Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Det gælder om at være hurtig..

mrc | 28 May, 2006 21:13

Man skal ikke vende rygge til i 2 min før Christoffer har fingerne i et eller andet han ikke skal pille ved.

Senest gik det ud over vores negative Christoffer ordner vores negative.

Selvom det komme til at give et mega meget arbejde, kan man nu ikke lade være med at grine af ham. Han hygger da sig rigtig.

Efter han rigitg har lært at kravle, stile sig op af ting og gå rundt om ting har vi intet i fred mere.

Christoffers ene fortand foroven er på vej ud. Den brød igennem natten til fredag. Det gjorde at han/vi ikke fik sovet så meget den nat. Han vågne rigtig mange gange og lå og grad i søvne. Det v ar en LANG/HÅRD nat at komme igennem og en rigitg hård dag på arbejde om fredagen.

Eventyrløb.

christoffer | 25 May, 2006 19:12

10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - Løb. sådan lød det i dag da jeg var med mor, Moster Maria, mormor, morfar, farmor, farfar og Farbror Steffen til nået der hedder eventyrløbet i Odense. Far var desværre blevet syg, så han måtte blive hjemme.

Mor, Maria, mormor og jeg skulle gå 5 km sammen. Det vil sige at mor, Maria og mormor skulle gå imens jeg skulle sidde og hygge mig i min klapvogen imens. De andre skulle løbe enten 5 eller 10 km. Der var rigtig mange mennesker, over 20.000. Puha, det var mange at holde styr på.

Imens vi stod og vente på at blive sendt af sted tog jeg lige en lur. Det var da nemlig for kedeligt at stå der og vente. Jeg opdage slet ikke vi var blevet sendt af sted før vi havde gået ca. 2.5 km.

Mor fortalte mig bagefter at der havde været så meget kø ved starten så vi ikke nået at komme afstred med den rigitge gruppe vi skulle med først 6 min efter. Så mor, Maria og mormor havde gået rigitg hurtig for at indhente gået af tiden. Men det var meget svært at komme fremad pga. alle de andre mennesker der var. Vi får vores tid på Lørdag. Det bliver spændene.

Efter vi var færdige med at løbe/gå skulle vi op til Fionia banks plads og mødes med de andre og have pølser og brød Mums.

Vejret var næsten med os under gå turen. Da vi mange 50 meter. Åbne himlen sig og det vælde med ned regn. Det tog heldigvis kun 5 min, så kom solen frem igen.

Og da vi var færdig med at spise pølser kom der også lige et par dråber regn.

Torsdag d. 25/5 - 06. Er til eventyrløbet i Odense.Torsdag d. 25/5 - 06. Er til eventyrløbet i Odense.Torsdag d. 25/5 - 06. Er til eventyrløbet i Odense.

Flere katte.

mrc | 21 May, 2006 15:15

Prøv lige at se hvad min/vores kat har fået i nat.

Er de ikke søde. Jeg er helt vild med dem. Men jeg må ikke holde eller røre ved dem i nu for mor og far. Det synes jeg godt nok er temmelig strænkt.

I Tirsdags var min dagplejemor syg, så jeg skulle i gæste dagpleje et helt nyt sted jeg aldrig har været før. Men dat var slet ikke nået problem for hun var også rigitg sød og så lærte jeg nogle nye børn at kende.

Det var godt nok været lidt dårligt vejr de sidste par dage, men heldigvis har jeg et sæt regentøj, så jeg kan godt komme ud og lege i min nye sandkasse, selvom sandet er vådt.

Så blev jeg 1 år.

christoffer | 13 May, 2006 22:10

Sikke mange gæster jeg har haft i dag. De var alle kommet for at fejre min 1 års fødselsdag. De havde rigitg mange super gode gaver med til mig. Alt sammen nået jeg kunne bruge.

Vi var 12 i det hele idag. (Mor, far, mormor, morfar, oldemor, oldefar, oldemor, Joy, Rasmus, Maria T, og Alice.)
Da alle var kommet skulle vi havde boller, lagkage og cacao. Mormor havde bagt dejlige boller og mor havde lavet to dejlige store lagkager. Mums det smagte godt.

Da vi havde spist var der rigtig tid til at lege med alt mit nye legetøj. Jeg viste slet ikke hvor jeg skulle begynde. Alle mine gaver var så spændene så jeg næsten ikke havde tid til at få aftensmad. Da mor sagde at nu var det altså tid til at spise, var jeg rigitg hurtig for jeg skulle jo ned til alle mine gaver igen.

Mor og far havde sagt at jeg måtte være lige så længe oppe jeg ville i dag. Men jeg har brugt så meget energi i dag, så jeg er rigitg træt nu og skal til og i seng.

Jeg glæder mig til i morgen for så kan jeg lege med alle mine gaver igen. Og måske komme ud i min nye sandkasse og lege. (hvis mor og far altså får putte sand i)

Farmor, farfar, Thomas, Susanne, Maria og Daniel kunne desværre ikke komme i dag. Men de har været/komme og fejre min fødselsdag en anden dag. Håber de kan komme på selve dagen til næste år.

Fødselsdagsgaver.

christoffer | 13 May, 2006 22:09

Jeg har fået rigtig mange gode gaver:

Mor & far: En Stor ruschebane. Garage - Little people Fisher Price.
Mormor & morfar: Sandkasse m låg, Børne bænkesæt m runde hjørner, Sandkasse ting, Bøllehat + T-shirt + Knickers m nemo.
Farmor og farfar: Cykelstol, cykelhjelm, stable klodser, En bog: Hvor er mit legetøj og en drikkedunk med navn på.
Oldemor & oldefar: Gyngestativ på div., babygynge, bamse.
Oldemor: 200 kr.
Joy & Martin:
Græsslåmaskine, Trøje, sutsko.
Maria & Daniel:
Scooter, Badebukser.
Rasmus & Maria T: Sørøverskib - Mega bloks.
Thomas & Susanne: gyngehest.
Steffen: Telefon - Fisher Price. Kasket.
Alice: To delt nattøj, 4 Bøger: Da andrea var lille. Pinga går i søvne. Udrykning. Den store bog om ting, der bevæger sig.

Jeg kan kravle og så er min tand nr 2 på vej op.

christoffer | 09 May, 2006 19:07

Mor og far gik helt amok da de lige pludselig så at jeg kom kravlene på alle fire. Jeg blev også selv lidt overrasket over at jeg kunne. Nu har jeg også øvet mig længe, så det var bare en fed oplevelse at jeg lige pludselig kunne komme.

Det er stadig lidt hårdt, når jeg skal et længere stykke, så jeg kryber også frem en gang imellem.

Her i weekenden begyndte min tand nr 2 at komme frem. Det gør altså lidt ondt når den lige skal igennem gummerne.

Hold fødselsdag og været ude og se.....

christoffer | 07 May, 2006 20:06

I går var Farmor, farfar og faster Joy været her for at fejre min fars og min fødselsdag.

Vejret har været rigtig godt, så vi har været ude hele eftermiddagen og aften lige til jeg skulle i seng. Det var været en rigtig hyggelig dag.

Mor havde lavet lagkage. Mums den smagte godt. Så havde hun sat et lys i midten som spille musik. Jeg skulle så puste lyset ud og ønske mig en ting. Jeg havde lidt problemer med at puste lyset ud. Så jeg fik lidt hjælp.

I dag har far, mor, Martin K og jeg været ude og så OB mod FCK. Det var rigitg sjovt at være med ude og se fodbold igen. Der var kanon mange mennesker. Og nogle af dem smed sådan nogle lange papirs strimler op i luften. Det så sjovt ud.

Efter kampen mødte vi morbror Thomas. Han havde faktisk kun stået 5 meter fra os hele kampen uden at vi havde set hinanden.

Av hvor gjorde det altså ondt...

christoffer | 05 May, 2006 22:04

på min lille næse.Dengang at jeg fik en dims, hen over den. Av det gjorde ondt, det var lige der. Ikke røre kan i så lade være. Det er mit aller farligste sted.


Av av. Jeg har slået min næse i dag. Jeg slog den så meget at der begyndte at løbe nået rødt ud af den. Mor og far sagde at jeg havde fået næseblod. Det er nået man kan få endgang imellem når man slår sin næse.

Jeg har også fået et lille sår hen over næsen. Godt at jeg har været ved fotograften og få taget billeder.

I Onsdags havde morbror Thomas fødselsdag. Han blev 27 år ligsom min far gjorde i fredags. Så vi var til fødselsdag ved ham hele onsdag aften. Det var rigitg hyggeligt, men jeg blev temmelig træt tilsidts. Men heldigvis måtte jeg godt låne Thomas og Susannes seng så jeg kunne sove.

I tirsdags efter jeg var kommet hjem fra dagplejen gik mor og jeg ud i haven for at lege og for at mor kunne fjerne lidt ukrudt i haven. Det syntes jeg så temmelig skægt ud, så jeg gav lige mor en hånd i stedet.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb