Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Været til fest.

christoffer | 26 August, 2006 14:44

I går var mor, far og jeg til en stor fest. Det var oldemor og oldefar der holdt 75 og 80 års fødselsdag. De havde rigitg mange gæster, omkring 50 vil jeg tror. Så mange gæster vil jeg også have til min næste fødselsdag, for prøv lige at tænk på hvor mange gaver man så får.

Da vi kom skulle vi starte med ar spise. Imens vi spiste var der en mand der sad og spille musik for os. Jeg synes det var synd for ham at han ikke måtte få nået at spise.

Vi skulle spise i flere timer. Men jeg fik heldigvis lov til at komme ned og lege da jeg var færdig.

Det var en rigitg sjov aften hvor jeg fik lov til at være længe oppe.

 

Indianer dag

christoffer | 23 August, 2006 20:42

I dag har vi haft indianer dag hele dagem med min dagpleje gruppe. Vi skulle mødes ude ved end der hedder inge-lise. Hele formiddagen brugte vi på at blive klædt og malet som indianer. Og så fik vi en slags hat med fjer i på hoved. Synge indianer sange, og lege en masse. Da vi skulle spise fik vi indianer mad. (altså mad der er lavet på bål)

Om eftermiddagen kom alle vores forældre for at hygge med os.

Været i Odense zoo og Visenbjerg terrarium.

christoffer | 18 August, 2006 21:41

I mandag var mor og jeg med mors veninde Alice i visenbjerg terrarium. Der en del anderledes dyr jeg ikke har set før.

Da vi var færdige kørte vi på jensens bøfhus og spiste. Mums det smagte godt. Far var også rigte misundelig da vi kom hjem og fortalte ham hvor vi havde spist.

I går torsdag var mor og jeg så i Odense zoo med mors veninde fra efterskolen Louise og hendes søn Noah. Han er to måneder yngere end jeg. Først gik vi lige en lille tur rundt. Da vi havde gjordt det fandt vi et spise sted hvor Noah og jeg kunne spise vores medbragte madpakker. Da vi havde spist skulle mor og Louise have lidt at spise. imens fik vi lov til at lege på legepladsen ved siden af vores bord.

Inde i Oceanium brugte vi rigitg meget tid. Dels fordi det regne lidt, men mest fordi både Noah og jeg synes det var rigtig sjovt at stå og kigge på at fiskene svømme forbi os. På et tidspunkt kom der nogle KÆMPE nogle forbi os. Mor og Louise fortalte at det var søkøer. Jeg troede ellers ikke køer kunne svømme !!!
Imens vi vcar nede og kigge på søkøerne kom jeg til at lege fange med en pige. Hun kom hvis fra tyskland.
Vi havde en rigitg sjov og hyggelig dag alle fire. Jeg glæder mig til at skulle lege med Noah igen. For han er rigtig sød.

VASELINE I HELE HOVED.

mrc | 15 August, 2006 17:40

I dag kon christoffer rigtig stolt ned på kontoret til Michael og jeg.

Han havde gjordt sig rigtig fin i stand. Han havde nemlig fået fat i vasaline bøtten og smurt det ud i hele hoved, så han skinde rigtig flot.

Hvorfor nu det!!!

christoffer | 14 August, 2006 19:39

Har i weekenden har mor og far lavet nået som jeg ikke synes de kan være bekendt. De har nemlig sat et hegn op så jeg ikke kan gå ind til vores havebasin, helt ærligt altså

Det eneste gode ved det var at faster Joy kom om søndagen for at lege med mig imens de arbejde ude i haven med hegnet. Selvom jeg er lidt sur på dem over at de har sat hegnet op syntes jeg også det var lidt synd for dem for det det regnet helt vildt. så de var godt våde da de kom ind.

Om aften skulle jeg over og passes af momor og moster maria, da mor og far skulle med fars familie til Nyborg vold spil. Jeg skulle overnatte hos mormor. (morfar er desværre på søen fortiden) vi hygge os rigtig lige til jeg skulle i seng. I nat vågne jeg ved en 5 tiden og så fik jeg lov til at komme op i mormor seng og sove resten af natten. Det er nu også så dejligt at sove sammen med en.

Da jeg vågne i morges var mormor stået op. Men jeg er jo heldigvis så stor nu så jeg selv kan komme ned af deres seng. Da jeg kom ud til mormor var hun ved at få børn. Jeg fik lov til at blive hos mormor hele formiddagen og lege med de hendes dagplejebørn.

Været på langtur.

christoffer | 08 August, 2006 11:37

I fredag gik mor og far på ferie.så nu har vi alle ferie i to uger.

I dag har mor, far og jeg været oppe og besøge en af dem mor er i mødre gruppe med over nettet. Hun hedder Pia og har en søn der hedder Lucas, der er næsten lige så gamle som jeg. Mor har snakket rigtig meget med Pia lige siden hun føde mig, så hun glæde sig rigtig meget til at mødes med hende i virkeligheden.

Ud over Lucas har Pia to tvillingen drenge. Den ene af dem skulle have vores sidste kattekilling, så den skulle vi have med op til Pia.

Vi skulle ud på en rigtig lang køretur for Pia og hendes familie bor i en by der hedder sulsted oppe nord for Ålborg. Så vi skulle køre i omkring 3 timer. Det var mor der skulle køre bilen derop. Far og jeg kunne ikke holde os vågne hele vejen, så vi to begge to en lille lur.

Da vi kom derop køre vi først op til Pia og afleveret kattekillingen. Da Pia stadig var på arbejde (dagplejmor) kørte vi tilbage til Ålborg hvor vi skulle i zoo. Der var rigtig mange sjove dyr i zoo. Der var bla. en KÆMPE kat. Den så bare dejlig blød ud. Den var meget støre en jeg. Den var hvis lidt sur for da jeg sagde mijav til den svare den ikke igen. Den stod også inde i et bur så man ikke kunne rører den. Far fortalte at den hed en løve.

Da vi havde set alle dyrene kørte vi tilbage til Pia. Her fik jeg leget en masse med Lucas. Det var rigtig sjovt. Han har rigtig meget legetøj som vi kunnelege med. Imens vi lege fik de vokse snakket en masse. Ved en 21.00 tiden begyndte mor og far skiftevis af snakke om at vi heller måtte til at køre hjemad, form vi havde jo 3 timers køretur foran os. Men det var så hyggeligt at vi først kom afsted kl 22.30.

Det var far der skulle køre hjem. Jeg sov hele vejen hjem og mor faldt i søvn da vi nået Århus.

Så begynder min ferie, en uge før mor og fars!!!

christoffer | 03 August, 2006 19:36

I søndags begyndte min sommerferie. Næsten en hel uge før mor og fars. Har harnemlig været på sommerferie helt uden mor og far.

Faster Joy kom og hente mig i søndags. Så kørte faster og jeg til Tåsinge hvor farmor og farfar var i sommerhus. Der har jeg været i sommerhus med dem i to dage. Vi har rigtig hygge os. Været ude og bade, og pjatte en masse. Den strand der er ved farmor og farfars sommerhus er RIGTIG børne vænlig. Man kan nemlig gå UTROLIG langt ud før det bliver dybt. Jeg er hvis den eneste i familien der synes der er fedt.

Efter på par sjove dage på Tåsinge kørte faster Joy og farfar mig hjem i gen tirsdag eftermiddag. Da vi kom hjem var mor og far i gang med at pakke bilen, da vi skulle køre op til Strib og besøge mormor , morfar og moster Maria. Her skulle jeg så være på ferie indtil torsdag formiddag.

Da vi kom derop skulle vi spise aftensmad med det samme. Da i havde spist tog vi ud for at sejle. Det var rigtig stille vejr, så da vi kom et stykke ud kunne vi rigtigt se en masse marsvin der svømme rundt. De var rigtige søde at se på og rigtig gode til at svømme. Når jeg bliver stor vil jeg være lige så god. Da vi skulle sejle ind faldt jeg i søvn. Alt den havluft gør en dejlig træt.

Det var også rigtig sjovt at være i sommerhus i Strib. Til at starte med var jeg lidt træt af morfar. Han havde nemlig sat en ekstra lås på lågen ned til stranden, som jeg ikke kunne åbne selv...Helt ærligt altså Nu syntes jeg ellers jeg var blevet lige så dygtig som dem når jeg selv kunne åbne lågen. Heldigvis var morfar så sød at åbne lågen for mig så jeg kunne komme ned på stranden og lege alligevel.

I morgens skulle mormor vække mig kl 8.00 da vi skulle til fødselsdag hos oldemor. Hun blev nemlig 75 år i dag. Da oldemor holder en fest sener på måneden sammen med oldefar som fylder 80 år i september, havde hun valgt at sige at dem der havde lyst/kunne måtte komme til morgenmad i dag.

Mor havde fået fri fra arbejde så hun kom også ud til oldemor og oldefar. Det viste jeg ikke gjorde, så jeg blev temmelig overasket og glad for at se hende.

Oldemor og oldefar passer moster Maria 's kanin imens de der i sommerhus. Så den kunne jeg lege en masse med ude i deres have.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb