Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Første møde med mødregruppen.

mrc | 30 June, 2005 23:36

Så kom dagen hvor vi skulle begynde i mødregruppe.
Det første møde skulle være hos os, så brugte meget af dagen igår på at gøre rent. Det tager nået længer tid nu hvor man har den lille.
Jeg havde glæde mig helt vildt til at mødes med de andre. Delt for at høre deres historie om fødslen og hvordan de taklet hverdagen nu med den lille.

Alle mine forventninger blev bare opfyldt til mødet. De andre mødre var rigtige søde og vi kunne bare snakke om alt. Det var bare spændene at høre om deres fødsler, hvilke var det helt store emne i dag. Vi havde alle født på det samme sygehus, så det var sjovt at høre de forskelliges oplevelser fra og om sygehuset.
Vi brugte selvfølgelig også meget tid på at snakke om vores børn. eks. om hvor meget de havde taget på og vokset, der var godt nok meget forskel.

Jeg vokser og vokser.

christoffer | 30 June, 2005 14:34

7 uger er vi oppe på.

 

Vægt: 5400g

Højde: 59cm.

Hoved: 38cm.

Været til 5 ugers tjek og tager fint på nu.

mrc | 17 June, 2005 15:31

I dag er Christoffer præcis 5 uger og det var tid til første tjek hos lægen.


Alt så fint ud. Der var ingen tegn på at hans hovde var ved at blive skævt (hvilke de ellers ofte ser), det var bare dejligt rundt.

Næste gang vi skal til lægehuset med christoffer skal han stikkes, uh det glæder jeg mig ikke til.

Christoffer er begyndt at sove 5 - 6 timer i træk om natten nu, det er bare dejligt.

 

Hans tal:

Vægt: 4700g

Højde: 58cm.

Hoved: 37cm.

Så kom SP og jeg måtte på vægten igen.

mrc | 10 June, 2005 14:30

Jeg er nu 4 uger.

Vægt: 4000g

Højde: 56cm

Hoved: 36cm

SP sagde: Flot trivsel. Gulsot væk

Vokser ud af størrelse 50

mrc | 09 June, 2005 23:29

I morgen får vi besøg af SP for 3. gang. Det bliver spændene at se hvor meget Christoffer har taget på. I morgen er det 2 uger siden han var på vægten. Jeg tror han har taget sig godt.
Han er så småt begyndt at vokse ud af sit tøj i størrelse 50. Vi har idag lagt 3 body væk. Han kan dog stadig passe sine bukser og trøjer. Nu har han brugt det i 4 uger, så han har haft fint glæde af det tøj han fik i gave.

Vi har idag været til barselcafe på Foa i Odense, for at høre om barselorloven. Det er godt nok meget man skal tage stilling til. Men det var ret at høre om det, da jeg synes barselorloven er meget indviklet at forstå. Tror og håber jeg har styr på det nu :-)

En være suttetrold

mrc | 01 June, 2005 23:28

Det ken godt være at Christoffer var lidt langsom om at finde ud af at amme, men jeg skal love for at han har taget revanse. De sidste par dage har han nærmest hængt fast hele dagen om mit bryst. Han har virkelig fået smag for det nu.
I går fik han så sin første sut, da det begyndte at blive lidt for meget hygge sutning, men det er jo ikke helt det samme som mores varme bryst. ;-)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb