Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Været ved fotografen.

christoffer | 28 April, 2006 17:01

I dag har jeg holdt fri fra dagplejen, da jeg skulle til nået mor kaldte en fotograf.
Hun skulle tage en masse billeder af mig, imens jeg skulle stå og sidde på forskellige måder.
Samtidig skulle jeg hele tiden smile til hende og mor. Det gad jeg nu ikke hele tiden, så mor og fotografen stod og lave en masse sjove ting for at få mig til at smile.
De var ret sjove at se på. Så jeg lod bare vær med at smile for så blev de jo ved mig at lave sjove ting til mig. Hi Hi og de opdage slet ikke at jeg bare snød dem.

Det er utrolig hårdt at være fotomodel, så da mor og jeg skulle cykle hjem var jeg blevet så træt at jeg faldt i søvn på cyklen. Så mor skulle cykle med en hånd på styret og en hånd omme ved mig for at holde mig hele vejen hjem.

I dag er det fars fødselsdag. Hurra hurra hurra

christoffer | 28 April, 2006 10:57

I morgen skulle mor og jeg tidligt op. Vi skulle nemlig vække min far med sang og flag. Da mor fortalte om det syntes jeg det helt vildt skørt, jeg jeg syntes faktisk at det var temmelig sjovt. Og far blev glad.

Grunden til at vi skulle vække ham på denne måde er fordi han har fødselsdag i dag. Han bliver nemlig 27 år. det er temmelig mange år. Mor driller ham også med at han snart bliver 30 år. Den tanke kan far ikke lide.

Jeg fik også en fødselsdagsgave i Onsdags af Farmor og farfar. Jeg skulle først ha haft den den 6 maj, men der skete et uheld tidligere på dagen så jeg blev nød til at få min gave før tiden.

Da mor skulle køre mig i dagpleje kunne hun lige pludselig ikke styre bilen og vi kørte lige ud i grøften. Det var nået på det venstre forhjul der var knækket af. Mor blev temmelig forskrækket, men der skete heldigvis ikke nået med os. Men nu kan vores bil ikke køre mere, så mor og jeg skal til at cykle i dagpleje og på arbejde.

I går torsdag var jeg så ude på min første cykel tur. Jeg skulle sidde i min gave fra farmor og farfar, nemlig en cykelstol og så skulle jeg have nået man kalder en cykel hjelm på. Den er temmelig sej. (også fra farmor og farfar)
Jeg syntes det var sjovt at cykle. Jeg klappe mor i numsen mange gange, he he.

Jeg er i øvrigt blevet temmelig god tl at rejse mig op af ting og til at gå med min gåvogn.

og jeg må stadig ikke spise kattemaden, øv øv. Men hvergang mor og far vender ryggen til smutter jeg der ud.

J

Og det var en.......

christoffer | 23 April, 2006 15:07

Da jeg vågne i morges var det kommet en lille bitte spids op i mit tandkød.

Mor og far blev helt vilde da de opdage det. De siger at det er en tand der er på vej op. Gadvide og det er de sjove hvide ting alle render rundt med i munden!!! Mor og far siger at dem får jeg en hel masse af. Og at jeg så ikke må bide dem i fingeren og hagen mere. Øv Men jeg skulle få nemmer ved at bide mad over.

Av for den l........

christoffer | 18 April, 2006 19:55

I nat havde jeg lidt problemer med at sove så jeg fik lov til at komme ind til mor og far midt om natte og sove midt imellem dem. Det er bare så dejligt.

Om morgen da far var stået op vågne jeg lidt før mor og begyndte at kravle/krybe lidt rundt i senge. Lige pludselig var det ikke mere seng og jeg lå på gulvet. Av av av det gjorde ondt og mor vågne med et sæt.

Jeg har hvis helt glemt at fortælle at jeg selv kan sætte mig op nu. Det er super dejligt for så er mor og far fri for hele tiden at sætte mig op når jeg ikke gider ligger på maven eller ryggen mere.

Gæk gæk gæk....

christoffer | 13 April, 2006 14:54

Mit navn det står med prikker, pas på de ikke stikker.

Nu er vi kommet til nået mor og far kalder påske. Det lyder lidt sjovt. De siger at påskeharen kommer og ligger nogle sjove brune æg, som man kan spise, helt uden at koge dem først.

I dag skal vi til Tåsinge. Der har farmor og farfar sommerhus. Vi skal til nået der hedder påskefrokost. Jeg er spændt på at se hvad det går ud på.

På Lørdag skal vi så ud til Oldemor og Oldefar til påskefrokost, sammen med mormors bror og hans familie. Det er ved at være lang tid siden de har set mig, så jeg skal rigtig vise dem alt det nye jeg har lært.

I går var min mor til jobsamtale. Far og jeg var rigtig spændt på om hun ville få jobbet, og selvfølgelig fik hun det. hun er jo min super mor. SÅ fra 1 maj skal hun ikke arbejde aften mere og så skal hun kun arbejde hver 3. weekend. Det gloæder vi os alle 3 meget til.

Jeg bliver i ørvigt 11 måneder i dag. Så om en månede kan jeg fejre min 1 års fødselsdag. Mor siger at man så skal have gave. Det glæder jeg mig til.

Jeg laver rigtig en masse sjov og balade

christoffer | 07 April, 2006 22:48

I går da mor og farlige kigge væk i et øjeblik, kom jeg til at snuppe mor's strikkeetøj fra bordet. Og en, to, tre så havde jeg fået kørt en masse garn ud i stuen. Så mor måtte hen og strikke en stykkeom på hendes sjal om og far måtte pille en masse garn ud fra hjulene på min gå stol. Ups

Jeg ville bare hjælpe mor med sit strikketøj. 
Torsdag d. 6/4Jeg ville bare hjælpe mor med sit strikketøj. Torsdag d. 6/4

Jeg ville bare hjælpe mor med sit strikketøj. Torsdag d. 6/4
I går aftes ville jeg igen ikke sove. Da mor endelig havde fået mig til at sove inde i deres seng gik hun ud til far. Lige pludselig hørte i et bump og jeg var vågne igen og kravle ud over sengekanten og ned på gulvet. Av for søren det gjorde ondt, men det gik heldigvis hurtig over.

I dag har jeg så været til svømning sammen med morfar. Det var rigtig sjovt.

Før jeg skulle ind og svømme skulle jeg vaskes. Også i hoved.

VEd at gøre mig klar til at komme ind og svømme. Man skal vaske sig godt siger mor. Fredag d .7/4How VEd at gøre mig klar til at komme ind og svømme. Man skal vaske sig godt siger mor. Fredag d .7/4

VEd at gøre mig klar til at komme ind og svømme. Man skal vaske sig godt siger mor.
Fredag d .7/4Jeg har lært en masse nye ting. Jeg er nemlig begyndt på et nyt hold hvor jeg er den yngste, så vi laver mange flere sjove ting.

Jeg har bla. lært at hoppe fra en "vippe"  Svømmehallen med morfar. 7/4og .

Hoppe i fra kanten med meget fart på. Svømmehallen med morfar. 7/4

Her til aften har mor, far og jeg været nede på legepladsen igen for at gynge. Fredag d. 7/4

Fredag d. 7/4

Hi Hi det er jeg helt vild med. Bagefter gik vi op til andedammen og gav ænderne mad. En af hannerne ville bestemme over de andre så den løb eften dem. Det synes jeg ikke den kunne være bekendt.

Det er for fedt.

christoffer | 05 April, 2006 11:33

I sidste uge fandt jeg endelig ud af hvordan jeg kan komme fremad på maven. Så nu kan mor og far ikke have deres ting i fred mere. Selv deres store krykke med en blomst i kan jeg vælte. Det synes mor er temmelig flot klaret, da den er ret tung. Så jeg er bare så stærkt. Når jeg bliver hentet i dagpleje kryber jeg selv ud til mor og far.

 

Mor og far siger også jeg er ved at bliver en rigtig lille pillefinger. Jeg skal bare lege/pille ved alt. Skufferne skal åbnes og lukkes. Jeg glemmer desværre at få fingerne væk så de kommer nogle gange i klemme. Det gør så ondt.

Mor og far er også begyndt at sige FY og NEJ det nå du ikke til mig. Det altså bare strengt Bare fordi jeg vil smage kattens mad osv.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb