Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Fangeleg

msn | 28 February, 2006 22:56

Her til aften legede jeg fangeleg med Christoffer.

Jeg kravlede rundt og Christoffer spænede rundt i sin gåstol. Så skiftedes vi til at fange hinanden og jeg havde helle bag sofaen og han havde helle ved sin mor. Pivefis

Meget meget underligt.

christoffer | 27 February, 2006 16:09

I dag har der været nogle underlige og sjove børn (tror jeg nok) og ringe på døren. Da mor og jeg åbne den begyndte de at synge : boller op og boller ned og boller i min mave. Hvis jeg ingen boller får så laver jeg balade. Imens de sang rasle de med nogle bøtter. Det lød lidt sjovt. Da de var færdige gav mor dem lidt penge. Hmm meget underligt, hvis der virkelig ikke skal mere til at få penge, såååååååååååå

Mor sagde der var fordi det er fasterlavn. Så skal man klæde sig ud og så katten af tønnen. Det lyder ikke ret sjovt for katten. Bare det ikke er nogle af vores katte de bruger.

Men det med at klæde sig ud lyder meget spændene. Mor siger at til næste år skal jeg også klædes ud, jubii.

 

Boel Prøve.

mrc | 21 February, 2006 13:00

Så blev det endelig tid til at Christoffer skulle ha lavet Boel prøven og måles igen.

Han tal har ved 9 mdr. + 8 dage:

Vægt: 12 kg med tøj og ble på idag.

Højde: 79 cm.

Sp sagde at Christoffer var en flot og harmonisk dreng, men stor tiltro til verden. Så det var flotte ord. Derud over skrev hun at han kan trille og sidde selv. Minus tænder og spiser godt.

Hun lave boel prøve på Christoffer og den bestod han uden problemer. Han syntes det var sjovt at få lavet prøven og den røde pin smagte super godt. Han ville næsten ikke aflevere den igen.

Vi snakket om sikkerhed i hjemme idag.

Næste besøg bliver når Christoffer er omkring 1 1/2 år. Medminder vi for brug for et besøg før.

Har næsten ikke været sammen med mor og far samtidig i weekenden.

christoffer | 20 February, 2006 15:53

I fredags skulle mor og far til en lidt forsinket julefrokost, så jeg skulle over til mormor og passes og sove til næste dag. Morfar var desværre på arbejde.
Da jeg blev afleveret var mormor i gang med at lave æbleskiver. Mums de så gode ud. Jeg fik heldigvis også lov til at få en lidt sener.
vi havde en rigtig sjov og hyggelig aften.
Om natten skulle jeg prøve at sove i mormor og morfars campingseng. Den kunne man nemt sove i. Ved en syv tiden næste morgen fik jeg lov til at komme op til mormor og putte med hende. Det var dejligt. Så rev jeg hende lige lidt i næsen inden jeg sov videre.
Ved en 13.30 kom mor, faster Joy og Martin og hente mig. vi skulle alle fire i svømmehallen. Mor havde nået de kaldte tømmermænd, men jeg kunne nu ikke se nået på hende Det var rigtig sjovt at have Joy og Martinmed i vandet. Jeg viste dem rigtig alle de ting jeg har lært til svømning.
Da vi var færdig med at bade gik vi oven på og fik pomfritter.

Da vi kom hjem skulle mor så i ud til sin veninde Alice og spise og bagefter skulle de ud og bowle. Det gad jeg ellers godt ha vores med til. Men mor sagde at det kun var for piger, så jeg blev hjemme og holdt drenge aften med far i stedet.

Da jeg vågne søndag morgen var mor stadig ikke kommet hjem. Det syntes jeg var mærkeligt, men far fortalte at mor havde været hjemme med var stået tidligt op og taget på arbejde. Så mor ville først komme hjem igen ved 18.00 tiden. Så far og jeg havde hele dagen for os selv.

ØV ØV

christoffer | 16 February, 2006 18:00

-->I dag skulle mor, faster Joy og jeg til Svømning. Vi var kommet lidt ofrsendt ud af døren, så da vi kom ned til Svendborg badeland, skulle vi skylde os at klæde om for at nå det til tiden.

Nå men vi havde fart på og kom kun 1 min forsendt. Nede i vandet pjatte jeg lidt med Joy. Lige inden vi skulle mødes i rundkredsen og sige daw til hinanden var der en af der andre babyer der kom til at lave i sin badeble. Den holdt selvfølgelig ikke træt, så de skulle hen og rense vandet. Det gjore et svømningen blev aflyst. efter 5 min. . Jeg blev lidt sur da jeg fandt ud af at vi ikke kunne komme til at svømme alligevel.

Vi prøve at gå ind i den store svømmehal, men det var alt for koldt.

Nå men vi har heldigvis fået lov til at komme derned i weekenden i stedet. Så det glæder jeg mig til.

For sejt.

christoffer | 15 February, 2006 14:49

I går var mor og jeg så til babysamlesang for sidste gang. Det var som altid rigtig sjovt. Jeg synes det er lidt træls at vi ikke skal til det mere. Men ok om 2 1/2 uger for jeg jo heller ikke tid mere for der skal jeg jo starte i dagpleje. Jeg glæder mig for så skal jeg lege med andre børn hverdag, men jeg kommer nu også til at savne at være sammen med mor.

Lidt sener var mor jeg var ude og gå en tur. Vi kom forbi nået mor kaldte en legeplads. Det så sjovt ud. På legepladsen var det nået mor kaldte gynger. Det er sådan nået man sætter sig på og så flyver man frem og tilbage i luften. Jeg fik en tur sammen med mor. Det var totalt sjovt. Vi gynge rigtig højt. Mor har lovet at jeg nok skal få et gyngestativ i vores have, jubii.

I dag har jeg lavet lidt nummer igen. Tjekt det lige ud,Nej, jeg har da ikke spist jord. HVa får dig til at sige det !!! Onsdag d 15/2-06men det smagte helt vildt godt.

Vi har forresten fået en ny kat. Den hedder Ali og den kan hvis godt lide

9 mdr.

christoffer | 13 February, 2006 09:44

Vil bare lige fortælle at jeg har 9 mdr. dag i dag. :-)

Da jeg vågne efter min middags søvn i dag havde vi fået gæster. Oldemor og oldefar var lige kommet et smut forbi. Det var rigtig hyggeligt.

Jeg viste dem også hvor dygtig jeg er blevet til at stå og til at tage lidt skridt.

Jeg har lært en ny ting i dag. Nemlig hvordan man åbner skufferne i mor og fars skænk. Hi hi det er helt vildt sjovt. I hvertfald for mig.

Projekt ikke mad om natten er begyndt.

mrc | 11 February, 2006 00:43

For ca. to uger siden begyndte vi med projektet ikke mad om natten imellem 00.00 til 6.00. Et projekt som vi regne med vil blive hårdt og som gerne skal munde ud i at han begynder at sove igennem igen.

Sidste gang Christoffer sov igennem var natten imellem d. 16. og 17. november. Grunde til jeg kan huske datoen er da vi d.16. november havde besøg af sundhedssygeplejersken. Den dag snakket hun om at vi skulle til at begynde med at give rigtig morgen/formiddags mad. Så det begyndte vi med næste morgen. Allerede samme nat vågen Christoffer op om natte og ville have bryst. Jeg havde læst og hørt at det var meget naturligt at de omkring 6 mdr. alderen fik nogle uger hvor de vågne nogle ekstra gange om natten. Så jeg tænkte ikke videre over det.

Omkring juletid var vi lige pludselig oppe på to gange bryst + flaske om natten. Vi var imellem tiden begyndt at give han frygt til eftermiddagsmad. I forbindelse med at Christoffer begyndte at få mere og mere fast føde begyndte min mælke produktion at gå lidt i stå, så efter han havde fået bryst måtte vi begynde at supplere op med sutteflaske.

I begyndelsen af januar begyndte Christoffer at vågne flere gange og skulle have sin sut plus han stadig fik mad 2 gange om natte.

Midt i januar begyndte han så med ikke ville falde i søvn igen om natten efter sit måltid eller når han fik sutten.

Det gjorde at vi havde ca. 2 uger hvor vi skulle stå 1-2 timer gange flere om natten får at få ham til at sove igen. Hvilket overhoved ikke var holdbart i længden. ;-) Christoffer virke heller ikke særlig interesseret i maden om natten, men blev alligevel sur hvis han ikke fik det.

Efter at have tænkt meget over hans natte problemer fik jeg lige pludselig øjnene op for sammenhængen imellem jo flere faste måltider han fik jo mindre bryst fik han og jo mere natte renderi fik jeg. Så han mangle den tryghed han fik ved at amme der gjorde han sov igennem.

De sidste to uger har Christoffer så sovet inde ved os og ikke fået mad om natten. Og det går rigtig godt. Han får mad sidste gang omkring kl 21.00 og så først igen ved 8 – 9 tiden.

De fleste nætter sover han til omkring kl 5.00 hvor han lige vågner og skal have sin sut. Fra kl 5 – 8/9 tiden skal han så have sin sut engang imellem. Vi har også oplevet 3 nætter hvor han slet ikke vågne.

Det er bare så skønt jeg igen kan få søvn om natten. Det var to utrolige hårde uger.

Sådan ser Christoffers dag ud nu ca:

Kl. 8 -9 Står han op og får morgenmad. Øllebrød eller havergrød.

Kl. 11-12 Kommer ud og sover til middag. Får nogle gange en flaske eller bryst først. Men han er ikke ret sulten der.

Kl. 14-15 Vågner igen. Spiser rugbrød.

Kl. 16-17 Får lidt frugt.

Kl. 18-19 Spiser aftensmad.

Kl. 21.00 Flaske til natten. Bliver putten derefter. Nogle gange falder han i søvn selv. Men skal oftest hjælpes.

Christoffer har faktisk kørt efter disse tider i mange måneder. Der har bare været forskel på hvad han har fået at spise.

Når vi har gæster, er i byen eller han bliver passet har han meget svært ved at give slip og falde i søvnen. Han skulle jo nødig gå glip af nået.

Lært en nye ting til Svømning i dag.

christoffer | 09 February, 2006 15:42

I dag har jeg været til svømning igen. Sidste Torsdag var jeg jo desværre syg, så det var utrolig dejligt at komme af sted igen.

Jeg prøve nået nyt i dag. det var at stå oppe på kanten sammen med Anne, min svømmelære, så skulle jeg hoppe ned i vandet hvor mor skulle gribe mig og dykke med ned under vandet. Det var helt vildt sjovt og hvis det stod til mig kunne vi godt gøre det hele timen, men som mor siger: Det lære jeg ikke at svømme af.

Anne siger jeg er rigtig dygtig til at dykke. Jeg kan dykke på følgende måder:

Lige ned under vandet med eller uden mor. Når vi gør det sammen så kigger vi på hinanden under vandet. Så kan jeg dykke under ting, eller jeg kan sidde på kanten og hoppe i, både på benene eller med hoved først. Og så kan jeg slå en baglæns kolbøtte.

Når jeg skal dykke tæller Anne eller mor altid til 3 højt. Så ved jeg at jeg skal dykke. Det er helt vildt smart.

En ting jeg også synes er sjovt til svømning er når mor laver bobler med munden. Jeg prøver også selv. Men jeg kommer til at sluge vandet i stedet og så er det lidt svært at lave bobler ;-). Mor hun griner bare, ih altså.

Så er jeg har igen.

christoffer | 06 February, 2006 14:41

Som tiden da flyver af sted. Jeg har slet ikke hft tid til at skrive herinde hva jeg har lavet de sidste mange dag.

I søndags var vi til morfars fødselsdag. Han blev 52 år. Vi starte oppe i hallen hvor vi skulle se morbror Thomas og morbror Rasmus spille håndbold.Mor skulle også ha spillet med, modstanderne melde afbud.
Efter kampen tog vi hjem til mormor og morfar og fik eftermiddags kaffe. Mormor havde købt en brunsvigermand nede ved bageren. Den smagte super godt.

I tirsdags var mor og jeg til Babysamlesang. Vi var kørende i vores nye bil, da far lå syg der hjemme. Den er bare super god at køre i.
Der er desværre kun 2 gange tilbage af babysamlesangen. ØV ØV.

Onsdag skulle mor og jeg i Babybio sammen med faster Joy. Vi skulle se münchen. Jeg synes den var lidt forlang efter min smag. gab gab. Mor sagde at jeg godt måtte ligge mig til at sove, med det gad jeg da ikke. Da fimlen endelig var færdig gik vi ind i centeret og shoppe lidt, men de købte slet ikke nået til mig i dag,

I fredags skulle var vi oppe og besøge min kommende dagplejemor. Mor siger en dagplejemor er en der skal passe mig imens mor og far er på arbejde. Jeg troede mors arbejde var at passe mig
Men hun virke rigtig sød. Og der var nogle søde børn man kunne kigge på og lege med.

I går var jeg med ude og se mor spille håndbold kamp. Jeg synes hun stod rigtig flot. Og der gik hun 5 mål ind på hende.
Da vi kom hjem var far ved at gøre klar til at han skulle ha gæster. De skulle se super bowl hele natten. det synes jeg lød rigtig sjovt, men far sagde at jeg var for lille til at være med.

Fy fy legetøjet har en god efftkt.

mrc | 05 February, 2006 17:40

Efter Christoffer har fået sit Fy Fy legetøj (gå/sidde vogn) har han fundet ud af at det faktisk at sjovt at komme rundt omkring.
Når han går rundt i den kommer han rundt i hele stuen. Synes det er helt vildt sjovt at pille i vores gulvplanter.
Når han ligger selv, er han begyndt at trille meget længere. Før trille han kun rundt på sit legetæppe. Men nu er han begyndt at tage nogle længere ture.
Her forleden satte jeg han på gulvet for at lege. Imens jeg lieg skulle ordne en ting. Da jeg kom tilbage 2 min efter var han trillen 4-5 meter væk. FLOT FLOT.

Kravle vil han ikke i nu. Når jeg ligger han på maven for at øve det. Triller han bare om på ryggen igen.
Hva skal man da også det pjat for !!!

Av av jeg har det ikke godt.

mrc | 02 February, 2006 15:39

I går aftens begyndte Christoffer at hoste mere og mere igen. Han havde utrolig svært ved at finde ro.

Hele natten sov han utrolig dårligt.
Da vi så stod op i morges havde han fået feber. Og hosten var blevet være.
Vi tog derfor til lægen for at få tjekke ham for en sikkerhedsskyl. Lægen kunne ikke finde gået. Så det var/er bare hans forkølelse der gør ham dårlig.

Christoffer syntes det at jæges lille lommelygte var helt vildt sjov, lige indtil at han skulle lyse christoffer ind i ørerne og munden.
Lægen forslog at vi gav han lidt panodil at sove på hvis han stadig havde det dårlig når han skulle sove. Og det havde han. Så han fik lidt flydende panodil med jordbørsmag at sove på. Men det smagte åbenbart rigtig godt. For han blev temmelig sur da han ikke måtte få mere. Det virke efter hensigten og Christoffer kunne endelig finde ro og vågne først kl 5.15 igen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb