfars sommerhus i Strib. Mormor og morfar var på weekendtur derover. Vi havde lovet at komme og hjælpe med at tage deres båd op, så de kunne få den med hjem til vinteren.

Morfar og mor skulle sejle et lille stykke hen til hvor vi skulle tage båden op. Det blæste ret meget, så da de nået frem var det godt våde, da der havde været mange bølger.

Båden var ikke helt nem at få op, så det ente også med at både morfar og mor måtte gå ud i vandet med tøj på, så de blev våde helt op til maven. Det grine jeg meget af.

Mor sagde bagefter at vandet faktisk ikke var ret kold. Jeg synes nu det så koldt ud.

Musik legestue.

christoffer | 06 October, 2006 18:52

Jeg har helt glemt at fortælle at jeg i lørdag var til musik legestue på Ringe bibliotek sammenmed mor. Det var rigitg sjovt. Vi skulle synge en masse sange og lave lidt øvelser til. Og så havde hun rigtig mange musik instrumenter med som vi måtte spille på.

Vi skal afsted igen lørdag d. 28/10

kontrol hos læge.

mrc | 05 October, 2006 14:11


I dag har jeg så været ved læger for at få bekraftet at jeg er gravid. De fik heldigvis samme resultat. Læge mener jeg er 6 uger henne og det passer fint med termin d. 2 juni.
Om to uger skal jeg op til mit første læge besøg hvor jeg skal vælge sygehus, jordermor osv. Det er totalt vildt at tænke på.

Jeg har ikke haft kvalme eller ondt i brysterne i nu. Sidste gang undgik jeg helt kvalmen. Krydser finger for jeg også gør denne gang. ;-)

Vi har planlagt at fortælle familien det inden for den næste uges tid. Glæder mig helt vildt.

Mega bule.

mrc | 03 October, 2006 23:49

I dag har christoffer fået et mega bule i panden over ved dagplejen. Han stod og lege, men fik lige pludselig overbalance og faldt lige ind i hjørnet på et skab.

En mega bule. Tirsdag d. 03.10.06

En mega bule. Tirsdag d. 03.10.06

Det havde gjordt rigtig ondt. Men det kan man vel også godt forstå dem den bule der er kommet.

To steger.

mrc | 01 October, 2006 11:10

Så har jeg lige taget en test. OG DEN VISTE 2 STEGER = gravid. Laughing

25 dage uden spiral og så er jeg gravid. Vi kan bare det der.

Har bare sådan en lyst til råbe det til hele verden, men vi venter lidt med at sige det.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb