Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Jeg har fået FY FY legetøj.

christoffer | 30 January, 2006 19:35

Hi hi, mor har købt Fy Fy legetøj til mig. Men jeg elsker det helt vildt.

Det kan godt være mor og far bliver træt af det i længden.

Mit FY FY legetøj ;-) Mandag d. 30/1 -2006

En tur til andedammen.

christoffer | 27 January, 2006 19:34

I dag har mor og jeg været henne ved andedammen for at give ænderne mad. Mor havde skåret en stor pose med franskbrød vi skulle give dem. Det var første gang vi skulle prøve det, så jeg var spændt på hva det helt præcis gik ud på.
Vores tur gik bare ikke så godt. Det er nemlig lidt svært at give ænderne mad, når de ikke er der, øv øv. Så den oplevelse har jeg til gode.

Ud til Morbror Thomas og tante Ssanne.

christoffer | 25 January, 2006 13:33

I aften skal mor og far ud og spise og i biffen bagefter. I mens skal jeg ud til Thomas og Susanne og passes for første gang. De bor i et højt hus langt over jorden. Helt oppe på nået de kalder 2. sal. Så vi må håbe jeg ikke er højdestræk

Det skal nok blive rigtig sjovt. Mor siger at de glæder sig helt vildt til at passe mig. Det kan jeg godt forstå at de gør ;-) Jeg glæder mig også til at komme ud og lege med de

Fri aften fra mig, hvofor dog det !!!

christoffer | 21 January, 2006 14:32

I aften og nat skal jeg over til farmor og farfar og passes. Mor og Far skal holde nået de kalder fri aften/ nat fra mig. Det kan jeg nu ikke at de skal. Jeg er jo så sød. :-)

Mor siger at der er fordi hun gerne vil prøve at sove igennem en nat. Hva er der nu galt i at jeg vågner nogle gange om natte og skal have mad!!!

Nogle gange synes jeg de for nogle skøre ideer. Men jeg glæder mig alligevel til at kommer over til farmor og farfar. Vi skal nok få det sjovt.

Ud til oldemor og oldefar.

christoffer | 20 January, 2006 11:31

I aften skal mor og far ud og se ishochey. Imens de er det skal jeg passes af oldemor og oldefar. Det er første gang de skal passe mig. Jeg glæder mig til det.

Kampen blev aflyst, så mor og far blev hjemme sammenmed mig. Vi har aftalt med Oldemor og Oldefar at jeg snart skal du til dem.

Gab hvor tog det laaaang tid.

christoffer | 19 January, 2006 21:30

I dag har jeg så været til Svømning igen, det var skønt at komme i vandet og plaske rundt. Der var jo også gået to uger siden sidst jeg var afsted.

Imens vi svømme begyndte det at sne helt vildt, så da vi skulle hjem kunne mor ikke køre ret stærkt. Så det tog os 1 time og 15 min at komme hjem. Normalt tager det 25 - 30 min. Jeg blev rigtig sur over at det tog så lang tid og begyndte at skælde ud op mor. Jeg skulle jo hjem og have eftermiddagsmad.

Så er jeg frist til at skrive igen.

christoffer | 18 January, 2006 17:47

Efter at jeg lå syg nogle dage holdt mor og jeg en fri uge, så jeg kunne blive helt frisk igen. Så i uge 2 var jeg hverken til kirkesalmesang eller svømning. Mor og jeg blev bare hjemme og hygge hele ugen.

Min næse løber stadig lidt, men ellers er jeg frisk igen.

Lørdag d 14/1 var vi over og besøge mormor hele eftermiddagen.

Søndag d.15/1 skulle vi ned til farmor og farfar og spise brunch. Mor og far havde fortalt at det betød at man spiste morgen og middagsmad samtidig. Så skulle man slet ikke have mad når man stod op. Den tanke kunne jeg slet ikke holde ud. Heldigvis galt det ikke mig og jeg fik mors hjemmelavet morgenmad som jeg plejer :o)
Om eftermiddagen skulle både mor og far ud og spille håndbold, så farmor og farfar skulle passe mig. Da mor kom tilbage fra sin kamp fortalte farmor at jeg havde været utrolig nem at passe, Jeg havde nemlig sovet hele tiden. ;-)

Tirsdag d. 17/1. Skulle mor og jeg så til kirkesamlesang igen. Vi skulle med bus frem og tilbage. Det var rigtigt sjovt at komme op til de andre børn og lege og synge med dem igen. Da præsten holdt en lille tale for os gad jeg ikke høre på ham, så jeg begyndte at snakke højt til de andre børn. Præsten grine bare af mig og snakket videre.

Tirsdag aften er min alene aften med far, da mor skal til håndboldtræning. Men far fik desværre overarbejde. Så mor måtte ringe til mormor og høre om hun ville hente os og passe mig, så mor kunne komme til træning. Selvfølgelig ville hun det.

I dag skulle mor og jeg ha været til Aalborg og besøge en der hedder Pia og hendes søn Lucas, son er næsten lige så gammel som jeg. Mor skriver sammen med Pia i hendes mødergruppe på nettet.
Vi måtte desværre aflyse turen pga. snevejret. Så nu skal vi derop og besøge den i en af de næste uger der kommer. Så kan vi også køre i vores nye bil som vi får på fredag. Den er også meget bedre til at køre langt i.

Så blev Christoffer 8 mdr.

mrc | 16 January, 2006 15:28

Som tiden da flyver af sted. Tænkt at Christoffer allerrede er 8 mdr., det er slet ikke til at fatte. De Sidste to måneder er der sket så meget med ham. Han er bare blevet så dygtig.

Gør lige nået mor. Numsen vil ikke som jeg....

mrc | 12 January, 2006 14:48

Christoffer har fundet ud af når han sidder i kravlegården, at man kan begynde at prøve på at hive sig op og stå ved kanten. Han har bare lige et problem.
Numsen er for tung.
Han prøver og prøver, men den numse vi altså ikke med lige meget hva han gør. Det kan man nu godt blive lidt sur over når man hedder Christoffer.

Besøg fra Åslev kommune.

mrc | 10 January, 2006 23:07

Idag har mor haft besøg af en dame fra Årslev kommunes dagpleje. Hun kom for at snakke om hvordan det er at have et barn i dagpleje i Årslev kommune.
Mor fik af vide at vi var sikker på at få en plads fra 1. marts. Jeg kan ikke helt forstå hva vi skal med en plads, da mor jo passer mig. Men hun siger det er fordi hun skal begynde at arbejde igen til marts. Hun siger også at der vil være 3 andre børn jeg kan lege med i dagplejen. Det glæder jeg mig meget til.
Vi får af vide om ca 14 dage hvem der skal være min dagplejemor, det bliver spændene. Håber det bliver en sød en.

Så er Christoffer blever rigtig syg for første gang :-(

mrc | 07 January, 2006 18:41

Lørdag. Da vi Christoffer vågne i morges var han lidt sløj. Som formiddagen skred frem blev han mere og mere klat øjet at se på. Han har blevet rigtig forkølet og så er han begyndt at hoste. Han har dog ikke feber. Hele hans eftermiddag er gået med skiftevis at sove og græde. Han kan kun finde ro i vores skød. Det lille pus. Han kan ikke forstå hvorfor det gør så ondt. Hans øjne se helt ulykkelig ud når han kigger på en.

Her til aften er han christoffer også fået feber. Nu har vi endelig fået lidt væske i ham. Han har ellers ikke ville have nået. (men hvem har også lyst til mad når man er syg)


Søndag Vi har været ved lægevagten for at få lyttet på Christoffer, men der var ikke nået at høre. Han var lidt rød i ørerne. Han har stadig feber. Hvis han ikke får det bedre de næste par dage skal vi komme igen, da der stadig kan sætte sig nået.

Christoffer vil stadig ikke tage nået fast føde, så alle måltidnere står på mælk.

Mandag. Christoffer græder forsat hvergang vi prøver at give ham lidt mad. Så han får stadig kun mælk. vi har dog fået lidt frugtmos i ham.

Han er feberfri i dag, men stadig mærket af det.

Hvor bliver mælken af !!!

christoffer | 05 January, 2006 21:23

Mor og far er begyndt at give mig mere og mere sutteflaske selvom mor er hjemme.

Først får jeg lov til at få bryst, men lige pludselig kommer der ikke mere mælk ud og så giver de mig flaske. Mor siger det er fordi hun ikke længer har mælk nok til at mætte mig. Øv øv. Det synes jeg er ret træls. Jeg kan ikke helt forstå at det bare lige pludselig stopper, når jeg nu elsker at få bryst. Det kan det ikke være bekendt :-(

Artikel fra Fyens stiftstidende Onsdag d 4/1-06

mrc | 04 January, 2006 13:20

Salmepludren og sanseleg i kirken

LAD DESMÅBØRN: Om tirsdagen lyder der babysalmesang under Ringe Kirkes hvælvinger

Af Tim Visti Olsen Foto: Morten Schärfe RINGE: De fleste små øjne følger nysgerrigt med fra deres mors favn. Enkelte sanser kun mørket bag de lukkede øjenlåg, og en enkelt spæd pige finder vej til et mellemmåltid under sin mors lyserøde bluse.

Imens bølger musik og salmesang i øregangene hos både store og små.

Tirsdag formiddag er helliget babysalmesang i Ringe Kirke, og denne dag er 15 babyer og deres mødre dukket op. Våbenhuset er inddraget til parkeringshus for barnevogne, og flisegulvet mellem altertavlen og bænkerækkerne er dækket af vattæpper.

Rundt om tæpperne sidder mødre og børn i en stor kreds og følger begivenhederne.

Nu og da flænges kirkerummet af et forskrækket skrig eller et begejstret skrål, mens sanseindtryk fra sang og musik omfavner de små nye kirkegængere.

Fra et af vattæpperne spejder en lille dreng i en blå supermandstrøje nysgerrigt til alle sider. De små arme basker, og gummerne øves på et gult badedyr, indtil hans mor hiver ham op til en ny sangleg.

Snart synges der salmer, snart synges der børnesange, snart får ungerne en flyvetur, snart ligger de på ryggen, snart ligger de på maven, snart kribler Lille Peter Edderkop i skikkelse af deres mødres fingre rundt på dem.

Det med at ligge på ryggen huer ikke knægten i supermandstrøjen. Gråd og et forvrænget ansigtsudtryk sikrer ham derfor en plads i skrædderstilling med udsigt til de andre små, men med sine otte måneder er han også en af de ældste.

Snart er han for sprælsk til babysalmesangen, for som en af hovedkræfterne bag babysalmesangen, Birgitte Christensen, siger, så duer det ikke, at de små kravler rundt i hele kirken. Derfor er aldersgrænsen sat til ni måneder.

Midtvejs i den timelange babysalmesang bruger sognepræst Anders Nielsen et par minutter på det kristne budskab, men ellers er præstens rolle først og fremmest at agere hyggeonkel for børn og mødre.

Han er i øvrigt eneste mand i selskabet, for ingen fædre har taget skridtet ind i det hellige hus med junior i favnen. Men fædre er skam velkomne, forsikrer Birgitte Christensen.

Der er babysalmesang hver tirsdag fra kl. 10-11 frem til 14. februar, hvor der holdes pause frem til oktober.

Tirsdag d. 3/1-06. Christoffer er til babysamlesang i ringe kirke.
I den her størrelse kan poderne fanges med sang, musik og bevægelse, og forskningen viser, at sansebombardementet bidrager til børnenes udvikling.

Ugens program

christoffer | 03 January, 2006 19:19

Efter en 1. Januar hvor mor og far var lidt syge og derfor ikke skete så meget, er min kalender for denne uge ved at være godt fyldt op.


I dag har mor og jeg været til babysamlesang i Ringe kirke. Vi havde faster Joy med, da hun gerne ville se hva vi lave. I dag var der utrolig mange børn. Mor talte det det 15 stk. Jeg elsker at være sammen med andre børn, så jeg var bare i hopla.
Da det slutte gik vi op på Ringe bibliotek for at sige hej til farmor. Derefter kørte Joy os hjem og hun blev og leget med mig hele eftermiddagen.

I morgen skal mor og jeg i babybio i Odense, sammen med Noah og hans mor Louise. Inden vi skal se filmen skal vi lige et smut på udsalg i rosengårdscenteret.

På Torsdag skal mor og jeg så endelig til Svømning igen. Jeg glæder mig totalt meget. Nu er det også hele to uger siden jeg har været i svømmehallen.

På Fredag aften skal mor, far og jeg så i svømmehallen igen. Vi skulle ha været det sidst fredag, men tiden løb fra mor og far da de var ude og købe min klapvogn. Jeg glæder mig meget til at få far med i svømmehallen igen, da jeg nemlig har lært nogle nye tricks siden sidst han var med.

På søndag er det håndbold dag. Så jeg skal op i Årslev hallen og se mor spille håndboldkamp. Jeg skal huske at have min snif trøje på som mormor har lavet til mig.

Nytårs aften.

christoffer | 01 January, 2006 01:07

Så kom dagen som hedder nytårs aften. Mor havde fortalt at man denne aften skulle fejre året der var gået og der nye man går end i kl 00.00 i nat. Men jeg kan ikke helt forstå det med det nye år. Mon man kan mærke forskel på de forskellige år !!!

Vi skulle holde nytår i Sdr.Nærå hos nogle der hedder Stig og Susanne. Inden vi kørte op til dem tog vi lige forbi mormor og morfar og sagde godt nytår.

Det var en stor nytårs fest vi skulle til. Vi skulle være 11 voksne og 9 børn. Det var rigtig sjovt med alle de børn, selvom da var ældre end mig.
Ved 22 tiden gik vi ud for at skyde end masse raketter af. De sagde det var en forpræmiere for de børn som ikke kunne holde sig vågne til kl 00.00, hvor man skulle skyde det nye år ind.
Det var rigtig flot. Først hørte man et sus, så et brag og så blev himlen rigtig flot af en masse forskellig farver lys. Mor havde sagt at jeg måske ikke ville synes det var sjovt når de raketterne af, men jeg syntes det var så flot og jeg hade håbet på at jeg kunne ha holdt mig vågen til kl 00.00. Det kunne jeg desværre ikke og kl 23.45 måtte jeg give op. Mor og far havde dog prøvet at få mig til at sove tidligere men jeg nægte.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb