Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så kom ænderne endelig tilbage.

christoffer | 29 March, 2006 20:10

I dag da mor og jeg var ude og gå en tur med min klapvogen, stoppe vi lige ved andedammen for at se om ænderne var kommet igen. Og det var de. Mor havde heldigvis taget mad med, så jeg fik endelig lov til at prøve at give dem mad.

Onsdag d. 29/3. Oppe og give ænderne madOnsdag d 29/3. Hjemme i haven.

Sovet hos farmor og farfar.

christoffer | 27 March, 2006 22:09

Fredag morgen blev mor og jeg enig om at det nok var bedste at vi ikke tog til svømning, da jeg jo havde ligge syg hele uge. I stedet tog jeg i dagpleje, for jeg havde savne de andre børn så meget. Så havde mor også lidt tid til at gøre klar til om aften hvor far skulle have en hel masse gæster.

Fredag aften kom der så en hel samme herre håndbold spiller, som far skulle til håndbold stævne med i weekenden. Det var rigtig sjovt med alle de gæster, men jeg var desværre lidt træt så jeg kom tidelig i seng.

Lørdag morgen blev mor og jeg så hentet af Farmor og farfar. De skulle passe mig fra lørdag til søndag imens mor og far var til håndboldstævne.
Vi kørte mor og over til den hal hun skulle spille i og blev og så den første kamp. Derefter kørte vi over og så far spille sin første kamp. Da var bare så dygtige begge to.

Lørdag aften hygge jeg mig så rigtig sammen med farmor og farfar. Jeg kom i seng ved 21.00 tiden og vågne først igen kl 5.00 hvor jeg bare lige skulle have min sut, for så at sove videre igen.

Søndag aften skulle mor, far og jeg rigtig hygge os, men det endte med at vi alle gik tidligt i seng da det havde været en hård weekend for os alle.

Drikker selv.

christoffer | 24 March, 2006 11:51

I morgen fandty jeg endelig ud af hva vej min tudekop skulle vende får at få mælken du. Mor blev rigtig stolt af mig, da hun opdagen at jeg sad og drak selv.

Jeg synes også selv det var helt vildt sjovt. Så jeg skulle ha en tår hverandet minut sådan ca.

Christoffer er blevet syg.

mrc | 22 March, 2006 11:07

Mandag: Da Christoffer vågne efter sin middagssøvn havde han fået feber. I løbet af eftermiddagen steg den og han blev mere og mere pylleret og træt.

Tirsdag: I morges da vi stod op havde Christoffer stadig feber. Tp 38.8. Selvom han havde feber virke han faktisk frisk og kunne godt pjatte lidt. Han ville også gerne sidde og lege lidt selv.

Han kom allerrede ud og sove til middag kl 10.30 og vågne igen kl 14.00.

Der var hans tp oppe på 39.5. Og han var blevet mere slatten at se på. Resten af eftermiddagen gik med at vi skiftevis lege og skiftevis sov på sofaen.

Kl 18.30 var hans tp oppe på 39.9 og han var meghet træt. Så han kom blev lagt i seng der. Han sov meget uroligt og havde svært ved at finde ro.

Ved en 22 tiden var hans tp oppe på 40.5. Så han fik lidt at sove på som også kunne slå feberen ned.

Udover feberen er Christoffer snottet, hoster lidt og så han han fået lidt dårlig mave. Så jeg har haft fornøgelsen af 7 lorte bleer idag.

Jeg skulle ellers ha været på arejde med blev nød til at tage min første: Barnets første sygedag i dag.

Onsdag: Christoffer har sovet rigtig godt i nat. Er kun vågne 2 gange får at få sin sut.

Han vågne først kl 9.00, så han har sovet længe i dag. Hans tp var på 37.9. Så vi må krydse finger får at det er på vej den rigtige vej igen.

Med i hallen.

christoffer | 19 March, 2006 18:14

I dag har jeg været med i hallen for at se Mor spille håndbold. Jeg havde selvfølgelig med hjemmelavet snif trøje på.

Sidder og hepper på Mor som spiller Håndbold. Christoffer har sin fan trøje på.

I dag bliver jeg 10 mdr. Hurra hurra hurra..

christoffer | 13 March, 2006 13:19

Halløj så har jeg "fødselsdag". Nemlig min 10 mdr. fødselsdag. Så jeg er ved at blive rigtig gammel.

Jeg har hvis helt glem at fortælle at jeg har blevet helt vild med at kysse. Især mor og far for nogle kæmpe kys af mig.

Selvom jeg er 10 mdr. har jeg stadig ikke fået nogle af de sjove hvide ting mor og far har i munden, men mor siger det snart ikke kan vare længe før jeg får nogle. De hedder hvis tænder.

Jeg kravler heller ikke i nu. Men vi øver og øver. Så lige pludselig skal mor og far passe på for så kommer jeg rundt over det hele, hi hi kan næsten ikke vente.

Jeg er også blevet rigtig godt til at gå når jeg holder nogle i hænderne. Det er bare så sjovt at gå rundt og se på ting.

Stod op ......

christoffer | 08 March, 2006 11:03

Her for lidt siden sad jeg og lege ved kravlegården. Jeg fik sådan lyst til at prøve om jeg ikke kunne komme op og stå selv. Kan i gætte hva der skete ?

Jeg kom op og stå helt selv, ved hjælp af kravlegården. Det var bare for sejt. Men efter jeg havde stået lidt faldt jeg lige med på min numse, av.

Se hvad jeg kan........

mrc | 05 March, 2006 13:02

Se hvad jeg kan. Kom nu og se det alle mand. Jeg kan nemlig klappe nu, det pleje jeg ellers ikke at ku.

Se hva jeg kan, se hvad jeg kan. Kom nu og se det alle mand. Jeg kan nemlig drille hoste nu, det pleje jeg ellers ikke at ku.

De sidste par dage er Christoffer rigtig begyndt at klappe i hænderne. Selv når han er sur eller ked af det klapper han. Det er rigtig sødt at se på.

I tirsdags var vi ude og besøge oldemor og oldefar hele dagen. Hvergang at oldefar hoste, begyndte Christoffer også at hoste. Så nu hoster han næsten hvergang vi andre hoster. Han er ved at blive fræk den lille.

På besøg hos morbror Rasmus og tante Maria

mrc | 03 March, 2006 23:00

I dag har Christoffer været på besøg hos morbror Rasmus og tante Maria.

Det var en rigtig sjov dag, hvor han var på fulde omdrejninger, indtil han lige måtte have en halv time på øjet kl 8, inden han kunne klare mere.

Christoffer syntes det var på tide han fik sig en mobiltelefon, så mens Rasmus var ude og lave mad, så Christoffer sit snit til at låne Rasmus'. Det resulterede desværre i at mobiltelefonen drunknede i mundvand, men dog ikke mere at den kunne reddes med en halv time på radiatoren.

Det var en rigtig god dag, og christoffer glæder sig rigtig meget til næste gang han skal på besøg.

Min første kælke tur

christoffer | 02 March, 2006 09:58

På lige at se hva mor og far har købt til mig i Mandags. Så nu må der gerne komme en masse sne igen. Men der har ikke været sne nok til at jeg kunne prøve den. Heldigvis var der kommet sne. Så mor og jeg har lige været ude og prøve min bobslæde. Det var sjovt, men lidt underligt i starten.

Min første tur på min bobslæde. Torsdag d. 2/3 Kl 8.15Min første tur på min bobslæde. Torsdag d. 2/3 Kl 8.15

Startet i dagpleje.

mrc | 01 March, 2006 12:21

I dag har Christoffer så været i dagpleje for første gang. Vi startet stille ud med at han var det fra 9.00 - 11.00. Det var gået rigtig godt. Han havde sidde og hygge sig med at lege på gulvet imens han kigge/"lege" med de andre børn.

Da jeg hente ham sagde hans dagplejemor at man ment kunne blive forelsket i Christoffer. Han havde bare været så dejlig. Krydser finger for at det forsætter sådan.

I morgen skal han igen kun være det om formiddagen og på fredag skal han så værer der til 15.00 ca.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb