Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Mine Julegaver.

christoffer | 25 December, 2005 01:04

Mor og far: Skolebus (fisher price). Klapvogen.

Mormor og morfar: Junior dyne + hovedpude i god kvalitet. Sangbog: Den lille ole (Dina Cellert) + Cd

Farmor og farfar: Hummel sæt + Tshirt str.92. Nemo fotoalbum. Lille bog med dyr. Flece hue. Hjemmestrikket bi trøje + hue + strømper til. Peter Plys kagedose.

Oldemor og oldefar: Adidas sæt str 92. Badelegebæger (Bellino).

Oldemor: Hagesmæk (Baby Björn). Cowbou bukser. En Dyb og flad tallerken.

Thomas og Susanne: Badekåbe.

Rasmus og Maria: Potte. Hjemmesko.

Maria: Gå vogn (Brio) 

Steffen: Superman natdragt str. 80. Body med korte ærmer str. 80.

Joy og Martin: sko (Bob der Baumeister). Håndklæde med navn på.

Juleaften.

christoffer | 24 December, 2005 14:02

Da jeg vågne i morges fortalte mor mig at Onkel Rasmus og Maria var blevet forlovet i nat de kl blev 24.00. De havde slet ikke fortalt at de skulle forloves, så da mor og de andre opdage det blev de meget overrasket.

Det er jule aften i dag. Jeg er meget spændt på hva der skal forgå resten af dagen.

Jeg starte med at komme i badekar, selv om at det kun var lørdag. Er det normalt om søndagen, men jeg skulle være fin og ren til i aften sagde mor. Det gjorde heller ikke nået for jeg elsker jo at komme i bad og så gik der også lidt tid med det.

Kl 14.00 kørte mor og jeg til Sdr. Nærå for at gå i kirke med mormor, morfar og aller mors søskene. Vi skulle høre julegudstjenesten, så det var meget anderledes i forhold til når jeg er til babysamle sang i ringe kirke. Det eneste der var ens var at de også sang nogle sange, ellers var det kun en dame der snakke hele tiden. Lidt træls at vi andre ikke måtte snakke med :-(

Sidste på eftermiddagen kom farmor, farfar, faster Joy, onkel Steffen og Oldemor på besøg da vi skulle holde jul sammen med dem.

Vi skulle starte med at spise alt det gode julemad der var blevet lavet. Da vi havde spiste skulle vi danse om juletræet og synge end masse julesange. Selvom jeg syntes det var tosset var det rigtig sjovt at danse rundt om juletræet, som mor og far havde pynte så flot.

Og så kom vi indelig til det sjoveste. Masser af gaver det skulle pakkes op. Jeg fik rigtig mange gode gaver.

 

Jeg synes det var rigtig sjovt at holde juleaften og jeg glæder mig allerrede til om et år.

 


Juleaften 2005

Lille juleaften.

christoffer | 23 December, 2005 23:01

I aften har vi været over ved mormor og morfar og holdt lille juleaften sammen med alle min mors søskene og deres kærester. De mødes hvert år denne dag og hygger sig sammen og drikker lidt. (mormor har fortalt mig at de blev nød til at ligge min mor i seng forrig år, da hun havde fået lidt for meget, hi hi)

Efter vi havde spist skulle de spille pakkespil. Det var rigtig sjovt at se på, selvom jeg ikke helt kunne finde ud af hvorfor de måtte tage gaver fra hinanden. Mor har jo fortalt mig at man ikke må tag ting fra folk.

I morgen er det jule aften. Jeg glæder mig helt vildt.

Hjælp mor er blevet skør.

christoffer | 23 December, 2005 17:00

Da jeg vågne fra min middagssøvn var morfar kommet. Da han opdagen jeg var vågne løb han væk med nogle poser jeg ikke måtte se, megte underligt.

Bagefter kørte morfar, mor og jeg ud til en der hedder Margit. Her købte mor et træ. Jeg synes nu ellers vi har nok træer i haven.

Lige inden vi skulle køre hjem igen gav Margit mig en nisse hun sagde man kunne spise, hmm. Mor åbne den for mig og så smagte jeg på den og det smagte sødt. Da jeg var færdig med den var jeg brun i hele hoved og ned af mit tøj, ups. (så skal mor vaske igen)

Da vi kom hjem satte mor en fod på træen, hvilke jeg syntes var underligt da det vel skulle graves ned i jorden. Da foden var kommet på tog mor træet med ind og satte det på det fine tæppe hun selv har syet. Nu er jeg helt sikker på at mor er blevet skør, for hva skal vi med et træ i stuen!!! Hun siger det hedder et juletræ og at vi skal danse rundt om det i morgen aften. Jeg kan nu stadig ikke forstå det, så jeg tror bare hun er blevet mega skør.

Ud og køre med tog igen.

christoffer | 22 December, 2005 19:00

I dag var det sidste gang til svømning i dette år. Normalt køre mor og jeg med bil til svønning, men i dag skulle vi med toget fra Pederstrup.

Vi skulle gå derop. Kl 12.00 gik vi hjemme fra. Mor sagde at vi var kommet lidt forsendt af sted, så hun skulle havde sit lange ben forest. Jeg synes nu ellers hendes ben er lige lange!!!

Det var rigtig sjovt til svømning i dag. Det er lidt træls at jeg først skal til svømning om to uger, bare fordi der er juleferie. Jeg håber mor og far tager mig med i svømmehallen mellem jul og nytår.

Efter svømning skulle vi med toget igen. Vi skulle køre med helt ind til Odense banegårdscenter. Her skulle vi med et bybur ud til rosengårdscenteret, hvor vi skulle mødes med far og købe de sidste julegaver.

indkøbsvognsdebut

msn | 20 December, 2005 18:58

Christoffer var med mor ude og handle i Odense idag og han sad helt selv op i indkøbsvognen. Så nu er der basis for at kigge på damer og rive ting ned fra hylderne...

Op til folk.

mrc | 19 December, 2005 21:57

Efter Christoffer har funde ud af at række ud til folk for at komme over til dem er han blevet helt vildt med at gøre det. Nogle gange har han dog lidt svært ved at kende forskel på mennesker og andre genstande. I går prøve at på at komme over til døren, men mærkelig nok ville døren ikke holde ham. ;-)

Med onkel Thomas til svømning.

christoffer | 15 December, 2005 15:54

I dag skulle jeg ha været til svømning alene med onkel Thomas da Mor havde en anden aftale, men da den blev aflyst to mor med alligevel, men det var stadig kun Thomas der skulle gøre med klar og gå i vandet med mig. Mor blev oppe på land og tog en masse billeder af os.

Der er mange flere billeder fra i dag inde under december. 

Det var rigtig sjovt at have Thomas med i vandet. Jeg brokke mig godt nok lidt det første minut, da jeg var begyndt at blive sulten, men det glemte jeg hurtigt da vi begyndte at plaste rundt.

rugbrød hapser

mrc | 12 December, 2005 21:53

-->I dag har Christoffer prøvet at få rugbrød med leverpostej på til middagsmad. Da han fik det første stykke i munden så han meget underlig ud i hoved, men prøve dog at tykke lidt på det. Og efter et stykke tid var det blevet så blødt at han kunne synke det. Det blev ikke hans nye livret, men han spiste da en smule.

Med træning bliver han nok rigtig god.

Så smelte mit hjerte igen.

mrc | 12 December, 2005 15:52

I går var vi nede og besøge farmor og farfar.

På et tidspunkt var gik Joy rundt og holdt christoffer, han var ved at blive lidt sulten. Jeg kom hen til dem og da Christoffer så mig rakte han sine arme ud for at kommer over til mig. Det er første gang han har gjordt det og mit hjerte smelte lige med det samme.

Aya på besøg.

mrc | 11 December, 2005 15:51

Så har Christoffer og jeg lige haft besøg af Anna og hendes datter Aya. Aya er 10 dage ældre end Christoffer.

Christoffer og Aya hygge sig på legetæppet, imens Anna og jeg fik snakket end masse.

Aya er en rigtig dejlig pige, som Christoffer gerne måtte blive kærester med Wink

 

Har sovet ude for første gang.

mrc | 10 December, 2005 17:02

Så har Christoffer prøvet at sove ude for første gang og det kan vi sagtens gøre igen.

Vi afleveret Christoffer omkring kl 18.00 ved min mor. De hygge hele aften sammen. Moster Marie og Daniel var og hjemme og morbror Rasmus og Maria T kom på besøg, så der var nok til ar underholde Christoffer. Han elsker jo også at være i centrum den lille fyr.;-)

Til aften kaffen fik de is. Her fandt Christoffer ud af at det nu smagte ret godt.

Christoffer sov hele natte, mor/mormor skulle dog lige op ved en 5 tiden og give ham en sut. Omkring kl 6.30 vågne han og skulle have mad. Derefter kom han op i mormors seng og så sov de vider arm i arm til kl 9.15.

Da jeg kom ved en 10 tiden var Christoffer rigtig glad og tilfreds.

Det var rigtig dejligt at det var gået så godt med at sove ude, så det kan vi godt gøre om igen en anden gang.

 

TO GANGE

mrc | 08 December, 2005 17:48

Så kom dagen endelig hvor christoffer rulle rundt helt selv for første gang, hele to gange fra ryg til mave, så nu ved vi da at han kan. Så bliver det bare spændene hvornår han gør det igen.

I Babybio.

christoffer | 07 December, 2005 20:46

I dag har jeg været på tur hele dagen. Mor og jeg kørte med far ind til Odense. Vi blev sat af ved Rosengårdscenteret. Har skulle vi mødes med Noah og hans mor Louise. Først skulle vi juleshoppe og bagefter skulle vi i biografen.

I mens vi gik rundt og shoppe mødte vi en masse vi kende. Bla. Morbror Thomas og min Oldemor (mors Mormor). De var også ude og købe julegaver.
Imens Mor og Louise købte en masse julegaver sad Noah og jeg og hygge os i vores barnevogne .
Kl 12.30 skulle vi i biffen. Jeg var meget spændt på hva det ville sige at gå i biffen. Mor havde fortalt at man i biffen så en film på et mega stort fjernsyn.
Da vi kan derhen var der fyldt med mange babyer. Jeg har aldrig set så mange babyer samlet på et sted før. Vi skulle se en film der hed: I dine sko.
Mor havde ret i af det var et meget meget stort fjernsyn vi skulle se på. Det var helt vildt.
Da vi havde set en 1/2 time af filmen blev jeg sulten. Mor gav mig bryst, men det var ikke godt nok, så hun måtte give mig frugtmos i stedet. Da jeg havde spist faldt jeg i søvn. Jeg sov resten af filmen, men det gjorde heller ikke nået for det var en pigefilm.
Efter filmen handle vi lidt mere inden vi skulle hjem.


Da vi var færdige med at handle skulle Mor og jeg ud til Oldemor og Oldefar på et lille besøg. Vi skulle køre med bybusserne der ud.
Det var meningen far skulle hente og derude ved omkring kl 17.30, men der opstod nået akut på arbejde, så så vi blev først hente kl 22.00. Men så fik jeg pjatte en masse med oldemor og oldefar.

 

At sidde og trille.

mrc | 06 December, 2005 12:45

Christoffer øver sig fortiden bla. på at sidde selv. Han bliver bedre og bedre for hverdag der går. Nu kan han sidde nogle minutter og lege før han mister balancen. Han er bare så dygtig.

Han/ vi øver os også på at trille, mennumsen er godt nok tung at få med rundt synes han, så han skal ha et lille puf for at komme helt rundt. Men der går ikke længe før han kan helt selv, tror jeg ;-)

1 2  Next»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb