Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

I dag er moster Maria og faster Joyś fødselsdag. Hurra hurra Hurra.

christoffer | 27 July, 2006 23:34

I dag bliver Moster Maria 18 år og faster Joy 21 år.

 

Jeg synes det er temmelig sjovt, men også besværligt at både faster og moster har fødselsdag på samme dag. For hvis fødselsdag skal man så tage til !!!

I år var vi heldigvis heldige for moster Maria holder først sin på lørdag, da de er i sommerhus.

Faster joy bor jo i KBH, men hun var heldigvis taget hjem til farmor og farfar for at holde sin fødselsdag. Da mor fik fri fra arbejde skulle vi lige ud og købe det sidste af fasters gave. Bagefter kørte vi til Espe.

Vejret var rigitg godt så kunne kunne sidde ude og spise. Det var skønt for så kunne jeg spille med bold og lege med sten osv. imens de andre spiste færdig. Det var en rigitg hyggelig dag.

Nye tænder igen.

mrc | 25 July, 2006 21:34


-->

Mette | 25 July, 2006 01:44

Så kom de to sidste fortænder for oven igennem. Så nu er vi oppe på 8 tænder. Der er ikke nået at sige til Christoffer har haft ondt i tandkødet de sidste to uger.

I dag christoffer og jeg væres mede og besøge hans mormor og morfar i deres sommerhus. I den anledning lærte christoffer at lukke lågen op ned til stranden, så vi har været nød til at have en hængelås på den hele dagen.

De sidste par dage har vi øvet med Christoffer at spise morgen mad selv. Det synes han er S.... sjovt. Det går faktisk nogenlunde, selv om meget af maden ikke havner i maven på ham. ;-)

I dag har vi fejre moster Maria 18 års fødselsdag.

christoffer | 23 July, 2006 23:35


-->

Christoffer | 30 July, 2006 00:00

Vi skulle til strib og holde den da moster, Daniel, mormor og morfar er på ferie dernede. Far ville cykle derned, så mor og jeg skulle køre selv. Vi kørte sidste på eftermiddagen. Da vi nået frem var jeg selvfølgelig falde i søvn i bilen. Det an nemlig godt være ret kedeligt at køre i bil engang imellem.

Da jeg vågne igen var mor kørt sin vej igen. Far havde nemlig ringe og bedt mor om at hente ham da han var punkteret. Da de kom tilbage skulle vi alle ud og bade. Jeg synes det er sjovt, når jeg først er kommet under altså.

Det var rigtig dejligt at være ved stranden hele dagen. og jeg fik pjatte en masse med morster maria og de andre selvføldelig.

Ude og se OB spille fodbold.

christoffer | 20 July, 2006 22:32

I dag har mor, far, farmor, farfar og jeg været ude og se OB spille mod FC Midt jylland.

Til at starte med synes jeg det var sjovt at sidde og kigge rundt på alle de flag folk havde med og på de mennester der løb rundt på græsset og leget med en bold. Men efter vi hevde sidde og kigge på det i 35 min gad jeg ikke det mere, så mor og jeg gik en lille tur. Da vi kom tilbage til de andre var jeg blevet rigtig træt så jeg faldt i søvn i mors arme. Ligesom de skulle til at starte igen efter pausen. Så jeg så slet ikke at OB scoret et mål. :-(

I søndags skulle vi aflevere to af katte killingerne. Jeg synes det var ret træls vi skulle aflevere dem, for jeg ville gerne ha beholdt dem. Men mor og far sagde vi ikke kunne ha flere katte en de to vi har :-( Heldigvis skal vi først af med den sidste katte killing i uge 32. Så jeg har masser af tid til at lege med den i nu.

Kan gå og begyndt at sige rigtige ord.

mrc | 17 July, 2006 22:32

Nu har Christoffer lært at gå 100% selv. Den store dag var fredag d. 14/7-06. Det kunne ikke passe bedre end den dag, da næsten hele familien var samlet. Nu går han rundt som om han ikke har bestilt andet hele sit liv.

Ud over han er begyndt at gå, har han også fået to nye tænder. Den første kom Lørdag d. 8 juli. Det var den 3. fortand forneden til højre.

I dag kom den 4. fortand så forneden. Så nu er han oppe på at havde 6 tænder i det hele.

Christoffer er også begyndt at sige rigtige ord. Han har i et stykke tid kunne sige ja og nej. Nu kan han også sige MOAR. sikke en dejlig følelse det gav første gang han sagde det.

Han har også lært at vinke rigtigt nu. Altså når folk køre osv.

I sommerhus i Strib.

christoffer | 16 July, 2006 11:30

I den sidste uge har mor, far og jeg været i sommerhus i strib. Vi har bare lavet en masse skæg og balade.

Mor og jeg kørte i vores bil op til sommerhuste. Far skulle cykle derop. Da vi kom op derop var morbror Rasmus og tante Maria der.

Mor og jeg startet med at gå i vandet. Jeg syntes det var lidt koldt. Men det var dejligt at bade i så meget vand. Jeg havde min nye badering med, som mormor og morfar har købt til mig på kreta. Da vi var færdig med at bade og havde fået tøj på kom far cyklene. Han var meget træt efter cykle turen. det kan jeg godt forstå for han havde cykle 72 km. Vi hygge resten af aften med Rasmus og Maria. Det er skønt at have ferie, for så må man være længe oppe eller !!!! (i hvertfald den første aften)

De næste mange dage gik med at lege en masse udenfor, både på stranden og oppe på ved sommerhuset. Det var rigtig sjovt for når man lege oppe ved sommerhuset kunne man se lige ned til stranden og vandet. Man skulle bare lige gå/kravle ned at en trappe. Men der var blevet sat et hegen op, så mor eller far skulle åbne en låge for at jeg kunne kravle ned på stranden.

Vi var også ude og bade en eller flere gange om dage. Først var jeg med mor og far ude på det dybe vand. Heldigvis havde jeg min smarte badering med, som jeg så kunne bade i. Når vi ikke skulle ud på det dybe vand og bade fik jeg lov til at bade og lege i vandkanten.

Morfars båd lå oppe på stranden. Den fik jeg også lov til at lege ved. Den ene dag skubbe mor og far den ude i vandet. Så fik jeg sådan en vest på, som hedder en redningsvest. Den kan redde mig, hvis jeg skulle fande i vande fra båden. Jeg mener ellers ikke jeg behøver at have den på, for jeg kan jo godt svømme. Men den gik ikke, for man skulle have en på ligemeget hvad. Selv mor og far skulle have en på.

Da vi alle tre havde fået vestene på satte vi os op i båden og så sejle vi ud på det store hav. Det var meget spændene/sjovt, selvom det blæste og gynge lidt og så måtte man ikke gå rundt i båden.

Torsdag d. 13 skulle far og jeg vække mor med fødselsdagssang. Min mor blev nemlig 25 år. Det synes jeg er rigitg mange år. Far og jeg hygge rigitg omkring mor hele dagen. Om aften kom morbror Rasmus og tante Maria for at fejre mor.

Fredag skulle resten af vores familie så komme. Oldemor og oldefar kom allerede om eftermiddagen. Da de var kommet skulle vi have brunsviger. Mums det smager godt. Hele mit hoved var smurt ind i brunsviger da jeg var færdig med at spise. Sidst på eftermiddagen kom mormor, morbror Thomas, tante susanne, moster, Maria, onkel Daniel. Morfar var desværre på arbejde, så han kunne ikke komme. Mor fik en flagstang af mormor, morfar, oldemor og oldefar. Hun blev rigtig rigitg rigtig glad for den. Efter mor havde åbne sine gaver gik vi alle, undtagen oldemor og oldefar, ud for at badet. Det var rigitg varmt. Jeg fik spasket en masse vand på de andre, hi hi. Sener på aften kom farmor, farfar, faster Joy og farbror Steffen. Imens vi vente på maden lege tante Susanne og jeg fange. Det var mega sjovt, især nu hvor jeg har lært at gå selv.

Se billederne fra ferien her

Sovet hos farmor og farfar.

christoffer | 06 July, 2006 18:29

Da jeg skulle hjem fra dagplejen i dag var det farmor der hentet mig. Jeg skulle hjem til hende og farfar og passes og overnatte, da mor og far var taget til koncert i parken.

Vi hygge os rigitg hjemme hos farmor og farfar, selvom farfar havde dårlig ryg og ikke kunne løfte mig.

Da jeg skulle sove fik jeg lov til at sove imellem farmor og farfar, da min campingseng var gået i stykker. Det var også meget sjover at sove imellem dem.

Kan næsten gå...

mrc | 03 July, 2006 11:27

De sidste par uger der sket meget med Christoffer. I uge 24 lærte han at laver prutter på vores maver. Det er han helt vild tosset med, så hvergang han ser sit snit til at prytte en på maven gør han det.

Onsdag d 21/6 gav han slip fra de ting han stod op af og stod helt selv i luften uden at falde. Et par dage efter kunne han stille sig op uden at holde ved nået.

Da vi var København lærte han at kravle op i sofaen. Vi øver stadig i at han skal have benene ned først når han skal kravle ned. Men han vil helst ned hovede først. 

Onsdag d. 28/6 gik han så sine første 3 skridt. Han var rigitg stolt. Og det var hans mor og far også. Samme dag lærte han også at vinke.

Lørdag d. 1/7 begyndte han så at rejse sig op uden at holde ved nå og gå lidt fremad.

Han øver og øver sig på at gå. Han vil bare lære det nu. Når han kravler rundt nu foregår det ikke ret tit på hans knæ mere, med på føderne, så hans munser stikker lige op i luften. Det ser temmelig skægt ud.

I zoo en gang til.

christoffer | 01 July, 2006 19:24

I torsdags var mor og jeg i zoo igen med mors gamle arbejds kollega og hendes børn. Igen var det rigitg sjovt. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af at komme i zoo.

I zoo sammen med Vinja, Kirstine og christian. Torsdag d. 29/6I zoo sammen med Vinja, Kirstine og christian. Torsdag d. 29/6I zoo sammen med Vinja, Kirstine og christian. Torsdag d. 29/6

I zoo sammen med Vinja, Kirstine og christian. Torsdag d. 29/6

Jeg er speciel rigitg glad for at se på fiskene. Så da mor sage vi skulle videre blev jeg lidt sur.

Fredag aften kørte vi i sommerhus i strib. Her var mormor og morfar nemlig på ferie. Der var rigitg dejligt at se dem igen. De har nemlig været i udlandet på ferie, så det var lang tid siden jeg sidst havde set dem.

Mor, far og morfar skulle ud og sejle på et tidspunkt. mormor og jeg blev på land, da vi ikke har fået købt nogle redningsvest til mig i nu. glæder til at vi får en så jeg kan komme med ud og sejle.

Mormor jeg gik i mosen og så på dyr i stedet.

I dag lørdag har jeg været ude og blevet passet af oldemor og olderfar. Mor skulle nemlig på arbejde og far skulle ligge vores terrase om sammen med farbror Steffen.

Vi hygge os rigitg meget. Først lege vi indenfor. Da jeg så vågne fra min middags søvn lege vi udenfor lige indtil mor kom og hente mig.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb