Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Begyndt til gymnastik

christoffer | 27 September, 2006 20:04

I dag tog mor mig med op til nået der hedder forældre/barn gymnastik. Det er sådan gået hvor man, sammen med en masse andre børn og deres forældre laver en masse sjovt sammen. I dag lave vi lege bane. Det var mega sjovt, da mor fik mig lært hvordan man skulle gøre.

Der var bla.en måtte hvor der lå forskellige ting på man så skulle kravle over, under og igennem. Det var megå sjovt.

Så havde de også lavet en kæmpe ruchebane. Den var næsten lige så høj som mor. Det var også vildt skægt.

Mor sagde inden at vi startet at hvis jeg kunne lide det skulle vi gå fast til det hver uge. Og det kunne jeg. Så om en uge skal jeg op og lave gymnastik igen.Kan næste ikke vente.

Så nu går jeg til to forskellige sport ting om ugen. Skønt skønt skønt.

God rytme (7-9-13)

mrc | 27 September, 2006 11:47

Christoffer har den sidste 1½ uge været inde i en rigitg god sove rytme. Han bliver lagt i seng imellem 19.00 -19.30. Så synger vi en sang med ham og går ud. så ligge han bare stille og rolig i senge til at falder i søvn, hvilket går hurtigt. Han høre lige lidt musik i baggrunden. Så sover han til kl ca. 7.00. Nogle nætter vågne han op og komme rind til os og sover fint videre.

Det er dejligt at vi ikke har skulle kæmpe for at få han til at sove det sidste stykke til. Håber det forsætter.

En travl månede.

christoffer | 26 September, 2006 18:01

Som tiden da flyver af sted. Her i hele september har vi ikke haft en eneste weekend hvor vi ikke skulle nået. Den ene weekend skulle mor til håndboldstævne. Så der var dømt drenge aften i Søllinge lørdag aften.

Søndag formiddag skulle far og jeg ud til oldemor og oldefar og fejre oldefars fødselsdag. Han blev 80 år.

Weekenden aften skulle mor og far til fødselsdagsfest hos mors veninde Jette. Jeg skulle ud og passes af Morbror Thomas og tante Susanne. Jeg skulle prøve at sove derude for første gang. Så jeg var meget spændt på om de kunne finde ud af at putte mig rigtigt. Selvfølgelig kunne de det. Vi havde en rigtig sjovt aften. Den var faktisk så sjov at jeg blev nød til at vågne næste morgen kl 7.00 for at lege videre. Fnis .


Jeg er rigitg kommet igang med at svømme om mandagen igen. Det er skønt at komme ned og plaske rundt. De to sidste gange har både far og mor været med i vandet. Så der har det været ekstra sjovt. Der er en lille vandruchebane, den er bare rigitg sjovt at ruche på. Jeg er blevet rigtig god til at ruche ned selv.

AV FOR SØREN.......

christoffer | 05 September, 2006 19:45

I dag skulle mor og jeg til lægen. Jeg kunne ikke helt forstå hvorfor vi skulle det, for ingen af os var syge.

Det viste sig at jeg skulle over og have mit 15 mdr. vacination. (lidt forsinket) til at starte med syntes jeg sygeplejsken var vældig sød, men så fandt hun sådan en spis nål frem som hun tillod sig at stikke ned i mit lår. HVAD ER LIGE MENINGEN!!! Det gjorde lidt nas. Og jeg grad også en lille smule. Men så puste sygeplejsken en rigtig fin balon op, som jeg måtte få og lege med og så glemte jeg alt om hvor ondt det gjore.

Så går vi i gang.

mrc | 05 September, 2006 15:09

I dag har jeg været ved lægen og få fjernet min spiral. Så nu må vi se hvor nemt det kommer til at gå denne gang.Om ca fire dage skal jeg have æggeløsning. Så hvis vi er rigtig heldige kan jeg teste mig positiv om 3 uger. Spændene.

En mindre ferie.

christoffer | 03 September, 2006 19:44

Så er jeg kommet hjem fra en mindre ferie. Jeg har nemlig sovet over ved mormor og morfar siden torsdag aften. Mor var dog lige på besøg hjemme hos momor og morfar fredag aften. Vi har rigtig hygge os. Gået en masse turer og leget rigtig meget både ude og inden for.

Selvom det var været rigtig sjovt hos mormor og morfar. Var det også dejligt at komme hjem idag og været sammen med mor og far igen. Selvom de begge to var meget trætte efter deres weekend. Far havde nemlig været til håndboldstævne og mor havd arbejdsweekend og plus hun var til fætter/kusine fest lørdag aften.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb