Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Sover længer og længere.

mrc | 14 July, 2005 21:40


Så blev Christoffer 2 måneder. Det er godt nok gået stærkt og hvor er det sket meget med ham.
Han er begyndt at sove fra ca. 23.00 til 06.00 om natten nu, det er bare super dejligt. Der er lige et par enkle nætter hvor han vågner første gang kl 04.00, men en enkel nat engang i mellem kan man jo godt overleve. Jeg skal hvis ikke klage ;-)
Han smiler, "grine", pludre og leger mere og mere. Det er skønt at se hvor når han ligger og hygger sig på sit legetæppe.

Han har fået en musikuro som han hygger sig rigtig meget med. Den er virkelig spændene når den drejer rundt og spiller musik på engang.

prøvet at få lidt vand her i varmen.

mrc | 10 July, 2005 19:16

28/ 6:

Du er rigtig begyndt at smile. Du holder hoved flot, men det er stadig temmeligt tungt for dig, så du skal kæmpe .

10/7:

I dag har du prøvet at få en sutteflaskemed vand i for at få nok væske her i varmen. Men du synes nu mors mælk er meget bedre. Jeg er jo heldigvis rigeligt så der også til det ekstra du skal have her i varmen.

7 uger nu.

mrc | 01 July, 2005 21:37

Så er Christoffer blevet syv uger. Tiden går godt nok hurtigt. Føler næsten at det var i går han blev født. (borset fra jeg ikke har ondt)

Christoffer er regtig begyndt at smile til os nu, det er bare dejligt at få et smil fra ham. Ens føder smelter helt.
Han er også blevet rigtig god til at holde sit hovde når han ligger på maven. Han kan ikke løfte sig op i armene i nu, men han er begyndt at prøve på det.

De sidste 2 uger har det været rigtig vamt, men Christoffer har taget det rigtig pænt. Den eneste forskel på ham er at der er korter tid imellem han skal spise, godt mor har mælk nok. Om dagen betyder det ikke så meget, men det gør desværre at vi er oppe en ekstra gang og natten.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb