Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Været i København.

christoffer | 25 June, 2006 22:20

Her i weekenden har jeg været i københavn sammen med mor og far for at besøge faster Joy og onkel Martin. Vi kørte mod københavn fredag middag. Turen var ret kedeligt så jeg sov det meste af vejen.

Da vi kom til københavn skulle far lige ind og besøge en kunde fra hans arbejde. Det var så meningen at mor og jeg skulle gå en lille tur imens. Men far kom hurtigt igen, da kunden havde glemt deres aftale og var gået hjem.

Vi gik alle tre en lille tur rundt om hovedbanegården og derefter kørte vi mod Nørrebro hvor faster Joy og Onkel Martin bor i en lejlighed.

Da vi kom frem fik jeg lige lidt eftermiddagsmad og så gik vi en tur over til nået der hedder parken. Far fortalte mig at der var/er der vores fodboldhold spiller, nemlig FCK.

Mor, far og jeg skulle sove på nået man kalder en luftmadras i køkkenet. Jeg har aldrig set sådan en før. Først var den helt flad og ikke ret rar at ligge på. Men så stod onkel Martin og pumpe på en rund dims som havde en slange der gik ind i luftmadressen og så begyndte den at blive tykker og tykker. Det så ret mærkelig ud. Da den var tyk nok satte onkel Martin nogen propper i, så madressen ikke ville blive flad igen. Dem måtte jeg ikke pille ved, men..... Da jeg vågne næste morgen og mor og far stadig sov, så kunne jeg jo lige kigge lidt nærmer på i propper og lige pludselig sad jeg med en i hånden og der kom en masse luft ud fra madressen. UPS,

Så fik jeg da vækket mor og far. Så var turen kommet til faster Joy og onkel Martin. De fik lige en omgang prutter på maven så de også vågne.

Om lørdagen var dte meningen at vi skulle ha været inde på gågaden og handle. Men det endte med at vi tog i zoo i stedet. Hvilket jeg var godt tilfreds med. Jeg er nemlig helt vild med at komme i zoo og se på alle de mærkelige dyr der er. Jeg så nogle nye dyr som de ikke havde i Odense zoo. De var kæmpe store og så havde de en MAGA lang næse.

Om søndagen skulle vi så hjem igen. Det var meget varmt at køre hjem så vi måtte stoppe i slagelse for at få lidt at drikke.

Da vi kom til fyn skulle vi lige ud og besøge mors veninde Alice. Hun havde heldigvis et lille badekar jeg kunne lege i.

 

Da vi kom hjem søndag aften var jeg godt træt. Men jeg skulle lige lege lidt med min gyngehest.

I zoo med dagplejen.

christoffer | 20 June, 2006 17:32

I dag har jeg været i zoo med min dagplejemor og vores legestuegruppe. Det var kanon sjovt.

Far afleveret mig ved Joan ved 7.30 tiden. Så skulle vi går (køre i barnvogn) op til toget. Her skulle vi mødes med de andre dagplejer. Jeg synes det er skide sjovt at køre i tog.

Inde i zoo var der rigitig mange sjove dyr. Bla. sådan nogle store gule og brune nogle. De så temmelig sjove ud, for de havde en mega laaaang hals.

Jeg synes det bvar så sjovt at se på alle de forskellige dyr, at jeg ikke ville sove. Så Joan fik mig kun til at sove 45 min. Jeg var jo ikke komme i zoo for at sove.

De har også en rigitg sjov legeplads. Her fik jeg lov til at kravle rundt over det hele. Det var dejligt, for selvom det var sjovt og spændene at kigge på dyrerne blev det lidt kedeligt bare at sidde i barnevognen. (Jeg må snart ha lært at gå selv.)

Da vi skulle hjem hente mor mig ved togstationen i sin "nye" bil. Hun fik den i søndags. Det er Morbror Rasmus gamle bil hun har købt. Jeg synes den er rigitg fed a køre i, for jeg må sidde på forsædet. Så kan jeg rigitig følge med i hvad der sker. Morbror Rasmus og Tante Maria har også ladet en hund stå i forruden. Den nikke med sit hovde når vi køre. Det ser mega sjovt ud.

Da vi kørte hjem tog vi lige et smut forbi oldemor og oldefar. Der var dejligt at se dem igen. De er nemlig så søde.

Den er for sej......

christoffer | 18 June, 2006 20:18

I fredags skulle mor og far i teatert og jeg skulle passes og overnatte hos farmor og farfar.

Vi kørte ned til farmor og farfar til aftensmads tid. Mor og far blev spiste med inden de skulle videre.

Farmor, farfar og jeg hygge os rigtig hele aften. Jeg var godt nok temmelig træt efter en sjov dag i dagplejen, så jeg kom tidelig i seng. Jeg havde fået lov til at sove i farmor og farfars seng.

Lørdag formiddag var farmor og jeg ude og gå en rigitg dejlig tur i min klapvogen.
Ved middagstid kom mor og far og henten mig igen. Da de kom var jeg lige ved at spise en leverpostej mad. Mums mums.

Lørdag aften skulle vi til Strib i mormor og morfars sommerhus. Der var morbror Thomas og faster Susanne nemlig på ferie. Da vi kom derned stod der en kæmpe gave midt på gulvet. Den var til mig. Det var en rigitg rigtig flot gyngehest. Den er bare rigitg sjov at lege med.

lige inden vi skulle spise fik faster susanne og jeg plaste rigitg meget med vand, så jeg skulle ha helt nyt tøj på

Da vi havde spist gik far, Morbror Thomas og jeg en tur i mosen. Jeg skulle nemlig sove og de skulle lige bevæge sig lidt oven på alt det grill mad de havde spist.

 

1 års undersøgelse.

mrc | 13 June, 2006 21:17

I dag her Christoffer været til 1 ås undersøgelse ved lægen. Ved denne undersøgelse skulle Christoffer have sin 3. vaccination. Jeg var meget spændt på hvordan han ville tage det, nu hvor han er blevet meget mere bevidst. Men selvfølgelig gik det rigitg fint. Christoffer sagde ikke en lyd da lægen stak ham.

Han Nye tal:

Højde: 82 cm

Vægt: 12.5 kg

Hoved: 47 cm.

Christoffer er på 1år + 1 måned vokset så meget:

Højde: 31 cm

Vægt: 9.5kg

Hoved: 13 cm.

Lægen var rigitg godt tilfreds med Christoffer. Var/er rigtig godt med motorisk. Hans tal var rigitg fine. Han føljer kurven rigitg fint. Hun sagde han ville blive en høj dreng/mand. Så det må tiden vise.

Halløj der er sket meget!!!

christoffer | 11 June, 2006 19:14


-->

Christoffer | 11 June, 2006 19:00

Sikke meget der er sket de sidste 2 uger. Jeg har slet ikke haft tid til at skrive om det.
For det første har min første tand i overmunder kommet frem. Så nu har jeg tre i det hele. AV det gjorde rigtig ondt. Jeg/mor og far sov ikke ret meget den nat den komme.

Så har jeg også lært at spise pin is. Mums det smager godt.


Mandag den 29/5 skulle jeg så på hyttetur med dagplejen. Vi skulle være hele dagen uden i en spejderhytte midt i en skov. Så far skulle aflevere mig derude om morgen. Om eftermiddagen skulle vores forældre så komme til eftermiddags kaffe. Mor havde taget tiderlig fri fra arbejde så hun kunne nå at være med. Det var en rigtig sjov dag. Selvom at der regne det meste af tiden. Da mor og jeg skulle til at cykle hjem begyndte det at styrte ned, så vi måtte ringe efter morfar som så ville køre os hjem.
De næste dage frem i den uge lå mor desværre syg. Om tirsdagen holdte hun mig hjemme fra dagplejen, fordi hun ikke kunne cykle op og hente mig. Men det gik ikke så godt jeg var alt for aktiv og mor var alt for dårlig, så da far kom hjem fra arbejde ringe han til min oldemor og oldefar og spurte om de ikke kunne passe mig næste dag. Og det kunne de.
Vi lave en masse fis og balade Jeg blev passe ude ved dem to dage. Jeg lavede en masse fis og ballade med oldemor og oldefar De har en rigtig stor sandkasse man kan lege i. Det gjorde oldefar og jeg en massen. Min oldefar går også med sådan en stok. Den er helt vildt sjov.

I Lørdags d. 2 Juni skulle vi ned til farmor og farfars sommerhus på Tåsinge til nået de kalder Pinsefrokost. På vej derned tog mor, far og jeg i svømmehallen i Svendborg. Det var rigtig dejligt at have far med i svømmehallen igen. Jeg har nemlig lært en masse nyt til svømning han ikke har set, så det kunne jeg lige vise ham. Jeg har bla. lært at svømme med luffer. Den er sådan nogle man får på sine arme. De hjælper så en med at holde sig over vandet. Jeg synes godt nok de gør lidt ondt at få af og på. Men de er helt vild sjove at svømme med. Der var heldigvis ikke så mange i svømmehallen så vi havde god plads til at plaske rundt i.
Da vi var færdig med at svømme kørte vi videre ned til sommerhuset. Der var farmor, farfar, faster Joy og Onkel Martin allerede kommet. Hen på efter middagen kom der en masse gæster. Der var næsten alle på farfars side vi skulle holde pinsefrokost med. Min grandkusines datter havde fødselsdags, hun blev to år. Så vi holdt også fødselsdag for hende. Hun fik en en masse sjove gaver som jeg kunne lege med. Hun bla. Det samme sørøver skib som jeg fik i fødselsdagsgave. Så jeg kunne lige vise hende hvor hun skulle trykke, for at få skibet til at sige/spille en masse sjove lyde.
Næste dag skulle mor, far og jeg så ud og køre lang. Vi skulle nemlig til Strib til pinsefrokost med morfars familie. Frokosten skulle holdes i mormor og morfars sommerhus. Jeg syntes det var en lang og kedelig tur at køre fra Tåsinge til Strib, så jeg tog mig lige en lille lur i bilen. Man sover utrolig godt i en bil.
Da vi nåede frem var de fleste komme. Det var meningen at jeg skulle sove lidt videre i barnevognen men det gad jeg da ikke. Jeg skulle da op og lave en masse sjove ting.
Deres sommerhus ligger helt ned til en strand fyldt med en masse sand og hvis man kravler et lille stykker igennem sandet kommer der lige pludselig en masse vand. Totalt sejt. Men jeg måtte ikke lege med vandet for mor. Hun sagde at det var alt for koldt i nu. Det kunne jeg ikke helt forstå for Morbror Thomas og Rasmus, moster Maria og onkel Damile måtte godt gå ud i det og bade. Det synes jeg var temmeligt strænkt at de godt måtte.

I mandags var det fars dag. Så den dag var det fars tur til at få en gave af mig. Nu har det både været mors dag og fars dag. Mom der også er nået der hedder børnenes dag, hvor vi skal have gaver !!!

Da mor kom og hente mig ved dagplejen havde hun min klapvogn med. Hun havde aftalt med far at vi skulle gå op og tage toget ind til Odense hvor vi skulle mødes med far. Mor var lidt sendt på den, så hun gik rigtig stærkt for at nå toget. Vi kom desværre 1 min forsendt så vi skulle vente på næste tog som ville komme 20 min efter. Da vi havde ventet i 10 min sagde de lige pludselig over højtalerne at toget blev aflyst. De betød at vi skulle vente en hel time på det næste tog. Gab gab gab.
Da vi endelig kom med et tog, tog vi det ud til fruens bøge. Her stod vi af og gik ned til skovsøen hvor vi skulle mødes med far og have en gammeldags isvaffel. Da vi havde købt vores is gik vi en tur rundt om søen. Hen skulle jeg lige pludselig af med af..... Da vi kom op til bilen blev far nød til at skifte alt mit tøj da der var kommet lidt i min body. Så jeg skulle sidde helt nøgen i bilen. Det syntes jeg var helt vildt sjovt.

I lørdags var mor og far spille nået der hedder strandhåndbold. Det er sådan nået hvor de skal spille håndbold på en strand. Så vi var på stranden hele dagen. Der var bare skønt at være på stranden hele dagen. Jeg fik leget en masse i sandet. Morbror Thomas, tante Susanne, Morbror Rasmus og tante Maria var også med nede på stranden, så dem fik jeg leget en masse med. 

StrandhåndboldStrandhåndbold

Om aften skulle mor og far til fest, så jeg skulle passes hjemme ved mormor. det var rigtig hyggelig. Jeg fik en masse ros af mormor da jeg sov hele natten og først stod op kl 8.00.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb